Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młoda, będziemy mieli dziecko.

Polecane posty

Gość gość
A to w kazej ciąży jest coś nie tak? Od razu jest odmienny stan? Oj biedna ty :-( Niektórzy nie dość że mają własne mieszkania, dobre samochody to ciążę przechodzą w dobrym samopoczuciu. A Ty nie dość, że jesteś nieudacznikiem to nawet ciąża była "coś nie tak" Serio, tylko współczuć.

Gość gość
Nikogo nie ranie tylko fakty stwierdziłam.

Gość gość
To przykro ze jak już się zwalilas z mężem rodzicom na głowę to nie byłaś jeszcze w ciąży. Naprawdę szkoda.

Gość gość
Nie coś nie tak. Tylko mój mąż zna mnie i wie kiedy jest inaczej. Ciąża to stan inny. U rodziców mieszkaliśmy 3 tyg. Ona ma tylko samochód nie ma mieszkania życia.

Gość gość
Autorko :-) powoli próbuj zrezygnować z kawy, tak będzie lepiej :-)

Gość gość
Mój najstarszy syn urodził się kilka tygodni przed moimi 24 urodzinami. Musiałam wziąć dziekankę, mój mąż (wtedy chłopak) pracował. Daliśmy radę. Studia skończyłam z wyróżnieniem. Ten wiek jest dobry na dziecko. Mam młodsze dziecko - urodziłam je w wieku 35 lat. Nie mam już takich pokładów energii i cierpliwości. Nocne wstawanie mnie dobijało. Kiedy młoda trafiła do szpitala, a ja razem z nią (ma 4 lata), dobijało mnie to, że z innymi dziećmi na oddziale są młode mamy, mówiły sobie po imieniu, a mnie "paniowały". Czułam się staro, ot co. Współczuję podstarzałej singielce, która tak usilnie stara się zdołować Cię, autorko. Wybacz jej. To tylko zawiść. Ciesz się swoją świeżo założoną rodziną.

Gość gość
16:49 Jedynym faktem jest to, że jesteś nieudacznikiem wyżywającym się na ludziach w necie.

Gość gość
Rodzine to ona założy jak wyjdzie za mąż, zamieszka z facetem.

Gość gość
Jak to TYLKO 3 tygodnie? To nie miałaś jeszcze do tego czasu SWOJEGO mieszkania? I tak bzykaliscie się w domu rodziców z nimi za ścianą? Jezuuuu

Gość gość
Autorka splodziła dziecko w domu rodziców to jest lepsze ?

Gość gość
Ona ma samochód, a ty nie :-D jedynie twój mąż ma starego zdezelowanego zloma :-D tylko zazdrościć :-D

Gość gość
I co zamieszka w aucie jak ją facet zostawi a rodzice nie beda chcieli utzymywać wnuka?

Gość gość
Nie w domu rodziców, w domu swojego faceta.

Gość gość
Oni nie mieszkają razem.

Gość gość
Dziecko + matka + ojciec to jest rodzina. Mąż i żona to jest małżeństwo, czyli związek. Żeby powstała RODZIna, musi się w związku uRODZIć dziecko. Rodzina to więzy krwi.

Gość gość
Co to za rodzina ? On student pracujący ona studentka bez perspektyw w ciąży.

Gość gość
Prędzej ciebie sfrustrowana babo zostawi ten twój mezus że starego zloma, tylko ze ty nawet nie będziesz mieć samochodu, żeby w nim zamieszkać. I to, że ty masz rodziców, którzy nie zajeliby się tobą w razie niepowodzeń, nie znaczy że autorka też. Ależ ty musiasz być nieszczęśliwa :-(

Gość gość
Jeszcze głupio pyta czy moze pić kawę. Przecież wiadomo że to szkodzi dziecku. Jestem szczęśliwa- mam męża, dziecko, a samochód to rzecz a nie wartość życia.

Gość gość
Co to za rodzina? Mąż nieudacznik Ze starym złomem+ żoną nawet bez samochodu,do tego sfrustrowana i przykrą? Jeśli ty masz więzy krwi z mężem, to nie mam więcej pytań. Nie ma coś się chwalić związkiem kazirodczym. Nic dziswnego że jesteś tak sfrustrowana. A skoro samochód to tylko rzecz. To co ciebie tak kuje Nowy samochód autorki? Przecież to nie wartos życia :-D I widać jakaś szczęśliwa. Z tego szczęścia jesteś taka uprzejma?

Gość gość
Rodzina jest na całe życie - dana kobieta już zawsze będzie matką dziecka danego faceta. Małżeństwo bywa stanem przejściowym. Jednak jeśli w małżeństwie pojawiły się dzieci, to po rozwodzie były mąż nie staje się byłym ojcem. Nawet jeśli jest d*** uchylającym się od płacenia alimentów. I tak np. dziecko może kiedyś odziedziczyć długi takiego d***.

Gość gość
Autorko, chyba powinnaś sprzedać samochód-dopiero wtedy będziesz tak szczęśliwa jak trolica :-D

Gość gość
Nie mam prawka więc po co mi samochód? Uważam że te pieniądze powinny być na narodziny dziecka. Nie jesteśmy spokrewnieni z mężem,jesteśmy mezem i żoną. Ona czeka az powie o ciąży... On zrobił dziecko i nawet nie wie.

Gość gość
Kofeina szkodz w ciąży, zwłaszcza w I trymestrze. Zresztą niedługo zaczną ci się mdłości i ochota na kawę odejdzie w siną dal. Ja tak miałam - w 6 tygodniu ciąży na sam widok kawy chciało mi się wymiotować i tak do samiutkiego porodu. I jak czułam smród papierosów. I surowego mięsa.

Gość gość
O to super, że nawet na prawko cię nie stać. Kolejny powód do dumy :-D A co to kogo obchodzi co ty uważasz? Jej pieniądze i jej wydatki. Nie jesteście spokrewnieni? Jak to, przed chwilą pisałaś że rodzinę łączą wieży krwi. motasz się moja droga :-D

Gość gość
To nie ja pisałam. Dla mnie auto to zbędny wydatek.

Gość gość
A ktoś pytał czym dla ciebie jest auto? To nie temat o tobie i twoich wydatkach :-D

Gość gość
Ojejku a ja dzisiaj piłam kawę. Jakoś tak automatycznie. Nie pomyślałam o dziecku. Zawsze piłam dwie kawy. Rano kawe z mlekiem a po południu cappuccino. Będzie ciężki odwyk, ale dziecko jest najważniejsze

Gość gość
Dziewczyna 23 lata i Nie zdawala sobie sprawy ze antykoncepcja nie chroni w 100% przed ciaza. Poza tym mowi ze ona nic nie ma, a chlopak i mieszkanie i prace. Nie bardzo rozumiem zakup nowszego samochodu, skoro wczesniejszy pewnie posluzylby. A oszczednosci mialaby. W tym momencie akurat przydałby sie jej. Mimo wszystko zycze wszystkiego dobrego, aby ułożyło sie tak jak chcesz.