Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bałabym się nie pracować. Podziwiam was za odwagę

Polecane posty

Gość gość
To nie ma nic wspólnego z zaufaniem. Raczej chodzi o moją samotność, i o to że nie zajmuje się rodzina tylko nie wiadomo czym. Gdyby z męskimi przyjaciółmi sprzątala nasz dom, nie miałbym nic przeciwko.

Gość gość
gość dziś gość dziś Witam to ja z 15:49 Pytanie brzmialo co JA zyskam wysyłając żonę do pracy. Póki co zostały wymienione same minusy. qwerrtyuu Żona przyniesie pieniądze, będziecie mniej więcej pieniędzy, będziesz mógł mniej popracować i odpocząć. Ja prdl kobieta z misją "będziesz mógł mniej pracować i odpocząć". :D Brakuje jeszcze ingerencji w sprawy łóżkowe typu jak ta szmata trzyma nogi, przecież mu niewygodnie. :D

Gość gość
19:58 Co ty bredzisz? Jaka misja do ch..ja wacława???

Gość gość
Pieniądze szczęścia nie dają.

Gość gość
gość dziś Ty z tych, co panicznie boją się obrzydliwych zwierzęco-kobiecych zajęć i miotły nie tkniesz? Kto Ci będzie sprzątał, jak żonie coś się stanie?

Gość gość
19:58 Ale samotność żony już masz w d***e, jak sam wyjeżdżasz cwaniaku? :D

Gość gość
Hahaha dobry jest ten temat :D:D:D

Gość gość
Jak się coś żonie stanie będzie gosposia. "Bo męska rzecz być daleko, a kobieca wiernie czekac".

Gość gość
gość dziś Jak się coś żonie stanie będzie gosposia. "Bo męska rzecz być daleko, a kobieca wiernie czekac". 123 Gdzie było o tej gosposi?

Gość gość
Gosposia - co będzie jak się coś żonie stanie.

Gość gość
"CO JA ZYSKAM" - no najważniejsze co TY zyskasz, nie ważne co żona traci albo zyskuje :D ważny jesteś ty i twoja zazdrość, nieufnośc i samotność. Ona musi znosić, że masz koleżanki w pracy, że jedziesz na szkolenie i i jest samotna ale kit z nią! Ważne co ty zyskujesz :o

Gość gość
gość dziś Gosposia - co będzie jak się coś żonie stanie. 1234 Znaczy chodzi o sprzątanie czy coś jeszcze?

Gość gość
gość dziś Aż strach zadawać się z mężczyznami

Gość gość
Tak. I za to wszystko co zyskuje jestem gotowy utrzymywać ja do końca życia. Transakcja wymienna.

Gość gość
20:15 A co zyskujesz?

Gość gość
gość dziś Kolejny optymista. Ja nic nie mówię, ale mój ojciec też tak mówił, finalnie matka przeżyła go o ponad 30 lat.

Gość gość
Co zyskuje? Przychodzę do domu i w wysprzatanym domu czeka na mnie wypoczeta zadbana żona. Która specjalnie dla mnie ubrała się tak jak ja chcę. Za taki widok kocha się do końca życia, bezgranicznie.

Gość gość
gość dziś A jakby się uprała tak, jak ona chce, to co wtedy?

Gość gość
Nie ma takiej opcji. Albo taki model rodziny albo wcale.

Gość gość
Uprać to ty możesz gacie staremu :D

Gość gość
gość dziś Co zyskuje? Przychodzę do domu i w wysprzatanym domu czeka na mnie wypoczeta zadbana żona. Która specjalnie dla mnie ubrała się tak jak ja chcę. Za taki widok kocha się do końca życia, bezgranicznie. xxxx Znaczy sie gosposia wysprzątała? To co zona robiła cały dzień? Ubierała się :P?

Gość gość
Moje posty to odpowiedź na pytanie czy znajdują się tacy idioci którzy godzą się utrzymywać takie kobiety całe życie. Tak, znajdują się. Chciałem wyjaśnić co nami kieruje.

Gość gość
gość dziś A może chociaż jeść co chce?

Gość gość
pffffff , cale szczescie ja od takich idiotow trzymam sie z daleka , eventualnie wysylam na szczaw ubieram sie jak chce

Gość gość
Tak jeść może co chce, i wiele innych rzeczy może robić. I bardzo cie zdziwie ale wiele jest kobiet które chcą takiego życia.

Gość gość
Tak jeść może co chce, i wiele innych rzeczy może robić. I bardzo cie zdziwie ale wiele jest kobiet które chcą takiego życia. x to podobnie jak moj pies , jesc moze , miski z zarciem stoja i wiele innych rzeczy moze robic, lezec na sofie moze i spac czasami ze mna moze , lancuch ma calkiem dlugi , do furtki starcza i nawet do fryzjera czasami idzie wiesz ile psow chcialoby takie zycie ?

Gość gość
dziś gość dziś No samiusieńki, bo w odniesieniu do więcej, niż jednej osoby ten argument nie ma sensu, bo wtedy nie ma problemu x Jasne, nie ma sensu... Użyj czasem tego co masz w głowie a zrozumiesz sens tego argumentu.

Gość gość
gość dziś :D

Gość gość
Ale idiotki się tu wypowiadają! Prawda taka, że zazdrościcie, bo każda by chciała takiego męża co by ją utrzymywał i wyrażał się o niej w taki sposób i z taką miłością jak ten tutaj małżonek co pisze. Tylko was tak skręca, że obracacie kota ogonem, tak jak ta wypowiedź z psem...poziom podstawówki, żałosne.

Gość gość
gość dziś Ale idiotki się tu wypowiadają! Prawda taka, że zazdrościcie, bo każda by chciała takiego męża co by ją utrzymywał i wyrażał się o niej w taki sposób i z taką miłością jak ten tutaj małżonek co pisze. Tylko was tak skręca, że obracacie kota ogonem, tak jak ta wypowiedź z psem...poziom podstawówki, żałosne. cccc E tam. Ja zawsze chciałam skończyć studia i być niezalezna od nikogo, od rodziców, rodzeństwa, męża i zanjomych.