Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzegam. Nie bierzcie dziada na męża

Polecane posty

Gość gość
Koleżanka z mieszkaniem jest strasznie czepialska i problemowa dlatego jest sama.

Gość gość
I ma spokoj bo wiekszosc ludzi to swinie, chamy i falszywe smierdziele. :D

Gość gość
Panie nauczycielki będą słowo po słowie analizować bo tylko to potrafią tylko, że z tego to jakoś wielkich kokosów nie ma.

Gość gość
Jak wygląda fałszywy smierdziel.

Gość gość
Czytam, czytam i nie wiem co myślec o tych wypowiedziach. Uważam, ze jezeli spotkają sie dwie osoby, pokochają i chcą byc razem to chyba żaden PIT nie ma na to wpływu. Bogaty pokocha biedna i odwrotnie. Jak kocha ,to dzieli sie chlebem i nie ma z tym problemu. Ludzie bez klasy i empatii nie płaca alimentów na własne dzieci, wspólne wakacje wyceniają na kto ile dał. Półki w lodowce tez dzielić trzeba? Ogarnijcie sie bo rodzina to wspólnota, żona robi jedno, maz drugie, kasa, kłopoty i radości sa wspólne. Jestem mężatka, mam wszystko co mi potrzeba nie dlatego, ze więcej zarabiam a dlatego ze mojego męża nie boli kupno kolejnej torebki dla mnie. Jemu to obojetne a dla mnie oczywista oczywistość. Obydwoje dbamy o dobro naszego dziecka, rodziny i domu. Nie ma rozmowy typu kto więcej kto mniej. Jesteśmy z sobą wiele lat , jest finansowe zaufanie , dbałość i lojalność . Pieniądze nie maja tu znaczenia tak jak w przyjaźni. Wiem, takie czasy ale zobaczcie najpierw człowieka ( ambicje, chatakter, stosunek do zwierząt,poczucie humoru i empatię ) potem zaglądajcie do portfela i jak jest tam pusto to odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego ? Jak wam wyjdzie - bo głupi - to z głupkiem przez życie sie nie idzie i nie powołuje dzieci na świat. Dotyczy to mężczyzn co do kobiet to szczerze mówiąc nie wiem ...moze popatrzeć jak traktuje rodziców ? To wiele mowi o człowieku.

Gość gość
gość dziś Bardzo rzeczowa wypowiedź

Gość gość
Ale faceci to też sa materialisci , tylko ze facet jest materialista z egoizmu a kobieta poprzez genetyke , kobieta szuka pieniędzy dla swojego potomstwa żeby miało co jeść , facect lecący na bogatą natomiast o dziciach nie myśli

Gość gość
materialistyczne szmaciska.

Gość Forrest G
dziś Ale faceci to też sa materialisci , tylko ze facet jest materialista z egoizmu a kobieta poprzez genetyke , kobieta szuka pieniędzy dla swojego potomstwa żeby miało co jeść , facect lecący na bogatą natomiast o dziciach nie myśli. Kobieta lecąca na bogatego też o dzieciach nie myśli. No chyba, że w tym sensie ,żeby złapać gościa na dziecko.

Też bym nie wziął dziada na męża. Dziad to stan umysłu. Taki tylko sprowadzi Cię do swojego kapernego poziomu zagrzybienia. Bez ambicji, chęci, potrzeb wyższych. Żulerię powinno trzymać się w odosobnieniu od reszty społeczeństwa żeby nie psuła zdrowej nie skażonej nią tkanki. Na męża nadaje się tylko facet który ponad swoje potrzeby widzi potrzeby innych - tylko taki będzie dobrym przyjacielem, opiekunem, mężem. Poza tym musi być prawdziwym mężczyzną, nie ci*ą. Musi umieć dawać sobie radę, rozwiązywać problemy życiowe w spokoju i wyważeniu, musi być opanowany, panować nad sytuacją. Mężczyzna powinien nie bać się robót fizycznych, ma byc "złotą rączką" i choć w części nie wyręczać się fachowcami, innymi mężczyznami nawet gdy ma szmal. Co do posiadania szmalu, to kwestia drugorzędna. Ale nie może być biedakiem, musi być zaradny i dbać o swój status materialny żeby nie być dziadem, czyt. żulerią.

Gość gość
tak to jest jak się wiąże ze staruchem

Gość gość
Karol ty lepiej trzymaj dupę żeby ci nie wypadła.

Gość gość
Karolu, skoro wymagasz od faceta, by nie był, cytuję, "ci'pą", to kim ty jesteś według swoich kryteriów? :)

Gość materialistki do pieca
autorka to typowa kur/wa która za kase zje gòwno araba, idź zdychaj na jakiegoś syfa i nie wracaj

Gość gość
Autorka szuka sponsora nie meza

Gość gość
A jak gonię te puszczalskie ku..... a kasiastych tak łoje że mi się chce śmiać

Gość gość
Dziadu nie denerwuj się tak, bo popuścisz. Haha.

Hmm.. Dostaje tyle hejtu od ludzi za bycie sponsoretką i spotykaniem się ze starszymi mężczyznami, a wygląda na to, że większość kobiet po to wychodzi także za mąż by się tylko ustatkować...

Gość gosć

Wszystkie polskie baby to jak widac leniwe, masterialistyczne s.u.k.i które są zbyt tepe,by same zarabiać.Do roboty pasożyty,a nie wymagać gotowego od lepszych od siebie!