Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ssaruman

Psycholog OPOLE, pomoc po rozwodzie

Polecane posty

Gość Ssaruman

Jak w temacie, nie daje sam rady. Prosze o powazne odpowiedzi, szukam psychologa na terapie, zeby mial niezbyt odlegle terminy i naprawde byl dobry w swoim zawodzie plec nie ma znaczenia

Gość Zofia Klessa
polecam Ci panią Irenę Maślankowską, mi ona bardzo pomogła. Po wypadku i przy inwalidztwie mojego dziecka sama nie dalabym z tym wszystkim rady. Pani Irena jest doskonalym psychologiem!

Gość actimelka
pani Irena jest swietnym terapeuta potwierdzam ja i moje dzieci! po byłym mężu ciężko bylo się pozbierać, a dzieci juz w wieku nastoletnim tez potrzebowaly pomocy, pani Maślankowska pomogla calej mojej rodzinie

Gość roproprop
ach ta je**** depresja, juz myslalem ze jestem skazany na wegetacje praca-lozko i tak w kolko, pani Irenka dala mi jednak nowe sily do walki z codziennoscia

Gość Kofia
Miałam ogromne problemy żeby się pozbierać po rozwodzie, dwójka dzieci, praca, dom. Praktycznie w ogóle sobie nie radziłam. Zaczęłam pić a mój były mąż znalazł sobie nową młodszą. Klasyk. Dzięki Pani Irenie odzyskałam siły, mam uśmiech na twarzy. Wszystko wróciło do normy i prawdę mówiąc zawdzięczam jej na prawdę wiele! Polecam

Gość OlaMorenna
Polecam panią Irenę Maslankowską, naprawdę wspaniała pani psycholog, mojego małżeństwa nie dało się już uratować, chociaż próbowaliśmy i to nie jeden raz. Na pierwsze spotkania przychodzilismy nawet razem. Udalo sie przezyc rozwod bez wiekszych rewelacji, kazde z nas poszlo w swoja strone i zaczelo nowe zycie. Bez konsultacji pani Irenki byloby to ciezkie zeby nie powiedziec nie mozliwe.

Gość JacekOl
Również polecam Maślankowską to starsza przemila kobieta z doświadczeniem- właśnie zakończyłem terapię po rozwodzie z żoną. Jestem nowym człowiekiem twardo stąpającym po ziemi na prawdę taka rozmowa wiele daje..

Gość Krystyna Sz
Sprawy rozwodowe rozchwiały zupełnie mój system nerwowy. Musiałam koniecznie skorzystać z pomocy psychoterapeuty bo nie mogłam sobie poradzić w domu, w pracy, nawet znajomi drażnili mnie swoimi wizytami, komentarzami. Dostałam nr telefonu do dr. Maślankowskiej i umówiłam się na termin. Byłam zaskoczona stylem spotkania, bo myślałam, że tak jak u lekarza w NFZ, szybko i recepta bez zaangażowania. A tutaj zadziwiona zostałam przyjemnym sposobem prowadzenia wywiadu, cierpliwym i wnikliwym wysłuchaniu problemów.Pani doktor bardzo przyjaźnie i mądrze tłumaczyła zależności i procesy oraz ustaliła plan terapii .Takie fachowe, profesjonalne podejście bardzo mnie przekonało do leczenia . Jestem wdzięczna, ze trafiłam własnie do niej.

Gość Dorotti
Jak problemy w małżeństwie i sprawy rozwodowe to tylko do pani I. Maślankowskiej. Prowadzi świetne terapie, jest życzliwa i ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Jest też bardzo dobrym negocjatorem i mediatorem, a to jest bardzo ważne w problemach związanych z rozwodem. Polecam

Gość Kaśka3i4
Warto udać się na skuteczną terapię do dr. I. Maślankowskiej, powadzi bardzo ciekawie i aktywnie. W gronie osób z podobnymi problemami łatwiej dochodzimy do równowagi. Techniki wpływające na nasze emocje łagodzą ból i cierpienie. Polecam

Gość Jadwiga45
Właśnie jestem w trakcie rozwodu. Mój mąż odszedł z dnia na dzień bez słowa wyjaśnienia do młodszej kobiety o 15 lat. Był to dla mnie ogromny cios i trauma. Nie mogłam się pozbierać, przestałam myśleć i funkcjonować, zaniedbałam się i dzieci. Koleżanka zaprowadziła mnie na terapię do psycholog I. Maślankowskiej. Gdyby nie jej pomoc, zaangażowanie, zrozumienie i współczucie nie wyszłabym z tego dołka. Ta pani dodaje mi sił i wspiera, uczy jak dalej myśleć i żyć. Jestem teraz na tyle silna, żeby stanąć w sądzie i walczyć o swoje. Polecam

Gość MateuszM
Zgodnie z opiniami poprzedników w Opolu jest tylko jedna sensowna osoba, pani psycholog I. Maślankowska. Bardzo dobra, ciepła kobieta z mądrym podejściem do życia, z ogromnym bagażem doświadczeń i wiedzy fachowej. Widać na jej sesjach terapeutycznych, że nowoczesne metody pracy z trudnym pacjentem nie są jej obce. Polecam

Gość TatianaS
Właśnie jestem w trakcie rozwodu, sprawy w sądzie mnie przybiły i przygnębiły. Chodzę na sesje terapeutyczne do mgr. I. Maślankowskiej, które są bardzo interesujące, ciekawie prowadzone. Bardzo mi się podobają metody i psychotechniki, ale przede wszystkim atmosfera sprzyjająca szczerości, otwartości. Polecam

Gość SoniaT
Solidna, sprawdzona, konkretna pani psycholog Maślankowska. Można zaufać, porozmawiać o wszystkim, można liczyć na dobre rady i wsparcie. Na pewno pomoże rozwiązać problem.

Gość gość
Też miałam problemy po z emocjami jakie towarzyszyły mi podczas rozwodu. Profesjonalną pomoc otrzymałam w gabinecie psychologicznym www.psycholog-opole-maslankowska.pl Polecam wam się udać do tego miejsca.