Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młoda, będziemy mieli dziecko.

Polecane posty

Gość gość
Nie stwierdzasz faktów, tylko jesteś toksykiem czerpiącym radość z dobijania ludzi. Faktem jest to, że jej partner Z WŁASNEJ WOLI jest z nią w związku i bardzo radośnie wsadzał jej penisa. Więc teraz ma tego konsekwencje, autorka nic mu nie niszczy.

Gość gość
Pierścionek ma ale jej nie dał to coś oznacza. Ale to autorka zawiniła nie on.

Gość gość
Serio, idź do psychiatry 🖐️

Gość gość
Pomysł dorosły facet prawie singiel nagle ma sobie wziąć do domu kobietę bez pracy, przyszłości, bez perspektyw i przez najbliższe lata ma ją utrzymywać?

Gość gość
On bierze matkę swojego dziecka i swoje dziecko.

Gość gość
gość dziś To niech ten dorosły facet nie wsadza penisa takim kobietom. Proste? Proste. Wsadzasz penisa=bierzesz odpowiedzialność.

Gość gość
Autorka studiuje prawo, ma dzianych rodziców - pewnie kwestia czasu aż zrobi aplikacje i będzie zbijała kokosy. Facet autorki z kolei nie był w stanie w normalnym terminie ukończyć studiów i musi robić to zaocznie. No, faktycznie on to człowiek sukcesu z taaaakimi perspektywami :D

Gość gość
Autorka napisała że jej facet kończy studia. Nie napisala o dzianych rodzicach nic. Po prawie ciężko z pracą a jeszcze dziecko i prawo? Facet ma swoje mieszkanie ona nie ma. Co to za bogactwo?

Gość gość
I Ona też nie skończy w terminie studiów.

Gość gość
Dziecko jest również jego jakby miała zataić informację o nim? Nie rozumiem. Nigdy nie chciałam być utrzymanką. Mój partner przerwał studia kiedy zdecydował się usamodzielnić. Wrócił kiedy mógł odpuścić sobie trochę. Fakt ma swoje mieszkanie, ja wyszłam wszystkie ostatnie oszczędności na samochód.

Gość gość
Skoro uprawiałaś sex tomwiedzialas jakie są konsekwencje, chyba ze zawsze działasz bez myślenia. Jak tak to skończy być dzieciaczkiem uprawiającym sex, drosnij. Zrób plan co zrobisz jak chłopak nie pomoze ani rodzice, s oboje powinni bo alimenty i t6 jesteś ucząca się do 26 roku życia.

Gość gość
Ale czy ja nie chce odpowiedzieć za swój czyn ?

Gość gość
Powiedziałaś o ciąży?

Gość gość
Weźcie głupie baby przestańcie sobie dopowiadać.... mówi ze ma zamiar urodzić

Gość gość
Ona ma zamiar urodzić a jej facet ? Nawet o ciąży nie Powiedziała.

Gość gość
Zwlekać to każdy potrafi

Gość gość
Nie rozumiem po co bylo pakowac kase w auto. Najwyzej w nim zamieszkasz jak facet i rodzice nie pomoga.

Gość gość
Jeździłam autem z 2009 roku. Po prostu miałam ochotę kupić coś nowego. Dużo jeżdżę samochodem.

Gość gość
Ale to nie było stare auto wręcz nowe

Gość gość
Mowisz ze nie masz nic dostaniesz 500+ i kosiniakowe 1000 zl.

Gość gość
Twój chłopak kupił pierścionek, przebił gumkę i baaam! Będzie rodzinka :) zastanów się nad tym

Gość gość
Hahah który facet jest taki głupi żeby sobie kobietę z dzieckiem bez pracy do domu sprowadzac?

Gość gość
dziś A trochę się pewnie znajdzie.Ja już 3rok jestem w domu

Gość gość
Wyobraź sobie trollu, że niektórzy mężczyźni są odpowiedzialni i nie traktują związku jak chwilowej rozrywki. Co to za teksty o braniu kobiety z dzieckiem bez pracy. To nie jest wieloletnia utrzymanka mopsu z wianuszkiem dzieci, które niewiadomo z kim ma. To jest JEGO kobieta, która jest Z NIM w ciąży i nie pracuje nie dlatego, że jej się nie chce, tylko dlatego, że studiuje trudny kierunek. Gdyby chciała być utrzymanka faceta, to poszlaby na filozofię bądź pedagogike. Co za durnie siedzą na tym kafe :-(

Gość gość
I co za kretyn pisze, że po co było pakować kasę w auto??? :-( Jak to po co? Pewnie po to, żeby taki bezmozg jak Ty się głupio pytał. Miała pieniądze, to sobie kupiła porządny samochód. To jest odpowiednie rozporzadzanie kasą, a nie roztrwonienie na ciuchy itp. Twoim zdaniem lepiej byłoby, gdyby jeździła zdezelowanym Seicento? Wtedy byłoby ok?

Gość gość
Zostawi ją facet, zostanie sama z dzieckiem co od rodziców weźmie kasę bo swojej nie ma ? Trochę pomyśl, autem dziecka nie nakarmi.

Gość gość
Ą do auta potrzebne paliwo, koła itp. Jego kobietą byłaby gdyby była żona a ona jest tylko pierwszą lepszą do łóżka, czy z nim na jego miejscu nie byłabym pewna przecież wiele kobiet nie wie z kim ma dzieci a tym bardziej studentki. Znam takich co pracowali nawet przy trudnych studiach.

Gość gość
Facet radzi sobie sam po co mu taka kobieta?

Gość gość
Autorko :-) to na razie szok i niedowierzanie, ale tak się zdarza. Owszem,jesteś młoda, ale nie jesteś już nastolatką. Masz dojrzałego mężczyznę i powoli ulozycie sobie wszystko. Wiem co czujesz, ponieważ sama byłam w takiej sytuacji, z tym, że byłam młodsza. Miałam 20 lat, a mój (wówczas jeszcze nie) mąż 27. Również się zabezpieczalismy, jednak mimo to zaszłam w ciążę. Byłam w szoku, ledwo zaczelam naukę...Ale mój facet...on się wręcz ucieszył. Jak się okazało, od jakiegoś czasu planował mi się oświadczyć :-) To nie byle szczyl, który nie wie jak wygląda życie. On pracował, również kończył studia (drugi kierunek). Ja miałam roczną przerwę, do momentu, kiedy mogłam zostawić dziecko z nianią. Wzięliśmy ślub. Powoli skończyłam studia, dziecko bo na tyle duże, że poszlo do przedszkola, a ja spokojnie mogłam pójść do pracy. Od tej pory pracuję cały czas w swoim zawodzie. Jesteśmy fajną rodziną, która dała sobie radę sama. Mąż mój jest wyjątkowo zaradnym człowiekiem i bardzo dbał od początku o mnie i dziecko. Dziś nasz syn ma 11 lat, jest niesamowicie podobny do tatusia :-) W ogóle nie żałuję, że tak wcześnie zaszlam w ciążę, wlaszcza że moje sprawy zdrowotne potoczyły się tak, że juz nie mogę mieć dzieci. I kto wie-gdybym wtedy nie urodziła syna, może w ogóle nie mogłabym być matką. Życie pisze różną scenariusze. Ty jesteś w szoku, ale jesteś w dobrej sytuacji, masz fajnego mężczyznę, jesteś mądra, już darzysz uczuciem dzieciątko :-) zobaczysz, jeszcze będziesz się cieszyć, że stało się tak, a nie inaczej :-) Powodzenia :-)