Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym pierdzicie 2

Polecane posty

No właśnie do końca jeszcze mi nie przeszło chyba, bo nadal mnie jakoś dziwnie muli... Mam nadzieję, że do rana minie ;)

Gość gość
Poprzedni wpis - wlasnie ponownie przeczytalam.. Przepraszam za powtorzenia, odeszlam od klawiatury i pisalam to samo.. :D Kurcze, pralka nie pobrala proszku, ani plynu do plukania.. :O

Gość gość
Proponuje zrobic tak jak pisalam wczesniej - nowy temat i nowe konta. Do zrealizowania wkrotce.. Ludzie to sa jednak upierdliwi. Nie poprzestana jak nie zniszcza kogos tak czy siak, bo im cos tam przeszkadza... Hahaha.. Maja ludzie bide w glowach..

Gość gość
No niezle.. Tresc zostala uznana za spam.. Coraz lepiej.. To teraz jeszcze pisac nie bedzie mozna..

Mi też kiedys wywaliło, że treść uznana za spam :D nie wiem od czego to zależy, pewnie jakieś niedozwolone słowa, bo pamiętam, że 3 razy przerabiałem posta i w końcu dopuściło ;)

Gość gość
Chcialam zalozyc nowe konto, to pokazuje gateaway 504, jesli chodzi o slowa to nic takiego nie pisalam. Chyba, ze redakcja czyta i nie chce sie wziac za tego trolla wariata..

Gość gość
Jesli to ip, to niebawem odbietam moj laptop.. haha..

Może na nowym laptopie będzie działać :) Poza tym jeśli to blokada, to nie wiadomo na jak długo... Może tylko na 1 dzień, więc jutro się zalogujesz bez problemu ;) Zakładanie nowych kont to taki trochę akt desperacji i pachnie trollowaniem... No ale wiem, że niczemu nie jesteście winne. Autorko a próbowałaś w innej przeglądarce się zalogować? Może masz wirusa na kompie? Ostatnio ktoś znajomy tak miał, że internet mu działał, strony się otwierały niby poprawnie, tylko nie mógł pobierać plików znikąd. Klikał i nic się nie działo. Może u Ciebie podobnie jest i specyficzne elementy na stronie nie działają? Musiałabyś mieć jakiś inny komputer albo z telefonu spróbować może :)

Gość gość
Ten komputer jest tak zabezpieczony, ze watpie.. Skoro Caroline ma podobnie, to chyba cos innego.. Wczoraj tez nie moglam sie zalogowac.. Hmmm.. nie wierze, ze akcja z weekendu zostala zapomniana i ktos odpuscil.. hahaa

Co do zabezpieczenia komputera - wydaje Ci się tylko, że tak jest :) Wierz mi, wiele cudów już widziałem, mimo ochrony drogim oprogramowaniem wirusy się przedostały i cuda się działy i nikt nie potrafił wyjaśnić skąd ;) Ba, nieraz sam antywirus po aktualizacji potrafił sparaliżować całą sieć firmową, bo jego producent postanowił zacząć nagle coś blokować, co przez lata działało normalnie... Co do akcji z weekendu - fakt, trochę niepokojąca jest ta cisza ze strony zapychacza :D Chyba, że rzeczywiście wziął sobie do serca nasze argumenty i słusznie by zrobił, bo niczego zmyślonego nie pisałem :)

Autorko a zrób mały test i spróbuj zalogować się na swoje konto, ale z użyciem nieprawidłowego hasła i zobacz czy dostaniesz monit o nieprawidłowym haśle czy nie stanie się nic ;)

Gość gość
Ja rowniez. Jestem w stanie zrobic wszystko o czym pisalam.. I to wszystko jest legalne.. Strasznie arogancki typ, nie moze byc az tak glupi..

