Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutna zona

Mąz z miasta żona ze wsi. Porażka

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie to właśnie jej starzy chcą ich skłócić, bo nie wierze, że z takich głupot można stworzyć monstrualnych rozmiarów problem. Daje ingerować w ich związek pod pozorami zachowania "troski" a de facto podważają jego pozycje jako jej męża. No a ona słucha ich jak świnia grzmotu, że "mąż powinien być taki, siaki" - wykładnia jej ojca cwaniaczka, który liczy na parobka za darmo.

Najlepiej wezwac fachowca do segregacji smieci a najlepiej jak zona po obiedzie, nakarmieniu dziecka, posprzataniu, zrobieniu prania i nie przespanej nocy zrobi to za meza a on niech idzie pocwiczyc na silownie bo biedny nie podniesie worka ze smieciami.

Dziekuje za dobre i złe komentarze. Lenia nikt nie zmieni. Piekna pogoda za oknem a leniowi nawet nie chce wyjsc sie z dzieckiem na spacer tylko lezec na kanapie. Wystarczy, ze spedzil 8h w pracy a teraz przysluguje mu 16h odpoczynku. Mi co najwyzej nalezy sie 15 min na prysznic i to czasem zdarza sie ze z wozkiem w lazience. Mimo wszystko moja cierpliwosc jest u kresu. Pozdrawiam wszystkich z forum☺

Gość gość
a ja spokojnie kosze trawnik wielką kosiarką ,dach pomaluje a jestem panienka z miasta :-)

Dziekuje za dobre i złe komentarze. Lenia nikt nie zmieni. Piekna pogoda za oknem a leniowi nawet nie chce wyjsc sie z dzieckiem na spacer tylko lezec na kanapie. Wystarczy, ze spedzil 8h w pracy a teraz przysluguje mu 16h odpoczynku. Mi co najwyzej nalezy sie 15 min na prysznic i to czasem zdarza sie ze z wozkiem w lazience. Mimo wszystko moja cierpliwosc jest u kresu. Pozdrawiam wszystkich z forum☺

Gość gość
A ja tam znam takie kobiety jak autorka. To typowa wiejska mentalność.

Do gość dziś A ja tam znam takie kobiety jak autorka. To typowa wiejska mentalność. W miescie tez macie swoje dzieci daleko gdzies? Taka wasza miejska mentalnosc? Albo nie masz dzieci albo jestes zerem.

Gość gość
Kostka na gumnie? A co to za miastowe obyczaje?

Gość gość
1blad: nie omowiliscie Waszego zycia po slubie. Znasz rodzicow, wiesz czego oczekuja od mieszkancow a nie przygotowalas na to meza, nie ustalilas jak bedzie wygladala Wasze zycie u rodzicow. 2blad: jestescie malzenstwem z oddzielnym majatkiem, brak tu wspolnoty. Maz nie czuje sie u siebie co ciagle Ty i Twoi rodzice mu wypominacie, jednoczesnie kazac mu pracowac pod Wasze komando na Waszym majatku 3 blad:wazniejsi sa dla Ciebie rodzice niz maz. Jestem ze wsi, maz typowy mieszczuch. Nigdy w zyciu nie pozwole na zamieszkabie z moim tata w domu na wsi, poki tata czuje sie tam Panem. NIGDY. Nie mam zamiary kastrowac mojego meza.nie mam zamiaru wysluchiwac uwag taty na jego temat i wybierac stron. Wymysliliscie sobie ze na 1 gospodarstwie domowym beda 2 glowy rodziny co nie moze sie udac. Jak pojde do ojca z mezem to dopiero gdy bedzie potrzebowal mojej opieki, a i to uzalezniam od tego czy usunie sie i pozwoli nam zarzadzac. twoj ojciec tego nie zrobi. zapamietaj sobie, ze maz powinien byc dla Ciebie na 1 mscu.przed dziecmi, rodzicami, rodzenstwem(oczywiscie jesli i Ty jestes dla niego na 1 mscu.) jesli kiedys sie kochaliscie i dobrze Wam bylo to radze usiasc z mezem i porozmawiac o tym czy przeprowadzka na swoje mu pomoze czy chcialby tego? Corusia tatusia i mamusi to koszmar kazdego meza.

Gość gość
Hop

Gość gość
prowo. Ale odnosząc się teoretycznie do sytuacji.Wieśniaki nie szukają ,żon , mężów , tylko darmowych parobków.Tyle w temacie

Gość gość
ale z ciebie prosta, roszczeniowa dzida powinien od ciebie uciec dla własnego zdrowia

Gość gość
Smutna żona to kretynka , z tak wąskimi horyzontami ,że jej nawet lobotomia nie pomoże.Pewnie śmierdzi gnojem i obornikiem.Weź se kobito pastucha i niech cię wy/ru/cha.Przestaniesz marudzić

Gość gość
nie pasuje ci on, to się rozwiedź i weź sobie chłopa ze wsi, który będzie robił w polu, a po wszystkim spocony i wkóórwiony będzie cię brał siłą, bo na wsi baba dać musi :classic_cool: tylko takiej paskudy jak ty to nawet taki by nie chciał :D

co myslisz, ze mnie zprowokujesz? Wlasnie pokazales jaki jestes inteligentny. Tylko pustak potrafi tak pisac. Ps. nie podniecaj sie tak bo ci żyłka peknie lalusiu

Gość gość
zprowokujesz o ja prdl, studia masz podobno głąbie.Wex pastucha niech cię ru/cha wiejska matolico

Gość gość
:D

Gość gość
Droga autorko posta.u nas odwrotna sytuacja.mies kam w domu meza.palcem nie kiwne w nim.tez pracuje na noce.trawnik i inne bzdety typu plot to nie moje zajecie.kak rowniez moj maz nie wtraca siw i nie robi nic w domu odziedziczonym przeze mnie.jak mi sie chce to w moim domu skosze trawe itd.jak mi sie nie chce to sa chaszvze.mam to w d***e.wole uwalic sie na hamaku z książka.a jeszcze gdyby przed praca w nocy ktos mi kazal plot naprawiac to zabilabym go smiechem.pozdrawiam.

Gość gość
Czy maz jest wspolwlascicielem domu czy parobkiem?

Gość magnola1101
A jak by robił po pracy koło domu itd. to byś marudziła że nie ma czasu dla ciebie i dziecka jprd :O

Gość gość
a ja mam babę ze wsi i jej się wydaje, że będę robił po godzinach jakieś prace dla mężczyzn z prowincji płatnych 10 pln / h w mieście zarabiam na tyle, że sorry, w d***e mam wbijanie gwoździ, niech kto inny to robi dla mnie, ja sobie w saunie poleżę a jak ktoś ma na tyle ciasny łeb, że chłop bez zawodu umiejący wbijać gwoździe z zarobkami 2000 > specjalista, to sorry, gińcie wsioki

Gość gość
daj spokój taka baba to wstyd , wiem ,że to prowo, bo jeśli takie coś istnieje i ma dzieci, to powinni ją w cyrku pokazywać jako debila nie z tej ziemi

Gość POłoł
Ja jestem z miasta a moja żona że wsi jedynaczka i to ona mi nie pozwala pracować w koło domu mówiąc że nie jestem ośrodkiem wieśniaczki jedynaczka pracujące za biurkiem to lenie śmierdzące w życiu pracy i w łóżku dlatego pracują za biurkiem