Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość Królowa łez
Gość 19.26. Widzisz ja mu opowiedzialam o sobie z tego samego powodu o którym Ty piszesz-bo chciałam żeby bliżej mnie poznał.nie zadreczalam go opowieściami o bzdetach;ti raczej on mnie trochę ciągnął za język....Ale jak widać zovaczyl inne laskę i stałam się przezroczystą....I nie miało znaczenia za nie mam balastu w postaci rozwodu dzieci kredyty na mieszkanie itp.

Gość gostekgostianowicz
Możemy się spotkać nie ma sprawy.

Gość gość
21:25 - no i proszę, wyszło szydło z worka. Tu niby nie będziesz dyskutował ale jednak wyzwiskami chętnie rzucasz bo ktoś się śmiał nie zgodzić z głoszonymi przez Ciebie mądrościami i zakwestionować jeden z męskich wzorców. A skoro skrytykowałam słynną aktorkę - na bank jestem tłusta i zawistna :):) Wybacz ale jesteś dziecinny, to aż boli. I Ty mówisz, że czytanie ze zrozumieniem się kłania a sam nie rozumiesz co ktoś do Ciebie piszę. Rynce opadają...

Gość gość
Myślisz że jesteś "lepsza" bo nie masz balastu, dzieci, kredytu? Gość zamiast ptysia wybrał suchą nadgryziona bułkę, pomyśl jak ujowy musi być ten ptyś skoro tak wybrał! Popatrz na to z boku a nie z perspektywy ptysia

Gość gość
Królowo łez - tu się kłania, że nikomu nie dogodzisz bo każdy mężczyzna jest inny i ma różne wymagania więc trzeba się dostosować. Jednemu opowiesz o sobie za dużo to będzie źle, drugiemu powiesz za mało, będzie podejrzliwy a trzeci w ogóle nie będzie chciał słuchać tylko będzie nawijał osobie, i tak dalej, i tak dalej, no nic musisz próbować dalej i nie załamywać się a gostekgostianowicz - może troszkę kultury, spasuj koleś bo w chlewie nie jesteś więc zachowaj swoją gwarę dla kolegów

Gość gość
Myślisz że jesteś "lepsza" bo nie masz balastu, dzieci, kredytu? Gość zamiast ptysia wybrał suchą nadgryziona bułkę, pomyśl jak ujowy musi być ten ptyś skoro tak wybrał! Popatrz na to z boku a nie z perspektywy ptysia

Gość Królowa łez
Zbychu w realu pewnie chetniec przyjejelabym twoje zaproszenie na kawę. Nie liczę ze na forum kogoś poznam i nie taki był cel zakładania wątku. Ale miło ze chcesz ze mną pogadać. Doceniam!

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja słyszałam, że mężczyźni lubią popatrzeć na tort, ale kupią zwykłe pączki. Hmmm... :D Sama wiem, że tak jest, bo nieraz nie kupię najlepszego tortu, tylko kawałek zwykłego sernika ;)

Gość Królowa łez
Gości i z 21.30.Tak !!!!!z całą stanowczością jestem lepsza od rozwodki Z dwójką dzieci,jeczacej już od początku rozmowy ze nie ma jak kredyty spłacać.wiesz na czym polegała przewaga tamtej kobiety nade mną?otóż na tym ze od samego początku sugerowała mojemu koledze hmmm...konsumpcję tej aż 13-godzinnej znajomości.wybacz,ale choćbym miała być do końca życia sama i niewidzialne dla całej męskiej populacji-nie godze się na seks po pół dnia znajomości.

Gość gostekgostianowicz
Kompleksy i zawiść aż z ciebie wyłażą. Kobiety bardzo boli oj bardzo jak inna jest ładniejsza i zbiera całą lub prawie całą męską uwagę. Zajadaj dalej wafelki i żłop piwsko a na pewno ktoś pokocha cię tylko za wnętrze. Chociaż to też niezbyt ciekawe sądząc po wpisach.

Gość gość
No właśnie gostekgostianowicz to kolejny pocieszny osobnik tutaj. Owszem, mamy lustro a skoro jeszcze tutaj piszemy to znak, że żadna z nas nie jest jeszcze Bazyliszkiem.

Gość gość
"gość dziś Myślisz że jesteś "lepsza" bo nie masz balastu, dzieci, kredytu? Gość zamiast ptysia wybrał suchą nadgryziona bułkę, pomyśl jak ujowy musi być ten ptyś skoro tak wybrał! Popatrz na to z boku a nie z perspektywy ptysia " ja myślę, że autorce nie chodziło o to, że jest lepsza, ale wielu mężczyzn podkreśla, że nie chcą kobiet, które miały wcześniejsze zobowiązania

Gość gość
Oczywiście że nie taki miałaś cel ale czy to ważne gdzie się poznajemy? Tu czy na spotkaniu firmowym czy też nad jeziorem, liczy się to co jest potem czy iskrzy czy nie. Zbych281

Gość gostekgostianowicz
Pytanie za 100 punktów skąd jesteś królowo? Stolica i stamtąd dojeżdżasz na żagle na Mazury?