Gość gość
Alez ja w ogole nie moge kliknac "zaloguj sie" :o , arkusz mi sie nie wyswietla.. :O

W sensie jak klikasz w zaloguj się to nie pojawia się ta plansza do wpisania loginu i hasła? To to chyba nie blokada, a coś z przeglądarką lub jakiś dodatek blokujący reklamy Ci to blokuje... Jak to jakiś popularny antywirus np i Caroline też go używa, to by tłumaczyło dlaczego obie macie ten problem. Zresztą to też możemy sprawdzić i zweryfikować czy to nie blokada IP np ;) Ale najpierw zrób tak... Sprawdź czy jak przy dodawaniu posta wpiszesz nick i hasło, czy wtedy Cię zaloguje. Ewentualnie wpisz sam nick i zobaczysz czy zawoła o hasło czy nie

Gość Outhtorka
Madry Bonczek..

Ooo widzę, że coś poszło :) Co prawda nick pomarańczowy, ale następna wiadomość powinna już być ok ;) Nie wiem dlaczego do forum tak ma, że po zalogowaniu w ten sposób nick jest pomarańczowy... Ale bez podania hasła jeśli jest nick zajęty nie przepuści posta :D

A widzisz autorko, nie masz żadnej blokadyani IP ani konta i żaden spisek nie miał miejsca :D Chyba, że ten sposób logowania ją omija - to by były dopiero jaja :P Skoro to forum ma tyle niedoróbek, to nie zdziwiłbym się jakby tak było hahaha Nie no, obstawiam, że coś Twojej przeglądarce dolega i podejrzewam, że Caroline ma to samo :) Uff chociaż jakaś dobra wiadomość dzisiaj ;)

Kurcze, nie wiem dlaczego na to nie wpadlam.. Hahaha.. Wyuczona bezradnosc i narzekactwo.. Zamiast szukac wyjsc, podejrzenia spisku.. :) Dzieki Bonczku. Mam nadzieje, ze znajdziesz prace, gdzie Cie docenia :)

Ehh bo przestraszyłaś się złego trolla niepotrzebnie i zaczęłaś węszyć spisek :) Tylko nie popadaj w paranoje i nie podejrzewaj, że np zły troll Ci w ramach zemsty za weekendowe zepsucie mu zabawy postanowił przeprogramować pralkę przez co ta nie pobrała płynów :D hahah To zbieg okoliczności ;) Widzisz autorko, ja już z doświadczenia wolę być czujny i zawsze staram się szukać problemów tam, gdzie nie widzą ich inni, bo nie każdy je widzi :) I to w wielu sferach życia, nie tylko w sprawach technicznych żeby nie było. Ot taki mój instynkt samozachowawczy, którzy przy okazji służy też innym ludziom ;)

Co do dnia dzisiejszego, źle nie było, bo w rezultacie wszystko nam pyknęło, tylko szef jak zawsze narobił hałasu o nic, a sam był sobie winny - jak zwykle :P No ale o usłyszeniu przeprosin nie mam co marzyć nawet... No ale cóż, takie życie ;) Podobno głupcom trzeba ustępować niekiedy i wybaczać im ich głupotę, bo oni nigdy nie rozumieją, że źle robią :D

Robilam te nieszczesne pranie, swoja droga co mi odbilo, i czytalam o kobietach bez mezczyzn i jacy to sa wspolczesni mezczyzni nieporadni, maminsynki, metroseksualni.. Kurcze, ja nie wiem, ja widze samych ogarnietych, zdolnych i przedsiebiorczych.. I ze niby kobiety takie dzis silne i niezalezne.. Tak patrze na siebie i powatpiewam.. :O :D :D Pewnie od srodowiska zalezy.. ;)

Swoja droga, myslalam, ze sasiad na gorze szura tak krzeslem, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze tak pryka.. haha :D Co do szefow hmmm. Z jednym bylam asertywna i mnie prawie przeprosil, a tak bez powodu to od kazdego sie czasem oberwalo. Tak jak pisalam mialam raz do czynienia z psychopata i to mi niezle dalo.. Facet byl niemozliwy, mialam dodatkowe problemy, jako kobieta.. Zaczal sie do mnie zalecac.. To bylo nie do zniesienia.. Na takie cos najlatwiej nie reagowac. Ja zawsze mialam podejscie, a niech sobie gada, mnie to nie dotyczy.. Wazne, ze klienci sa zadowoleni, bo to znaczy, ze jestes swietnym specjalista..

