Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym pierdzicie??

Polecane posty

Nic ciekawego sie nie dzieje, dzien jak codzien.. Glodowka przerwana. Kupilam marchew, ale jest beznadziejna.. Co z ta marchwia?? Za to banny i grejpruty takie same caly rok.. Fasolka tez zakupiona, ale bedzie na jutro. Pewnie wiec bedzie o czym pisac.. A u Was jak tam?? Pogoda dopisuje? Bo u mnie przyjemny chlod!

U mnie do południa było fajnie chłodno, a teraz jest że 30 stopni i słońce tak pali, że nawet okna nie ma sensu otwierać, bo wtedy jest jeszcze gorzej... Na szczęście dzisiaj jakoś mi ta pogoda nie przeszkadza ;)

Rzeczywiście... Nawet nie zauważyłem, że już połowa tygodnia za nami ;) Szybko minęło, jak zawsze zresztą... :) Kurcze chyba jednak mnie trochę muli na drzemkę... ;)

Gość gość
zjadlam 2 kilo boba i jeszcze kilka dni bedzie we mnie buzowal tzn gazowal

Omg ale spałem jak zabity niedawno dopiero co się obudziłem... Wow nieźle napierdzieliśmy tu razem :D Trzeba jakoś to uczcić :) Tylko jak? Jakieś propozycje? :P

Ojj autorko, tyle że ja prawdę mówiąc każdego dnia podczas odpisywania w temacie niejednego pierdziocha wypuszczę w atmosferę :P A taka okrągła okazja wymaga specjalnego podejścia :) No i tu mam dylemat :D

Hahaha,wlasnie sasiad pryknal... A co masz na mysli Bonczku- Pierdzioszku?? Jakies propozycje??

Haha trzeba było krzyknąć mu "na zdrowie!" :D Ciekawe czy mnie rano sąsiedzi słyszeli podczas mycia zębów jak dałem czadu :D Matka z kuchni słyszała :P No właśnie nie wiem, nic mi do głowy oryginalnego nie przychodzi :o Póki co idę poćwiczyć ;)

Ano polatałem po firankach po zasłonkach - jak na bOnka przystało :D Teraz osiadłem niczym smrodek pobąkowy na meblach :D Ehh wyspałem się po południu i co robić teraz? :P

Ba, piękniejsze jest to, że już od godziny ponad jest czwartek! :P A jak wiadomo czwartek to taki mały piątek ;) Rozumiem, że jakieś plany na weekend są, że się tak cieszysz na niego :)

dla mnie kazdy dzien taki sam.. ale i tak jakos ciesze sie z innymi.. hahaha, tak juz jest czwartek..

Nie śpię jeszcze, szukałem filmiku, który ostatnio widziałem bo chciałem zamieścić ale mi gdzieś zaginął ;)

Nic nie mówię, ale chyba tylko ten nasz topic jakiś taki pechowy, bo w innych bez problemu, nowa strona od razu wchodzi :(

No widzisz, to ja przynosze pecha.. To najprawdziwsza prawda.. Lece na chwilke zrobic herbatke. Jak jeszcze jestes to fjnie, wroce do filmiku jak wroce..

Gość Pierdziawa
Przybyłam i witam! :D