Gość Królowa łez
Nigdy i nigdzie nie sugerowalam I wielokrotnie to już podkreślała m ze nie jestem jakaś modelka. Po prostu nie strasze wyglądem,mam bardzo kobieca figure,panowie wodza za mną wzrokiem, ale nic z tego nie wynika.kiedy ja daję jakiś sygnał to oni od razu odczytuje to jaki zaproszenie do seksu. Jak tobie dementi -oni się wycofują.

Gość gość
wielu mężczyzn (a także kobiety) np. w biurach matrymonialnych też sobie zastrzegają - zero dzieci, nie chcą rozwodnika/rozwódki, osób które np. mają jakiś wyrok w zawieszeniu itp, każdy ma jakieś obawy, trudno - trzeba to uszanować

Gość Królowa łez
Zbychu masz racje-nie ważne gdzie się poznajemy.

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja też krytykuję Megan Fox, tzn widzę że jest atrakcyjna, jetem pewna że mnóstwo panów się do niej ślini, ale absolutnie nie jest to wygląd jaki bym chciała sama mieć. Ja podziwiam urodę np. Cindy Crawford, Laetitii Casty, Audrey Hepburn, MM, młodej Angeliny Jolie... Kobieta musi mieć w sobie coś swojego, prawdziwego, a nie być spod igły. I co? Zaraz się okaże że jak stanę na wagę to zobaczę 80 kg ;)

Gość Królowa łez
Myślę też ze dużo winy jest we mnie ,że jak będzie 30 facetów i 31 Babek to ja będę ta co zostanie bez pary

Gość gość z Paryża
Ile macie lat i ile minęło od zakończenia waszych ostatnich związków-pytanie do królowej i tej od trzeciej randki

Gość Królowa łez
Bo już wiele razy tak bylo

Gość gość
Taodtrzeciejrandki - Casta i Cindy, wstrzeliłaś się w to co również podziwiam zatem Fox pozostaw tym bez wyobraźni ;) z dużym zapasem chusteczek higienicznych ;) co do wagi to pewnie nam się tutaj wróżbita Maciej objawił, nic tylko się pośmiać a w sumie to nawet nie zaszkodzi i dla zdrowia się przyda

Gość Taodtrzeciejrandki
Ja mam 30 lat, a rozstałam się 1,5 roku temu, ale w zasadzie równie dobrze tego związku mogłabym nie liczyć, to był błąd, moja błędna decyzja, byłam w złym miejscu i o złej porze. Choć nie żałuję z drugiej strony.

Gość gość
"gostekgostianowicz dziś Kompleksy i zawiść aż z ciebie wyłażą. Kobiety bardzo boli oj bardzo jak inna jest ładniejsza i zbiera całą lub prawie całą męską uwagę. Zajadaj dalej wafelki i żłop piwsko a na pewno ktoś pokocha cię tylko za wnętrze. Chociaż to też niezbyt ciekawe sądząc po wpisach" Pozwolę sobie zapytać, do kogo pijesz?

Gość Królowa łez
Aż głupio się przyznać. ...8 lat.....od poprzedniego związku....oczywiście w międzyczasie miałam dużo propozycji ale takich wybitnie lozkowych więc nie korzystałam.W międzyczasie zakochslo się we mnie 3 chłopaków ale kompletnie nie w moim typie-i tu od razu uprzedzsm-nie nie jestem wybredba.Z bratem jednego z nich jeszcze dziś bym się umoeila tylko że brat mnie nie zaczepial tylko on.....

Gość gość
No to z Was jeszcze młode szprychy bo z tego co pamiętam to autorka ma 34 lata?

Gość gość z Paryża
Ha, o to właśnie chodzi żeby znaleźc się w odpowiednim miejscu i czasie.

Gość gość
21:51 on chyba za trzeźw nie jest :-)

Gość gość
Ja słyszałam, że mężczyźni lubią popatrzeć na tort, ale kupią zwykłe pączki. x Ja piertole babo ale tym masz tupet.... porownyac sie do tortu :O Taaak Ty jestes tortem ale najnizszego sortu z najnzszych skladnikow z ochydnej margaryny, po sprobowaniu kesa takiego czegos kazdy zyga tym. To nic ze pozornie fajnie wyglada. I tak jest z toba. Jeszcze wierzysz w znaki zodaiku :O Tragedia co tym kobietem sie robie we lbach. A to krolowa to tez nic szczegolnego przeczytalem caly watek i z poczatku prezentuje sie nawet ciekawie im dluzej czytasz jej wpisy tym wieksza niechec do niej masz. Zero skormnosci. Taka sztuczna autopromocja zachwalanie siebie i w domysle stawianie siebie przed innymi. TO jest powod Twoich problemow i jest on w Tobie!! Zadnej umiejetnosci wczucia sie w pozycje innych. JA JA JA JA JA... ja mam to on nie ma tego ten jest bezrobotny a ja to to, a ta rozwodka to taka tragedia a ja to to. I TY sie dziwisz??

Gość Królowa łez
Aż głupio się przyznać 8 lat....od tamtej pory miałam mnóstwo proizycjo lozkowych ale to mnie nie interesuje.3 facetów się wr mnie zakochslo (więc statystycznie jeden co dwa i pół roku)ale kompletnie nie w moim typie. ...I od razu uprZedzsm nie nie jestem wybredba.pidobla mi się brat jednego z nich ale j Brat mnie nie chciał