Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czemu Bog nie wysluchuje? pyt. do wierzacych

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
19:53(!!!!!!) hola, hola gdzie ja napisa艂am,偶e Twoje serce nie.jest czyste? Ja opisa艂am siebie,naucz si臋 czyta膰 ze zrozumieniem to raz a dwa wybacz ja nikomu nie zazdroszcz臋 i nie zwalam winy na Boga tak jak Ty i inni,偶e nie macie rodziny tudzie偶 dzieci. Wi臋c zbastuj z tymi tekstami bo u kogo艣 widzisz ziarenko BY NIE POWIEDZIE膯 ZDZBLO A U SIEBIE BELKI NIE DOSTRZEGASZ. I dalej narzekaj, 偶e modlisz si臋 i modlisz a tu nic! Bez odbioru :-O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
22.08 nie bede sie wdawac z Toba w slowne potyczki. Nikomu nie zlozecze. A czuc mam prawo co chce. Na uczucia czlowiek nie wplywu a jedynie na swoje czyny. Tak sie sklada, ze do malych dzieci prawie zawsze sie usmiecham i czasem zagadam do takiej malej pociechy. Nie mierz innych swoja miara. Do, ze ty byc moze kom6s zlozeczysz nie znaczy, ze ja rowniesz. Czlowiek ocenia innych wedlug swojej miary- radze to przemyslec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:01 ach taaak, wolalabys by膰 gwalcona przez m臋偶a,bity,zdradzana bo bys mog艂a walczy膰? Skoro czepiasz si臋,偶e ludzie zaj臋ci w zwi膮zkach nie wiedz膮 co to samotno艣膰.i nie maj膮 prawa si臋 wypowiedzie膰 TO DLACZEGO TY MASZ PRAWO WYPOWIEDZIEC SIE O TYM ZE W MA艁呕E艃STWIE TO SIELANKA SKORO W NIM NIE JESTES I NIE BYLAS??!! Chore umys艂y, B贸g to nie KONCERT 呕YCZE艃. Przestajecie si臋 modli膰 gdy nie idzie po waszej my艣li!! Zatem kim Wy jeste艣cie?? Nie odp.nie b臋d臋 czyta膰 szkoda wzroku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:18 id藕 spa膰, bo wmawiasz mi co艣 czego nie napisa艂am, stwierdzi艂am fakty, 偶e tacy z was chrze艣cijanie a gdy tylko B贸g nie spe艂nia waszych 偶膮dz to mu wymyslacie od najgorszych (wypowiedzi z pierwszej strony), tyle w temacie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22.14 Juz ocene sama sobie wystawilas ostatnim wpisem .Radze poczytac Biblie i pomedytowac sie nad prawdzowym znaczeniem zanim zaczniej rzucac cytatami nie wiedzac co one oznaczaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22.24 o przepraszam cie kochana, w ktorym momencie napisalam, ze wyzywam Boga lub mu zlozecze. Co za bzdury i klamstwa wymyslasz??? Prosze zastanow sie na drugi raz zanim cos napiszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odsy艂am do pierwszej strony gdzie piszecie i wymyslacie Bogu. I spadaj nie jestem dla Ciebie "kochana"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dbra podsumuje to tak: zarzucasz mi, autorce pewne nieprawdziwe rzeczy jak zlozeczenie Bogu czy rodzinom, od czego jestem daleka. A kty wksaze blad twojego rozumowania oburzacie sie. Dodam, ze czlowiek czesto zarzuca innemu czlowiekowi to co mu samemu siezdi w sercu, radze sie ne zloscic tylko sie nad tym zastanowic :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:30 kOBIETO, ja nie odpowiadam za wszystkie wpisy pod tym tematem, nie pomyslalas o tym?? ospowiadam tylko za swoje wpisy i ja nigdy nie zlozeczylam Bog nie nie bede. Dobra koncze, nie chce sobie psuc humoru :). Nie zycze sobie jedynie nieprawdziwych oskarzen. Ja (autorka) nigdy niekomu nie zlozeczylam, wrecz