Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet które nie pracują zawodowo

Polecane posty

Gość gość
Do sprzątanie nie trzeba mieć żadnych umiejętności, ot i cała tajemnica

Gość gość
1-2 razy w tygodniu, to normalne.

Gość gość
gość dziś W 2 dni zużyjesz jeden wsad z kolorów/ciemnych/białych? Pominę, że można puścić jedno pranie po drugim. Co do ścierek i pościeli ktoś już też zdążył się zdziwić.

Gość gość
Oczywiscie, że czasem codziennie. Kiedy np. mąż pracuje w garażu albo wraca z pracy w terenie.

Gość gość
Zarąbiste życie: pralka, prasowanie, mop, gotowanie obiadu "z trzech dań" i branie kasy od faceta. Tak, zazdrościmy Wam. To rzeczywiście tak jak ktoś napisał, zazdrościć patologii, że żyje z zasiłków i nic nie musi robić :-)

Gość gość
dziś gość dziś No 5, bo mąż nie pracuje na siebie, tylko na wszystkich, więc musi pracować więcej, żeby była kasa. No ale wiadomo, facet jest do pomiatania i zaharowania się, a kobieta od malowania paznokci. x Jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Mąż od zawsze pracuje 8 godzin, tak było, jest i będzie. Zresztą nie wiem czy wiesz, ale macierzyński jest płatny. Ale skąd ty możesz o tym wiedzieć jeśli paru prostych zdań nie potrafisz poprawnie przeczytać.

Gość gość
gość dziś I co? Niedomyty wyciera się w ręcznik i idzie spać taki jeszcze przybrudzony????

Gość gość
Pranie puszcza się wtedy, kiedy nazbiera się wsad do pralki. Czyli ręczników, ścierek czy pościeli co tydzień. Pozostałe wg. kolorów, co najmniej 3 plus kwestia temperatur prania.

Gość gość
Mąż codziennie brudzi 5 kg kombinezonu, czy co tam nosi? Przebiera się kilka razy dziennie?

Gość gość
I co? Niedomyty wyciera się w ręcznik i idzie spać taki jeszcze przybrudzony???? x Piszesz oczywiscie o swoim? Normalny człowiek wymienia ręczniki regularnie. Brudas będzie pyskował.

Gość gość
gość dziś Do Ciebie i wszystkich kobiet na macierzyńskim: Wy nie kwalifikujecie się pod kategorię niepracujących zawodowo kobiet, kur domowych. Kura domowa to osoba, która od dawna siedzi w domu, mimo że dzieci już nie małe i nie wybiera się do pracy.

Gość gość
Odszczekują się flądry, które wymieniają pościel i ręczniki na świeże raz na miesiąc :P

Gość gość
Niektóre "czyścioszki" nawet staniki zmieniają raz na tydzień :P

Gość gość
No, te maja najwięcej do powiedzenia :P

Gość gość
gość dziś Chyba na papierze, jak chce się mieć godne pieniądze (nie na samego siebie), to się nie kończy pracy wychodząc z niej, takie mamy realia.

Gość gość
Teraz ruszy lawina usprawiedliwień, jak to one "się nie pocą" i "myją dokładnie", więc ręcznik/ bielizna/ piżama może trwać nie ruszany tygodniami :D

Gość gość
gość dziś Mam OCD i zmieniam co godzinę. Wygrałam!

Gość gość
Nieprawda, ja używam jednorazowych papierowych, nie umywasz się :P

Gość gość
20:10 (ta pierwsza) Ze skrajności w skrajność? Pierdoły, typu stanik pierze się na bieżąco w misce i rzeczywiście trzeba by się przebierać kilka razy dziennie, żeby przez 1 dzień uzbierać te kilka kg ubrań w danym kolorze.

Gość gość
Mężowie nigdy nie wypominaja Wam tego,że jesteście na ich utrzymaniu?

Gość gość
20:19 Podłączam się do pytania

Gość gość
I co? Niedomyty wyciera się w ręcznik i idzie spać taki jeszcze przybrudzony???? x Piszesz oczywiscie o swoim? Normalny człowiek wymienia ręczniki regularnie. Brudas będzie pyskował. xxx Kobieta pisze, ze wymienia posciel i reczniki codziennie, kiedy maz np. pracuje w garazu. Ciekawa jestem przyczyny, dla ktorej trzeba wymieniac akurat posciel jak on pracuje w garazu...

Gość gość
gość dziś Przecież żadna się nie przyzna. U nich panuje sielanka. Mężuś wraca z pracy zadowolony do domu, je cieplutki obiad i ma już czas tylko na relaks.

Gość gość
Nikt mi nie dokucza,wręcz przeciwnie-zazdroszczą.

Gość gość
gość dziś A czego dokładnie Ci zazdroszczą?

Gość gość
Są kobiety które nie chcą pracować,na przykład ja.

Gość gość
Zazdroszczą tego,że nie muszę rano wstawać,chodzić do pracy i na wszystko mam czas.Moja bratowa chce zdecydować się na drugie dziecko bo jest na wychowawczym i też nie chce wracać do pracy.No chyba nie ma ludzi którzy chcieliby pracować. Mąż powiedział że gdyby pieniądze spadały z nieba to też by chciał cały czas siedzieć w domu i nie pracować.

Gość gość
20:55 Są, są

Gość gość
dziś gość dziś Do Ciebie i wszystkich kobiet na macierzyńskim: Wy nie kwalifikujecie się pod kategorię niepracujących zawodowo kobiet, kur domowych. Kura domowa to osoba, która od dawna siedzi w domu, mimo że dzieci już nie małe i nie wybiera się do pracy. x o dziękuję, nie kwalifikuję się na kurkę domową...no i co...mam ujadać na inne kobiety tylko dlatego, że nie muszą pracować, tak jak ty to robisz? nie potrafisz szanować innego człowieka? Być może taka kobieta jest bardziej wartościowa niż ty lub nie jedna pracująca, nie ma reguły.

Gość gość
dziś gość dziś Chyba na papierze, jak chce się mieć godne pieniądze (nie na samego siebie), to się nie kończy pracy wychodząc z niej, takie mamy realia. x chyba twoje realia, jak twój mąż tyra na budowie itp, to pewnie że musi robić po godzinach albo brać fuchy. Zresztą po tobie widać, że najmądrzejsza... Mój mąż doszedł do czegoś więcej, tak więc 8 godz i do domku ;)