Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po wieczornym prysznicu wstajac rano

Polecane posty

Gość gość
Dobra, to ja sie przyznam do strasznej rzeczy - uzywam nitki do zebow i myje je czesciej niz raz dziennie! A przeciez powinnam zwierzeco calowac sie z resztkami jedzenia miedzy zebami i z przepysznym osadem. A na powaznie - ja nie swiruje z myciem, czasami zdarza mi sie podmyc zamiast wziac prysznic, czasem zasne zmeczona bez mycia zebow, czasem laze kilka dni z brudna głowa (ale fakt, po domu), albo 1,5 doby w tych samych gaciach. Jednak OBIEKTYWNIE wiem, ze to sa odstępstwa od higieny i nie jestem z nich dumna, to po prostu lenistwo. A z reguly myje sie normalnie, lubie czysta uprawiac seks, po seksie tez lubie sie umyc, poranny prysznic zwykle jest fajnym rozbudzeniem itd Nie trzeba popadac w przesade, ale no po co sie wyśmiewać z mycia?

Gość gość
rano to się idzie do pracy i zajęć a nie podmywa.Po to był wieczorny prysznic żeby rano był czas na inne sprawy

Gość gość
No tak bo poranny prysznic to dwie godziny przecież trwa :D to jasna sprawa że nie ma na to czasu :D

Gość gość
Ja juz sie nie wypowiadam,bo słów brak i ręce opadają na niechlujstwo kobiet :O Prawda jest taka,że to nawet na pierwszy rzut oka widać,kto na wodzie i mydle nie oszczędza...tak,tak... widać ,widać ...tę świeżość,tę czystość.A brudaski niech sobie tłumaczą,że przecież nie śmierdzą,że z goownem się nie biły itp...

Gość gość
Oczywiście że to widać na pierwszy rzut oka. To samo z praniem ubrań, od razu widać kto w jednej bluzce czy sweterku chodzi kilka dni. Brudasy zawsze byli i będą.

Gość gość
"Brudasy byli" - a po jakiemu to?

Gość gość
Słownik mnie tak głupio poprawia, bo telefon nowy i jeszcze się nie "nauczył" :)

Gość gość
Jezuuuu nie dość,że brudasy,to jeszcze tłumoki :D brudas-rzeczownik r.męski l.poj. to jak gamoniu będzie w l mn.? były????

Gość gość
jak wstaniesz w super nastroju,pełna energii to oczywiście tak jest. Tylko nie każdy ma cudowne życie

Gość gość
Też nie rozumiem idei tego podmywania... Nie szybciej po prostu wskoczyć pod prysznic? Jak to podmywanie wygląda, moczycie gąbkę w umywalce i myjecie np. pachy czy np. pochylacie się nad wanną i opłukujecie takie fragmenty prysznicem?

Gość gość
Ja zawsze rano i wieczorem biorę prysznic. Jak mam potrzebę w ciągu dnia to się podmywam, oczywiście po dwójce i w trakcie okresu. Ubrania noszę raz i mam świadomość że nie są one jakoś strasznie brudne, ale mam w pralce program 30 i 15 minut więc na takie szybkie pranko zawsze włączam jak się zbierze kilka sztuk.

Gość gość
no właśnie dla mnie też jest zagadką jak się ludzie podmywaja. jak to się robi? a to z teściową to już w ogóle zagadka co ktoś pisał. co moczycie rękę pod woda w umywalce i sama ta woda sie brandzlujecie czy jak? nie no wiem ze jak ktos ma jakis wymyslny kibwl typu japońskiego to on ma takie funkcje ale kto ma??? ja sie myje wg potrzeby tak czesto jak musze. codziennie wieczorem zawsze (no chyba że jakas impreza i odpadlam wtedy rano) a tak poza tym w ciagu dnia np jak mam okres to kilka razy. po zumbie. po pracy czesto zwłaszcza w upały. tyle ze dawno juz zrezygnowałam z tych wszystkich pachnscych zeli i myje się naturalnymi mydlami ewentualnie dove bo bardzo lubie zapach. ci co piszą ze nie potrzebuja sie myc codziennie to chyba nie maja świadomosci ze skora pokrywajaca całe ciało ludzkie sie poci. i wydalane są rozrozne rzeczy wraz z tym potem i ogólnie przez skórę. i tak ma każdy człowiek. ludzie starsi zwłaszcza mawiają ze myc sie codziennie nie trzeba i ... chyba kojarzycie ten specyficzny smrodek??? więc macie odpowiedź.

