Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić by być uczciwym w stosunku do jednej i drugiej

Polecane posty

Gość gość
Twoja przyjaciółka to dorosła kobieta, która sama sobie świetnie poradzi, a przynajmniej powinna, co to w ogóle jest za rozumowanie: chcą ją przelecieć i mam wobec niej zobowiązania, czemu dorosła kobieta chce związku z żonatym. Dorośnij człowieku: życie to wybory i jeśli zdradzisz żonę, a o nic nas tu nie pytasz tylko jak ją zdradzić żeby nie mieć wyrzutów sumienia, to z Ciebie jest egoista, który nie umie zrezygnować z zaspokojenia swojej fantazji. Dorosły, odpowiedzialny człowiek tak nie robi, tak się robi, bo chce się być znowu nastolatkiem. Wybieraj kim chcesz być.

Gość gość
A zdrada bardzo rani i boli, więc Twojej żonie wbijasz nóż w serce. I Twoja przyjaciółka też powinna mieć wyrzuty sumienia, że nie potrafi znaleźć sobie wolnego faceta, to kurde nie jest aż takie trudne jak się chce. W ogóle jak czytam takie zrzędzenia to myślę sobie, że człowiek zawsze znajdzie jakieś bzdurne usprawiedliwienie dla swoich słabości. Trzeba być silnym i odpowiedzialnym, a nie jakąś zdradzającą żonę gnidą.

Gość gość
20.18 Po co piszesz takie pierdoły?Z chujem sie na głowę zamieniłaś??Gdzie on pisze o o tym,że chcę ją przelecieć?P******i ci się od gorąca w głowie?Pyta się co ma zrobić aby być wporzo wobec swojej starej i tej drugiej Gieni z którą ma tylko kontakt internetowy,ogarnij się niunia :(

Gość gość
I 20.23 następna p******a :( Autor nikogo nie chce zdradzać,pisze wprost,że to przyjaciółka nie kochanka,debilko!!Mi się rzygać chce jak czytam takie jak twój gnido,bo to ty jesteś gnidą :( facet tylko prosi o radę,jak pisze nie ma z kim porozmawiać tępaku :(

Gość gość
Do przelecenia to się sprowadza i jestem ogarnięta. Mam być miła czy szczera? Nie jestem niunia. A to przyjaźń czy zakochanie jest? Sorry, ale skoro zakochanie to już nie przyjaźń. I przestań wyzywać frustracie.

Gość gość
gość dziś - wspaniała mądra wypowiedź. Autor szuka usprawiedliwienia dla ewentualnego romansu :P

Gość gość
Chyba powiedzenie prawdy to oznaka uczciwosci . A najlepiej to zwiazac sie z facetem . Te same zaintetesowania , wiecej miejsca w lazience , bo kosmetykow mniej i ciuchy mozecie sobie pozyczac :p :D

Gość gość
ja p*****le co tu się dzieje

Gość gość
Dajcie spokój,nie jest kochanka a ja nigdy w życiu żony nie zdradziłem :( nie potrzebnie tu napisałem,zresztą kontakt zerwany i nie ma o czym już pisać :( dobranoc kończę temat,przynajmniej z mojej strony a jeśli chcecie się obrażać to wasz broszka,nie o to mi chodziło....

Gość gość
Autor się bardziej zakochał niż zaprzyjaźnił moim zdaniem. A ja z wami dyskusji nie będę prowadzić, bo wy tylko wrogów chcecie i obrażać innych. Każdy ma swoje zdanie i do widzenia

Gość gość
k***a kto kogo chce przelecieć? ja pieprze, czy ja dobrze widzę? czy mam omamy? co za brednie

Gość gość
ja chcę przelecieć P, jestem chętna:)

Gość gość
i ja jestem chętna

Gość gość
Autor nie przelatuje,przytula :) tak na marginesie,czy są naprawdę gdzieś tacy uczuciowi i z zasadami czy to tylko prowokacja kafeterii :)

Gość gość
wszystkie jesteśmy chętne!!! przeleć nas Autorze!!! please!!!!

Gość gość
We wszystkie dziurki :D !!!!

Gość gość
Dramat,facet się uzewnętrznił,prosił o radę,został zwyzywany a teraz otrzymuje niemoralne propozycje :( żenada dziewczyny

Gość gość
Musi być w łóżku z***biście delikatny :) ja tak lubię, ale tylko na początku,później Autorze musisz mnie przelecieć jak tornado i wymłócić jak kombajn zboże :D

Gość gość
gość dziś 20.18 Po co piszesz takie pierdoły?Z ch*jem sie na głowę zamieniłaś??Gdzie on pisze o o tym,że chcę ją przelecieć?P******i ci się od gorąca w głowie?Pyta się co ma zrobić aby być wporzo wobec swojej starej i tej drugiej Gieni z którą ma tylko kontakt internetowy,ogarnij się niunia smutas.gif Zgłoś gość dziś I 20.23 następna p******a smutas.gif Autor nikogo nie chce zdradzać,pisze wprost,że to przyjaciółka nie kochanka,debilko!!Mi się rzygać chce jak czytam takie jak twój gnido,bo to ty jesteś gnidą smutas.gif facet tylko prosi o radę,jak pisze nie ma z kim porozmawiać tępaku smutas.gif XXXX Bo ona juz sie boi , ze to o nia chodzi lub za bardzo wczuwa sie w sytuacje .I stawia sie na miejscu zony .

Gość gość
ja już z nim byłam, jest ostro

Gość gość
No jasne :D !!! Masz racje,albo zdradzona wcześniej :(

Gość gość
Co za skupisko pijawek...Pomimo, ze jestem kobieta zaczynam wspolczuc facetom ktorzy maja takie zony jak wy.Mistrzynie w manipulacji i dyktowaniu warunkow.Malzenstwo to rzeczywiscie koszmar i dozywotnie wiezienie jesli tak wyglada relacja dwojga ludzi.Teraz zabroncie im jeszcze rozmawiac z obcymi kobietami i wychodzic z domu- na wszelki wypadek.A autor udaje c/i/p/e tylko nie wiem w jakim celu.

Gość gość
21.10 musiała byś być moją żoną :) ale miło mi pomyśleć,ze taki ogier ze mnie,przynajmniej w fantazjach :)

Gość gość
Zony z kafe sa okropne , wyzywaja i zagryzly by kazda :D. Ktos wyzej dobrze napisal 21:13

Gość gość
co za debil :( Dla ciebie facet który ma uczucia i współczuje to c**a ? Więc powiem ci dla mnie i pewno większości normalnych kobiet to ty jesteś c**a,pseudo maczo z Wąchocka :(

Gość gość
To jest udawane- faceci nie posiadaja w sobie takich pokladow empatii.Tkwia tylko i wylacznie w czyms co jest dla nich korzystne, oplacalne, przyjemne.A jak robia sie problemy to nie maja najmniejszych objekcji przed zachowaniem sie jak sk... i schowania glowy w piasek, a nastepnie ucieczki Bez slowa.

Gość gość
g****o wiesz