Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż nie przyjedzie na święta... jestem załamana

Polecane posty

Gość gość
Niezla prowokacja jak na ta babke co zawsze powtarza pytania ( "jak? No jak?", "gdzie? No gdzie?")

Gość gość
Przecież to ż ty mi 1300 funtami to podszywanie... napisze więcej jak wrócę z pracy teraz nie mam czasu. Będę dzwonić wieczorem do rodziców.

Gość gość
Na bank kogos ma...

Gość gość
I jak tam autorko rozmawiałaś z rodzicami?

Gość gość
gość dziś "gość wczoraj niech wezmie L4 u lekarza " A jak to sie robi zeby sobie WZIAC l4 ? Po z tego co wiem to L4 daje lekarz kiedy jest sie chorym, a wziac to sobie mozna urlop... ? xxx normalnie, ja poszłam do lekarza prywatnie przedstawiłam sytuacje jakie fatalne stosunki panują w zakładzie pracy i mam wolne do 2 stycznia :)

Gość gość
Przecież Napisała że napisze po pracy!

Gość gość
No chyba już autorka wróciła z pracy więc mogłaby coś napisać???

Gość gość
Będę dzwonić do rodziców wieczorem. Chociaż nie sądzę żeby to coś zmieniło. Tylko im powiem że będziemy sami i tyle.

Gość gość
Rozmawiałam z mężem o tym temacie wczoraj (zanim przybyło trolli i poswtó sugerujących prowokację), też stwierdził, że takie wymówki to bzdura i nie ma mozliwości, żeby facet dobrowolnie rok nie chciał się zobaczyć z żoną na której mu zależy. Poza tym prawnie nie mogą mu odebrać urlopu który mu się należał. Musiał sam zrezygnować

Gość gość
Tak, mezczyzni i kobiety na wyjazdach w Uk niezle daja sobie w rure. Cotygodniowe weekendowe domowki, chlanie, c.panie i przygody. Ja z mezem wyjechalismy razem z dzieckiem na 2 lata zarobic. I naprawde co sie naogladalam, to szok. Nie tylko faceci zdradzali, babki tez. Niektorym udawalo sie wszystko ukryc, ale pamietam z 4 glosne przypadki, o ktorych az huczalo po kilka tygodni, bo sie wydalo. I steskniony maz i ojciec na rzesach by stanal, by przyleciec i jesli nawet nie w Swieta, to zaraz po albo w styczniu. A Ty naiwna bedziesz do Wielkanocy czekac. Tak, zrobil Ci trzecie by Cie udupic. Wiadomo, ze z gromada nie przylecisz na przeszpiegi. Ale moja znajoma majaca 3ke dzieci wlasnie przeczuwala, ktos cos jej podszepnal i ona z dnia na dzien mezowi najazd zrobila. I okazalo sie ze zdradzal ja z mloda siksa, wiekszosc hajsu przetracil na hotele i wyjazdy. Tyle ze oni razem wyjechali, juz w uk urodzila to 3 dziecko. Ona wrocila, bo dom wybjeszcze, prace miala zapewniona, a on chcial jeszcze troche zostac by zarobic jeszcze. Tak, chcial, pobyc w samotnosci z nowa cizia. Ogolnie byl naszym sasiadem i zawsze go podziwialysmy jak biegnie szybko do domu, by odpalic skypa i z zona pogadac.

Gość gość
Dziecko planowaliśmy wspólnie to nie był o tak że on nalegal..

Gość gość
to ile macie tego długu, że nie możecie się odkopac mimo 3 lat wegetacji męża na obczyźnie?

Gość gość
Nie chce pisać kwot bp to nie ma chyba znaczenia. Po prostu dostaliśmy spadek bardzo zadluzony.

Gość gość
i nie wpadło wam do głowy zrzec się go?

Gość gość
właśnie, dlaczego się nie zrzekliście go? przecież to puszka pandory i przez to masz z mężem rozregulowane życie. lepiej jakbyście przeprowadzili się w Twoje rodzinne strony, bo tu nic was nie trzyma.

Gość gość
Dlatego że poza długami mamy duże mieszkanie i dwie działki które mają wartość większa niż te długi. Zresztą nie o tym jest temat.