Gość gość
Mnie podmywa chłopak.Codziennie rano oddaję na niego poranny mocz ,a on wypija i przy okazji czyści okolice językiem,bo lubi.Super sprawa,polecam!

Gość gość
"Jezuuuu nie dość,że brudasy,to jeszcze tłumoki smiech.gif brudas-rzeczownik r.męski l.poj. to jak gamoniu będzie w l mn.? były???? " - tłumok to cię chyba polskiego uczył :O mówisz psy szczekali czy psy szczekały? koty byli czy koty były?? no właśnie...

Gość gość
Haha

Gość gość
No właśnie kąpiele to jedno. A jak często zmieniacie/pierzecie ubrania?

Gość gość
kąpieli nie biorę bo nie posiadam wanny. codziennie prysznic wieczorem i czasem też w ciagu dnia. ubrania codziennie bieliznę, wszystko co bliskie ciała ale np. w swetrze czy dżinsach chodze po kilka dni bez prania niekoniecznie pod rząd. piore raz w tygodniu wszystko co mi się nazbiera w koszu na pranie. pościel zmieniam raz w tygodniu.

Gość gość
Ja pościel zmieniam co dwa miesiące.

Gość gość
mnie także czyści chłopak. Trochę się dziwie,ze go to nie brzydzi,ale to robi i nic mu nie jest

Gość gość
Idę umyć cipke

Gość gość
Ja kapie się na wieczór chyba ze czuje taka potrzebę to robię to tez rano i przemywam sie nie tylko rano zawsze nosze w swojej torebce chusteczki mokre do higieny intymnej. http://www.premiumcollagen5000.pl

Gość gość
Ale co sie podniecasz ze ktos kapie sie wieczorem a rano juz nie ? Co mnie to obchodzi ?

Gość gość
Mnie to obchodzi bo potem wącham te smrody w sklepie/autobusie.

Gość gość
Nie wierze, ze jak ktos sie kapie codziennie wieczorem i uzywa antyperspirantu zaklada czyste ubrania to smierdzi. Tak nie jest. Mam sasiadke ktora bierze prysznic raz na kilka dni (nie wyobrazam sobie tego ale tak jest) i nie czuje smrodu bo pewnie ubrania czyste zaklada. Jak ktos cuchnie to pewnie brudas do potegi entej.

Gość gość
Wieczorem antyperspirant i rano nic z pachami nie robicie? Ja tak kiedyś zrobiłam bo musiałam bardzo wczesnie wstać wiec olalam mycie :D i wieczorem czułam się bardzo nieświeżo. Gdy rano umyje pachy i uzyje antyperspirantu to tak nie jest.

Gość gość
No ii ? Cuchnelas ? Myjesz sie, bo jestes juz nieswieza. Logiczne.

Gość gość
Pewnie nie cuchnelam ale tak jakoś niekomfortowo się czułam. Tak już mam że muszę rano się odświeżyć. Też bym chciała myc tylko twarz i zęby, mogłabym dłużej pospać

Gość gość
No wlasnie ja mieszkam w bloku i slysze jak dookola wszyscy codziennie sie kapia. Przeciez slychac wode. Ja slysze tylko czasem wieczorem. Czesto tam woda nie syczy z rur hehe. Powaznie mowie. Mlodzi ludzie. Niby nie smierdzi od nich. Pranie to robia, bo widac na balkonach.

Gość gość
UWAGA : częste MYCIE skraca Życie :) Dziękuję za uwagę :) Myje się raz dziennie , wieczorem. Kiedy mam okres kilka razy dziennie podmywam się :)

Gość gość
Ja po nocy jestem czysta. Rano twarz zęby, antyperspirant i perfumy. Lekki makijaż włosy i do pracy.