napisalam, ze mimo wszystko bede ufac Bogu nie zaleznie od tego co bedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*niezaleznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobranoc wszystkim singlom :* jutro nowy dzien, nowa szansa na zmiane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wazne by naprawic najpierw siebie i uporzadkowac wszystkie sprawy i nie ogladac sie na innych, bo czesto nie wiadomo co sie dzieje naprawade za sciana sasiada. Dobrze mysle? Moj problem ze zdrowiem to miedzy innymi przewkle przemeczenie, choc nie nie moge okreslic tego przyczyny, bo staram sie jesc zdrowo, uprawiam sport. ... Macie pomysl z czego moze sie to brac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"wiem 偶e b贸g ma dla kazdego inny plan" xxx ta jasne. ma艂o 偶e jeden to ma 7 plan贸w na ka偶dego trzyma to w szufladzie razem z rewolwerem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po to b贸g ci da艂 wolna wole 偶eby艣 mu nie zawraca艂a dooopy ka偶d膮 pierdo艂膮. inna kwesti膮 jest to po co da艂 ci takie pierdo艂owate potrzeby. mo偶e po to zeby miec czas dla siebie? a czy ty kiedys pomodli艂a艣 sie za boga? uklek艂a艣 i zacze艂as sepleni膰 "dobly bose plose odpocnij se chwilke p贸d藕 na piwko wyrwij jak膮s seksown膮 anielice za艂o偶 se rodzine i nar贸b se zastepcepc贸w bo z moich ststystyk spe艂nialno艣ci modlitw wychodzi ze sie nie wyrabias"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie tak strasnie brakuje ciacha w 艂贸zecku zeby mi potramosil boberka a ja sama bym sobie potarmosi艂a jakiego艣 sporego ptaska najlepiej jakby nalesa艂 do antonio banderasa skrzyzowanego z papiesem i tsema wo艂ami robocymi ka偶dy po jakimms innym falkultecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tam nic od niego nie chce dlatego sie nie modle. to chyba znaczy ze jestem strasznie niewierz膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze by艣 go mog艂a wyswatac mo偶e by sie zrewan偶owa艂. myslisz ze on ma czas zajmowac sie podbojami jak musi ciagle s艂ucha膰 szanta偶y wiernych? a we藕 tera co艣 nie wyrwij jak jeste艣 absolutnym samcem alfa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p贸xniej sie dziwic ze znerwicowany chodzi i piertolniepi臋艣ci膮 w st贸艂 od czasu do czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pro艣 o kr贸lestwo. A wszystko inne b臋dzie ci dodane . Poczytaj Biblie to si臋 dowiesz co trzeba zrobi膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak to chyba jakos dzia艂a. skoro zak艂adasz ze b贸g to b贸g i nie ma 偶adnych potrzeb w kt贸rych realizacji mog艂aby艣 mu pom贸dz to czemu zak艂adasz ze ma potrzebe spe艂niania twoich pr贸艣b i wys艂uchiwania mod艂贸w? daj mu co艣 opr贸cz st臋kania i 偶ada艅 z zakumoflowan膮 groxb膮 utraty wiary w razie niespe艂nienia to ci za艂atwi m膮dre pracowite ciacho z 30 centymetrowym koootasem i zapasem bawe艂nianych szmatek do pucowania jajek na 30 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeciez to sie tak nie da byc bogiem i rozumiec potrzeby ka偶dego cz艂owieka. t rozumiesz potrzeby swojego psa suki kota? nie rozumiesz. idziesz i kastrujesz pasa, sterylizujesz suke i kocice a na koniec jeszcze oczekujesz ze cie beda liza艂y miedzy palcami u n贸g za to 偶e jeste艣 taka zajepiaszczo wspania艂omy艣lna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo jak jeste艣 taka wierz膮ca to przyjmij los jaki ci zes艂ano i plan jaki dla ciebie przewidziano. tak jak hiob. ten by艂 taki wierz膮cy 偶e i pokorny 偶e nawet jak mu rodzine odebrali ci z gr贸y to sk艂ada艂 dziekczynne ofiary. albo jeste艣 wierz膮ca co oznacza tylko 偶e wierzysz w boga i jego dobr膮 wole idecyzje albo jeste艣 wierz膮ca i nie wierzysz 偶e ma wobec ciebie jakie艣 plany jak r贸wniez 艣rednio wierzysz w jego mo偶liwosci skoro sie boisz kary za wypowiedzenie pos艂usze艅stwa. jak se przeanalizujesz swoje relacjhe z bogiem to ci wyjdzie ze w niego nie wierzysz ale nigdy nie zaszkodzi wej艣膰 w dooope i zapewni膰 o swoim oddaniu w nadziei na materialne nagrody. dla mnie sprawa jest oczywista. ja moge z bogiem co najwy偶ej pohandlowac i raczej nie wchodzi w gre jakies przesuwanie termin贸w p艂atno艣ci z jego strony do czasu a偶 umre. moge mu pomoc o ile poprosi bo ze strachu to sie najwy偶ej moge zesra膰 i nic wiecej nie zrobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poza tym 艂atwo sobie wyobrazi膰 sytuacje ze zjawiaja sie jakies istoty przewy偶szaj膮ce na stechnologicznie robi膮 cuda i wys艂uc***a ka偶dej twojej modlitwy nawet tej nie wypowiedzianej na g艂os. serio nie masz a偶 takich potrzeb 偶eby b贸g sie musia艂 tym zajmowac. i co wtedy zrobisz jak ci powiedz膮 ze no fajni mi艂o prezenty buzi buzi ale teraz musisz do nich m贸wic per bo偶e chociaz moze akurat cie nie stworzyli. cos tak jakby cie chcieli adoptowa膰 jacy艣 bogole tylko musisz sie wyprze膰 rodzic贸w. tak to wyglada skoro wierzysz. i tak bys sie wypar艂a boga skoro tak wierzysz. ja nie wiem jak bym sie zachowa艂 ale pewnie bym im powiedzia艂 偶e mi srednio le偶偶 ich cyrkowe sztuczki ale jak juz koniecznie musza je robic to niech zap艂ac膮 za wynajem teatru co nie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zajmujcie sie tym tematem bo on was przerasta .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czyli co de facto z punktu widzenia handlowego chcesz zrobi膰. ot贸偶 chcesz cud贸w spe艂nienia modlitw zaspokajania potrzeb w zamian za fa艂szywe ho艂dy. bo skoro dopuszczasz sie kombinowania ze jak mi da to bedzie bogiem a jak nie dda to kij mu w aureole to tak naprawde nie stawiasz sprawy jasno i nie dajesz tego co zaoferowa艂as werbalnie w zamian za spe艂nianie 偶膮da艅. troche c***jowa strategia zwazywszy 偶e bog sie najprawdopodobniej na handlu zna lepiej od ciebie ju偶 nie wspominajac ze ma wglad w twoje mysli i plany. sama sie mo偶esz oszukac jego nie oszukasz. sam fakt ze ci sie wydaje ze mo偶esz udowadnia ze nie nie wierzysz w jego mo偶liwo艣ci a zatem jak kooorfa niby bog ma spe艂nic twoje pro艣by?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobrze ze chocia偶 ciebie nie przerasyta zaproponuje twoja kandydature na biskupa watykanu jak tylko b臋de przejazdem w rzymie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chce . Bo jestem skromny . Nie zajmujcie si臋 tematami o kt贸rych nie macie poj臋cia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jakimi mamy sie zajmowac? takimi o kt贸rych wiemy wszystko?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to chyba ma艂o zajmujace...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla niedouczonych prostak贸w tematy s takie (samochody. I 藕u藕el )

Udost臋pnij ten post