Moze usprawniaja Kafeterie, bo w ogole strona byla nie do wczytania.. I jakos wolno pracuje..

Wg mnie wszystko zależy od tego jaki kto jest i jakimi ludźmi się otacza. :) Środowisko chyba właśnie kształtuje się tak, że jeśli jest w nim pełno tzw silnych i niezależnych kobiet, to pewnie jest to spowodowane tym, że faceci w tym środowisku są brzydko mówiąc pi**ami, którzy w życiu niczego nie potrafią zrobić albo mają one dosyć użerania się z tzw maczo i samcami alfa, więc kobiety w takiej sytuacji zdane na siebie nauczyły się radzić sobie same ze wszystkim. ;) I w drugą stronę - faceci w otoczeniu takich niezależnych i ogarniętych życiowo kobiet nie mają okazji się wykazać, bo niby jak, skoro one wszystko wolą same? Przez to potem chodzi po świecie pełno takich nieporadnych "facetów", bo oni jakby nie widzą potrzeby robienia czegoś czy to dla siebie, czy dla kogoś. Po prostu egzystują. No a jeśli w środowisku dominują kobiety, które często potrzebują silnej męskiej dłoni i ich wsparcia, to i tacy mężczyźni też są w pobliżu :) Oczywiście zdarza się, że faceci to wykorzystują, ale nie oszukujmy się, kobiety też często grają nieco nieporadne żeby sprawdzić jak sobie facet poradzi i czy podoła zadaniu :) Albo żeby zwrócić jego uwagę na siebie po prostu ;) Gorzej jak się spotkają takie 2 jednobiegunowe światy - wtedy jest porażka. Bo silna kobieta dochodzi do wniosku, że nie potrzebuje żadnego faceta, a silnego to już tym bardziej nie, bo taki zazwyczaj jest wyrachowany i czegoś chce w zamian albo leci na kilka frontów ;) Zresztą takich silnych kobiet wielu facetów się może nie tyle co boi, ale na dobrą sprawę nie mają czym im zaimponować i to ich boli, więc dla niecierpliwych jedynym łatwym łupem są właśnie lekko nieporadne kobiety, przed którymi mogą pokazać jacy są cool i w ogóle męscy, silni... ;) No a jak się spotka mało ogarnięty facet z mało ogarniętą kobietą, to właściwie jedyne co może się z tego zrodzić, to patologia taka żyjąca jedynie z 500+ i innych zasiłków :D Oczywiście nie miałem zamiaru nikogo obrazić, ale jak tak obserwuję, to niestety, ale ta teoria się sprawdza :(

Haha skąd wiesz, że pryka? może faktycznie czymś szurnął? :P haha A co do szefów... Widać tak już musi być, że pracownik i szef nie muszą się lubić - coś jak w relacji zięć z teściową i teściowa z synową :D No właśnie, gdyby nie to, że moi klienci są zadowoleni, często mnie chwalą i w ogóle wolą zadzwonić do mnie z problemem niż do mojego szefa sprawiają, że jeszcze nie straciłem wiary w siebie ;) Gdyby było inaczej, wtedy na pewno bym szukał zupełnie innej pracy, bo by znaczyło, że na tej się nie znam i szef na rację... Ale z tego co wiem od kolegi, który już tu pracuje dobre 20 lat w tej firmie - ten szef zawsze taki był, wiecznie niezadowolony, a niekiedy zachowuje się jakby miał okres :D I żaden pracownik nie miał z nim łatwo, nieważne jak dobry by nie był i żaden też długo miejsca nie zagrzewał tutaj. Ja już jestem tu dość dlugo. Za długo, bo niedługo pękną równe 4 lata ;) Rzeczywiście forum coś muli, przez chwilę całkiem nie działała strona.