Gość gość
to moglibyście sprzedać, ale po co...tak wam lepiej, ty dostajesz kasę do kieszeni, a mąż nawet nie musi cię oglądać

Gość gość
Ja pierdyle ale porabany watek. Trole zaraz zaczna pytac sie autorki jak wyglada jej pozycie malzenskie a ta odpowiada grzecznie na wszystkie pytania :D Kobieto skacza ci po glowie jak gumowa sprezynka a ty dalej tu siedzisz i dajesz po sobie jechac. Na bank prowo

Gość gość
Oczywiście bo wy wiecie wszystko najlepiej.

Gość gość
Wiemy więcej od ciebie ;) Wiemy na przykład, że twój mąż albo pozwala siebie oszukiwać albo oszukuje ciebie.

Gość gość
Rożnie to bywa, a spadki moga byc puszka pandory, jak ktos napisał, ale, UWAGA- nie sa:) bo moze sprawdzić czy spadkiem sa długi - i ma sie pół roku na zrzeczenie spadku. Takze prowokacja:)

Gość gość
Nawet jeśli mnie 9szukuje to o tak nie mam żadnej możliwości żeby to sprawdzić. I to mnie dobija.

Gość gość
Ale ja nigdz8e k9e napisałam że nie wiedzieliśmy o tych długach po prostu nam zależało na tym konkretnie mieszkaniu i działkach tak ciężko to zr9zukoec??? Zresztą po co ja to pisze mogę 10 razy tłumaczyć a wy o tak się prztczepiciw do czegoś o czym w ogóle nie jest ten wątek.

Gość gość
Hmmm czyli dostaliście bardzo wielkie długi w spadku plus mieszkanie i dwie działki?? Ciekawa mieszanka:)

Gość gość
Mieszkam w uk od 8 lat. Twój mąż autorko nie straciłby pracy. Niestety daje się wyhoojac więc sobie z nim lecą. Ma jest w unii? Ma kontrakt? Szef nie może sobie od tak odwołać urlopu bo jemu jest tak wygodniej. Drugie wyjście powiedzieć, że ma wirusa. Do tygodnia sam wystawia sobie zwolnienie. I serio , tu się nie zwlanolia nikogo o nie chce się zgodzić na odwołanie urlopu w ostatniej chwili. Tu takich rzeczy się nie robi, pracowników yraktukw się jak ludzi ą naprawdę pracowałam w różnych miejscach. Jedynie tak się w hooja robi jak ktoś pracuje na czarno albo nie mówi nic po ang więc nie zna swoich praw. Jakby twoj m powiedzial szegowi że syt zgłasza do unii i chce rozmowy w obecności przedstawiciela unii to zaraz by leciał na urlop. Trzeba się szanować albo zmienić prace.

Gość gość
bo próbujesz ratować swoją rozpadającą sie historię, po to piszesz. Gorzej, jak to prawda, a ty jesteś głupia i masz wieeelkie rogi ;)

Gość gość
takie jak ta z 13:42 łazi po tematach i podpytuje jak typowa plotkara.Nawet postu prostego nie umie zrozumieć (autorka pisze,że po pracy tu napisze i porozmawia z rodzicami).

Gość gość
splaca i beda mieli ,dla siebie pozniej dla dzieci ...jesli malzenstwo sie utrzyma,,,,a z drugiej strony byc takim pazerem ze nawet na podrozy oszczedzac to tez troche dziwne

Gość gość
Nie dopracowałas wątku i niedługo c***adnie ten wątek. Przez długi ze spadku maz wyjechał, mieliście dwoje dzieci w tym czasie juz. Zważywszy, ze 500 funkcjonuje od kwietnia 2016, a maz nie wysyła ci nic poza regulowaniem opłat za mieszkanie i rachunków, to jak w wy żyjecie z twojej pensji? W tym czasie rodzi sie trzecie dziecko, a ty ciagle Pracujesz itp..maz nigdy nie przylatuje, bo szkoda kasy, bo nagle odwołują urlop itp:-/ skoro wartość działek tak bardzo przewyższa dlug, to dlaczego nie sprzedacie jednej?! Nie splaciie długu do Konca? I jesCze byc cos zostało? Za to twoj rzekomy maz od 3 Lat jest w uk, dorabiacie sie w tym czasie 3 dziecka, a on wychodzi, ze odwiedza was 2 razy do roku:O prowo jak nic