Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueberries2808

Ciąża,planowanie,testowanie,temperatura,objawy,dyskusja :)

Polecane posty

Gość gość1990
Dziewczyny 35 dc zero bolu na @ po cichu mam gleboka nadzieje

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Gosc1990 zycze Ci tego z calego serca bo to właśnie ta nadzieja nas uskrzydla wiec oby byla spelniona ;-) U mnie fatalnie. Jak rozmawialam z mama to nawet sie smialam ze moze przekwitam :-P A tak powaznie to do poludnia czulam sie taka slaba ze nie bylam w stanie ustac. Nogi dawaly popalic i glowa wiec przespalam cala drzemke synka czyli jakies 2 godziny. Obudzialam sie to trochę wrocilam do zywych, bol nog ustal. Pozostalo tylko takie cmienie glowy i te okropne uderzenia goraca no i brzuch boli jak na @. Obiecalam sobie ze jutro testuje ostatni raz choc wiec ze i tak na daremno.

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Ah no i powiem Wam szczerze ze myslalam ze to naprawde jakas wirusowka zoladkowo -jelitowa a w najlepszym wypadku spodziewalam sie chociaz biegunki bo zoladek mam bardzo delikatny. Ale skad ani slychu ani widu biegunki, bylo wrecz przeciwnie :-) W żołądku tylko co jakis czas scisnie i mi sie odbija.

Gość gość1990
Ja dzis pomagalam robic kuzynce obiad no i dala mi za zadanie smazyc kotlety schabowe...usmazyc usmazylam ale zjasc juz nie zjadlam ten zapach zrobil swoje niestety ostatnio duzo rzeczy mi zle pachnie

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Gościu 1990 zrob test kochana ;-) U mnie mysle ze to poprostu takie mocne objawy zblizajacej sie @. Moze poprostu organizm tak sie rozregulowal przez ta ciaze biochemiczna.

Gość gość1990
Wlasnie zakupilam test.maz chce zebym dzis zrobila a ja waole do rana poczekac.35 dc minal...a @ brak i nie zapowiada sie ze bedzie

Gość gość
Zrob teraz ciekawa jestem trzymam kciuki :D powodzonka

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Trzymam kciuki zeby to byla dzidzia jednak ;-) U mnie nogi juz nie bola. Za to glowa caly dzien z roznym natezeniem. Dopiero teraz na wieczór cos zjadlam bo caly dzień nie bardzo mialam ochote. W sumie to chcialabym zeby juz przyszla @. Przynajmniej bede mogla isc do swojej gin, porobic badania itp, no i wznowic starania. Dziwne z ta moja szyjka. Raz u gory, raz na dole. Pare razy mialam uczucie ze cos ze mnie wyplywa. Juz myślałam ze to okres a tu wkladka suchutka.

Mi znowu dokucza pęcherz a myślałam, że już przestał boleć... no nic wznowie tabletki i może przejdzie. Już dawno nie mialam bólu pęcherza nie mam pojecia skad się wziął tym razem...

Oczywiście trzymam kciuki za pozytywne testy jutro oby się Wam dziewczyny udało :)

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Ja mam takie przeczucie ze jutro nawet nie zdaze zatestowac bo zaczal mnie bolec krzyz i ciagnac w podbrzuszu, czyli @ tuz tuz.

Gość gość1990
Zrobilam nie wytrzymalam jutro zrobie drugi bo wyszedl nie pewny slabo ja widac ale dziewczyny jest slaba bladziutka widac cos ale jutro kupie drugi i zrobie rano bo faktycznie moze nie jest pewny woeczorem zbyt male stezenie

Gość gość
Gość1990 wieczorem mocz jest rozcieńczony;) życzę ci żeby jutro rano były 2 krechy tłuste:) trzymam kciuki za was;) nie mogę sie doczekać żeby rano poczytać o waszych testowaniach;)

Gość gość1990
Wstawilabym zdj ale nie wiem jak

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Dziewczyny ja zatestowalam i tak jak pisalam wczoraj bylo to moje ostatnie testowanie. Test zupełnie negatywny. A skoro taki wyszedl w 31 dc to ciaze zapewne mozemy juz wykluczyć w 100 % :-(

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Na fotosik pl. Dodaj zdj a potem skopiujesz link do strony z dodanym zdj.

Gość gość1990
A co jesli kolezanka ma 37 dc i wyszlo jej tak ze miala kreske testowa grubksci jak wlos i slabo widoczna?2 razy robila.jak interpretowac takie wyniki

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Powtorzylas test dzis gosciu 1990 ? Czy to ten wczorajszy ? Mysle że tak czy siak mozemy po cichutku Ci gratulowac.

Gość gość1990
To dzisiejszy ale nie wiem co o nim myslec

Gość gość1990
Sorki wczorajszy jestem zakrecona

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Daj dzisiejszy ;-)

Gość gość1990
No wlasnie wczoraj kupilam 1 i moj m sie uparl jak osiolek zebym zrobila i wyszlo nie wiadomo co i jak to odczytac."ale dzis odwiedze jeszcze raz apteke

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Szkoda ze nie kupil chociaz 2. Ja tak zawsze robie bo wiem ze do rana nie wytrzymam :-) Ale mysle ze prawdopodobieństwo ciazy jest duze skoro to test z popoludniowego a nawet wieczornego sikanka. U mnie z rannego a nawet sie zadne wybarwienie pokazac nie chce :-)

Gość gość1990
Z wieczornego:-)

Gość TAKaSObieMaMamaMa
Kreska jest widoczna dlatego tak jak napisałam, mysle ze mozna Ci po cichu gratulowac;-)

Gość gość1990
Oby bo te 4 lata byly smutne

Gość gość
Gratuluje gosciu1990:) u mnie 36 dzień cyklu. Nie krwawie już, brzuch troche pobolewa. Nie mialam nadzieii ale krwawienie pokazalo sie w czwartek i fo tej pory jest czysto. Dziwne. Nie wiem czy czekać jeszcze czy test isc kupic...

Gość gość1990
U mnie tez 36 dc.ale poki nie zobacze wyraznych dwoch kresek to nie bede sie nakrecac