Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz jest niezadowolony. Znow 3 corka.

Polecane posty

Gość gość
21:54 Bo na kafe az roi sie od wszelkiej masci seksuologow,ginekologow,psychologow i cholera wie czego jeszcze.Powinni doktoraty pisac z tych swoich "madrosci".

Gość gość
To jak celowalaś? Trzeba w dzień owulacji.

Gość gość
Koniecznie zróbcie 4 dziecko,a potem 5 i 6 jak nie wyjdzie.Nie wolno się poddawać.Chyba że sam zrezygnuje. Nie możesz mu zabronić mieć syna!Koniecznie zróbcie 4 dziecko,a potem 5 i 6 jak nie wyjdzie.Nie wolno się poddawać.Chyba że sam zrezygnuje. Nie możesz mu zabronić mieć syna!Koniecznie zróbcie 4 dziecko,a potem 5 i 6 jak nie wyjdzie.Nie wolno się poddawać.Chyba że sam zrezygnuje. Nie możesz mu zabronić mieć syna!Koniecznie zróbcie 4 dziecko,a potem 5 i 6 jak nie wyjdzie.Nie wolno się poddawać.Chyba że sam zrezygnuje. Nie możesz mu zabronić mieć syna!

Gość gość
Bo one sa madrzejsze od internetu. A ta ostatnia niech sie lepiej za siebie wezmie.

Gość gość
Cholera, ta tu z trzecim wyskakuje, a ja sie boje na drugie zdecydowac, czy porod w tym kraju w ogole przezyje :D przez te pincet teraz widze same w ciazy z trzecim albo czwartym. Co Wy robicie, ze tyle dzieci, w kolko seks? Nie boicie sie o siebie? Nie martwicie kregoslupem, miednica, macica? Ze Wam to i owo wypadnie?

Gość gość
Siostra mojego brata ma 4 synów, najmłodszy już 5 lat więc przed 500 plus decydowała się na dzieci, jakby ktoś tu próbował znów tym argumentem atakowac, znając to forum. Fajne chłopaki mądre grzeczne. Ja mam syna i córkę też jest super

Gość gość
14:14 s********j!! Przez takie jak ty kobiety mają depresję będąc w ciąży! Miej sobie jedno dziecko i spadaj ze swoimi poglądami.

Gość gość
Ohoo, czuly punkcik trafilam :D popuszczasz przy kichaniu, czy co? :D

Gość gość
A co cie obchodzi ?

Gość gość
Polska to tacy mentalisci, ze tylko o innych sie martwia, a bo za male mieszkanie, za duzo dzieci. O siebie sie tylko nie martwia i brudu przy swojej dopie nie potrafia zamiesc i go nie widza. Taka wsiunka jedna z druga.

Gość gość
Z ciekawosci pytam, po tylu porodach podobno to czeste.

Gość gość
14:39 idealnie podsumowane!!