Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza śmierć Magdaleny Żuk która wyskoczyla ze szpitalnego okna w Egipcie 2

Polecane posty

Gość gość
I czyje ciało wróci?

Gość gość
gość dziś cytat z komentarza inna strona: 12.54 min kolega markusa mówi nie wyciagaj tego kur... xx Nigdzie na padają na filmie słowa "Trzeba ją splawic" wiec nie cytuj jakiegoś trola itd. A druga sprawa przez parę dni szło przetłumaczenie co rezydent mówił po arabsku. Generalnie że groził Magdzie i wulgarnie sugerował o dawaniu k***a. Było wielki bum. a po 3 dniach dano całe tłumaczenie rozmowy i okazało sie zupełnie coś innego. Tłumaczył komuś że ją musi pilnować bo jej odwala i że to jej chłopak chyba ma małego k***a, co po prostu jest arabskim kpiącym powiedzeniem. Tak jak i my mamy swoje teksty - powiedzenia.

Gość gość
padaja takie slowa jak nie slyszysz to moze uszy umyj bo chyba dawno tego nie robiles!!!

Gość gość
gość dziś padaja takie slowa jak nie slyszysz to moze uszy umyj bo chyba dawno tego nie robiles!!! xxx A ty odrób lekcje, bo jutro szkoła cię czeka

Gość gość
a ty co na 1 klase sie nawet downie nie zalapales?

Gość gość
dobrze że marcus nie leciał z nią bo gdyby ona nie mogła co zrobił by wtedy marcus - sam wraca do Polski?. Lepiej było nie jechać bo mogło być grubo - wtedy byłoby ciężko.

Gość gość
gość dziś a ty co na 1 klase sie nawet downie nie zalapales? xxxx przykro mi że tak do ciebie stara mówi

Gość gość
chyba twoja do ciebie, ale masz malego to ci szkola i tak nie pomoze szczurze

Gość gość
Wyniki krwi robiono po transfuzji krwi czy przed ???

Gość gość
Rezydent na końcu mówi Magda włacz telefon a do chłopaka a teraz odpier.... sie pa pa i dopiero potem jest to zdanie ze cos sie tam odj... Wyłapali to internauci ,to wszystko jest grubymi nicmi szyte

Gość gość
Wniosek - ma chłopak talent!

Gość gość
gość dziś chyba twoja do ciebie, ale masz malego to ci szkola i tak nie pomoze szczurze xx zerowa riposta gimbusie :D

Gość gość
Ale ten solczak jest utalentowany Szok Jego wiersze i rysunki to dzielo sztuki Inteligentny facet i to czuc Szacunek

Gość gość
.....Ja myślę tak już wyżej wspomniałam , że fakt że ona mówiła płaczący głosem , że "już nie wróci stąd" i tak się stało - nie było dziełem przypadku... X Dokladnie to samo mysle. Logicznie odpowiedziala, jakby wiedziala ze na powrot nie ma szans.....

Gość gość
Ciekawe, czy to wyjasnia?

Gość gość
Moze czekaja az ucichnie, ludzie przestana sie interesowac i potem pojawi sie wyjasnienie jak przy sprawie kaczorowskiej.

Gość gość
Sprawy Kaczorowskiej chyba nie wyjaśniono skoro wypływają przy okazji Żukowej takie powiązania.

Gość gość
Staram się być zawsze obiektywna , nie wyskakiwać ze swoją mądrością i przekonaniem , że tylko jest tylko jedna racja - moja racja. Dlatego , uważam , że jeśli ktoś nie ma niezbitych dowodów (takie mogą być w posiadaniu prokuratury) nie powinien personalnie oskarżać trzecich osób ,bo to może być bardzo ale to bardzo krzywdzące. Mam tylko nadzieje , że na to jaki będzie finał tego śledztwa nie wpłyną wyższe "priorytety" , że prawda o śmierci Magdy jest jedynym priorytetem w tej sprawie. Każdy wie , że jeden finał tej sprawy może być "niewygodny" , że jeśli był udział trzecich osób to wybuchnie "panika" , że ludzie może będą masowo odwoływać wycieczki do Egiptu. Jedni z obawy o swoje bezpieczeństwo a inni przez to , że będą bojkotować ten kraj . Wiemy też , że czasem trzeba kierować się ogółem a nie jednostką. I to, że światem rządzi pieniądz. Mimo tych wszystkich "ale" wierzę jednak , że dowiemy się prawdy , że polska prokuratura zrobi wszystko co jej w mocy.

Gość gość
22.35 Oczywiscie ze nie bylo to dzielem przypadku... Ta rozmowa miala miejsce w sobote juz po tym rzekomym pobycie na lotnisku. Magda wiedziala jak to wygladalo tzn czy w ogole na lotnisku byli, a jesli byli to kto i co tam robil, mowil. Skad sie wzial na lotnisku lekarz, ktory rzekomo wydal opinie o jej stanie zdrowia uniemozliwiajacym lot. Co to byl za lekarz. Ona byla smiertelnie przerazona ale swiadoma wszystkiego co sie dzieje. Na podstawie tych obserwacji doszla do wniosku ze oni jej nie wypuszcza, jak sie w niedlugim czasie okazalo slusznego wniosku. Fakt ten wyklucza uzywanie narkotykow i zaburzenia psychiczne.

Gość gość
Jak mi zal tej dziewczyny. Jak oni ja traktowali jak dzikie zwierze. Jakby ja chcieli leczyc to by jej podali cos na uspokojenie. Widac ze ona sie ich boi, ze chce uciec przed czyms. Po walce z pielegniarka wybiera ucieczke oknem. Wszedzie towarzyszy jej gromada mezczyzn. Szarpia nia, przenosza jak worek ziemniakow. Ktora kobieta by chciala byc szarpana przez tych chlopow i byc ubezwlasnowolniona. Mowiac, ja juz nie wroce zdawala sobie sprawe,ze jej losy sa przesadzone.

Gość gość
ostatni kontakt miała z arabką która jak to relacjonuje to chce się miło usmiechac i wcale nie jest przejeta,to twarde babsko,podpuscila ja może,np pokazala okno by uciekala,lub ja rozwiązała specjalnie lub poluzowała,biale rękawiczki ,nie podoba mi się ta baba ,jest w zmowie,to moje spekulacyje