Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milczącygość

To, że od wielu lat milczę nie oznacza, że o Tobie nie myślę.

Polecane posty

Gość gość
czepianie sie slowek. na wlasnosc to nic nie mamy, nawet wlasnego ciala.

Gość gość
Po co założyłem ten temat? Kogo to obchodzi?

Gość gość
Milczący To pajac który mieszka z matką, jest po 30stce ,ma tabun koleżanek którym mleko z brody kapie,z kryminałem się zna,groszem nie śmierdzi bo tonie w dlugach.Wie ze kobiecie nid może dać nic.Więc gadać z nią nie bedzie,ona i tak wybierze stabilizacje ,czyli nie jego

Gość gość
Bez sensu, bo kazdy sam decyduje jednak o sobie a nie ma prawa decydowac o innej doroslej osobie.

Gość gość
czyli kto ma dzieci ona czy ty :)

Gość milczącygość
gość dziś Bo to tylko taka zabawa. Chcą mnie z równowagi wyprowadzić. Ciekawe o co się zakładają. Pewnie o jakąś błahostkę. Piwko, albo 10 zł. gość dziś Trafna uwaga. :) gość dziś Oj spokojnie... Po prostu niektórzy są bardzo wyczuleni na punkcie tego jak się pisze na temat miłości. Sam tak miewam. Nie jest to generalnie złośliwość, tylko chęć jak gdyby ukazania lepszego nazewnictwa, bardziej poprawnego moralnie i etycznie. Wiem wiem.. pedantyczne to strasznie. :P

Gość milczącygość
gość dziś Hmm... ale to ja, a nie Ty. :) A skoro nie obchodzi to po co tu tkwisz? :D

Gość gość
Dajcie spokój, on jest chory psychicznie.

Gość gośćzwyczajny
Fajnie piszesz Gościu Milczący :)

Gość gość
A wiec pajacu masz instrukcje zycia w poscie 22.27, zyj tylko odwrotnie :)

Gość gość
13.08

Gość gośćzwyczajny
Trochę mi to bliskie

Gość gość
Jak to się tkwi? Każdy może na moment wejść a temat bez sensu , tylko dla zabicia czasu, masło maślane.

Gość gość
Ile lat już tak milczysz?

Gość gośćzwyczajny
Może i masło maślane ale czasem tak się zdarza i nie da się zignorować.

Gość milczącygość
gość dziś Hmm... Co kolega łyka? Bo ma po tym niezła fazę jak widać na załączonym obrazku. :D gość dziś No i zadecydowaliśmy. Ona nie zboczyła z obranej drogi, a ja nie chciałem Jej z niej na siłę wytracać. Wręcz przeciwnie... ostatecznie chciałem dać Jej wolną drogę, ale Ona mi to już nie bardzo. :D Tak wiem, wiem... paradoksalnie niezrozumiałe dla nikogo. :P gość dziś Ona, ja jestem kawalerem. Bez orderu uśmiechu. :P gość dziś I jestem z tego dumny! :D psyyt.... a bywasz u tego samego lekarza co ja? :P Skoro masz takie wiadomości to widocznie tak. :D

Gość gość
Wielkie uczucie, cos jak Faust albo co Romelo i Julija :) pytanie: jak to bedzie z trucizna?

Gość gość
Tzn. nie bedzie wielkiego finalu ? :(

Gość gość
5 lat milczenia :( Już. A ja chce ci spojrzeć w oczy

Gość gość
gośćzwyczajny dziś Normalnie, po polskiemu. ;) gość dziś Hmm.... Ja instrukcji nie potrzebuje, chyba, że mi papieru toaletowego zabraknie. Żyje po swojemu i nikt mi nie będzie mówił co mam robić. Zwłaszcza nikt stąd. :D gośćzwyczajny dziś To chyba niedobrze. :) gość dziś Jak nie lubisz chodzić do Kościoła to mimo tego tam chodzisz? Tak samo jest z tematem na forum. Nie chcesz nie wchodzisz. Jak masz wchodzić i marudzić, że tu jesteś to może lepiej idź się wyspać. gość dziś Uuuu.... Osoba zainteresowana wie, że dużo. :) gośćzwyczajny dziś Masełko tłuste, ale niektórym smakuje. :)

Gość gość
Wasze ostatnie spotkanie w 2012?

Gość gość
w 2009 ;) 🖐️

Gość milczącygość
gość dziś Tego nie ma w planach i nie będzie. gość dziś Nie, to nie jest liga mistrzów. :D gość dziś PUDŁO! :) gość dziś KOLEJNE PUDŁO! :) Ludzie kochani po co się łudzicie, że ja jestem kimś kogo znacie. To oczywiste, że taka opcja jest mniej prawdopodobna niż wygranie w lotto. Tak więc nie ma sensu popadać w paranoję.

Gość gośćzwyczajny
Nie wiem czy niedobrze. Ten etap już za mną. Pogodziłam się ze sobą. Czasem żałuję, że nie mamy kontaktu ale to raczej lepiej. Nic dobrego by z tego nie wyszło.

Gość gość
Milczący, te twoje wypowiedzi to dziecinada

Gość gośćzwyczajny
Męczy Cię to?

Gość gość
Czego się o sobie dowiedziałeś autorze ?

Gość gość
Chory psychicznie pedał . Pewnie jeździ jeszcze kabrio i ma w głowie nasrane.

Gość milczącygość
gość dziś Chyba link nie jest taki jak powinien. :) gość dziś No proszę, proszę. TRAFIONY ZATOPIONY! Ale to nie Ty, a ja to nie Ja. :P Czyli to nie My. :D Czysty traf. Po prostu fart. :) No chyba, że powiesz czym jeździłem. gośćzwyczajny dziś Fakt. Po co siebie obarczać niepotrzebnymi pretensjami i wypominać to czego tak naprawdę powiedzieć nikt nie chciał. Człowiek człowieka nie powinien w żaden sposób ograniczać, czy też nim manipulować. Emocje czasami sprawiają, że mimo woli dzieje się z nami coś dziwnego nad czym trudno zapanować. Czas pozwala nam osiągnąć pewną formę równowagi. Uspokoić nerwy i wyciszyć niespokojne serce.