Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie po raz kolejny.

Polecane posty

Gość gość
Znam tą książkę, ale mam już tyle lat, że nie chce mi się bawić w gierki. Dla niego zemsta jest to, że nie przyjedzie do mnie, albo się nie odezwie. Tym razem poszło o to, że napisałam mu że nie widzę chęci jego do spotkań (3 weekendy z rzędu nie wyglądały tak jak mi obiecywał) i on stwierdził że popelnilam wielką zbrodnie i gadam glupoty. Wczoraj rozmawialiśmy przez tel, ale na niczym nie stanęło, a dziś się nie odezwał. Zapytałam tylko czy znów będą ciche dni i czy jutro przyjedzie. Odpisał tylko, że źle się czuje i nie będzie się nad tym zastanawiał. A ja nawet nie moge umówić się z rodzicami na obiad, bo nie wiem jak będzie wyglądał weekend..

Gość gość
Tu nie chodzi nawet o gierki tylko o to czy zachowujesz sie z godnością czy nie

Gość gość
To umów się na weekend z rodzicami na obiad, a gdyby mu sie nagle odmieniło powiedz mu ( ale bez focha) , ze skoro nie dawał tak dlugo znac to rozplanowas obiad u rodzicow

Gość gość
chociaż wysterylizuj się zeby nie zmarnowac potencjalnemu dziecku życia. Jezu jakie dno, masz tyle godności i szacunku do siebie co pies ze smietnika

Gość gość
Jak czytam takie tematy to zdaję sobie sprawę że niektóre dziewczyny nie mają honoru , facet im pluje w mordę jak psu a one udają że deszcz pada

Gość gość
Wyliz mu od//byt jeszcze tego zabrakło w twoich staraniach , zrobił sobie z ciebie malpke kapucynke do kopania po doopie

Gość gość
Idzie załamać ręce... Kobieto szanuj się! Nie bądź na każde jego zawołanie. Idź na obiad do rodziców. Nie przejmuj się nim. Księciunio napisze to od razu lecisz do telefonu, żeby mu odpisać. Księciunio zachce się spotkać to natychmiast rzucasz wszystko i lecisz na spotkanie z otwartymi ramionami. Obudź się! Masz to na co sama sobie pozwalasz. W tej książce jest wiele prawdy. Weź ją sobie do serca dziewczyno.

Gość gość
Jak cię poprosi o postawienie ci klocka na twarz to też się zgodzisz? Jesteś totalnie bez charakteru ,on sam już tobą gardzi

Gość gość
Czekaj bo nie pojmuję (jak zresztą całego zachowania autorki, ale to szkoda komentowac) - dlaczego nie możesz umówic sie z rodzicami na obiad? Serio chodzi o to, że czekasz w gotowości, bo może w weekend twój PAN łaskawie odezwie się do swojego wycier***a? Bo mój mózg aż cięzko przetrawia taki stopień idiotyzmu

Gość gość
Afirmacja na idealnego partnera Ja odpuszczam, bo postanowiłam skorzystać z mojego talentu do szczęścia. Przez odpuszczenie od poprzednich partnerów powstało miejsce w mojej świadomości na coś nowego. Moja wewnętrzna mądrość spowoduje że przyciągnę prawdziwego i idealnego partnera. On jest idealny dla mnie pod względem fizycznym, duchowym i emocjonalnym. Moja osobowość spowoduje, że stanę się idealną dla mego partnera, którego szukam. Jestem napełniona miłością, harmonią, wewnętrznym pokojem i wzajemnym zaufaniem. Jestem kochaną i kochającą. Idealny partnerze, wiem że ty jesteś i szukasz mnie, tak jak ja ciebie szukam. Ten wspólny duch który spowodował u nas tęsknotę, złączy nas razem. Ja cię bardzo kocham, i proszę dla nas obydwóch, daj się dzisiaj prowadzić poprzez twój wewnętrzny głos, ażebyśmy spotkali się w miłości. Ja już często czułam twoje objęcia, przytulania i nasze rozmowy. Często byliśmy razem złączeni w wewnętrznej miłości. Często słyszę twoje wołanie, twój kochający głos. Czuję nieskończoną harmonię, która doprowadzi nas razem i sprowadzi do doskonałości Ja jestem ciałem, duszą i duchem, tak jak ty. Pozwól nam na tych płaszczyznach spowodować, ażebyśmy stworzyli nierozłączną jedność. Ja śpiewam i tańczę z tobą, jestem szczęśliwa i pewna, ja znajdę ciebie, tak jak ty mnie znajdziesz.

Gość gość
Mieliśmy spędzić cały weekend razem, miał jutro przyjechać natomiast jest bardzo zły no napisalam ze nie widzę jego chęci, bo probowalam się z nim umówić na środę i nic z tego nie wynikalo. A potem się rozlaczyl przez telefon, powiedzial ze ja tylko dokladam mu problemów i napisalam ze mam tego dość. To się działo we wtorek. Wczoraj rozmawialiśmy przez telefon i powiedział że się zastanowi czy jutro będzie a dziś cisza, oprócz tego że się źle czuje i nie będzie się nad tym zastanawiał.

Gość gość
To wez kobieto i ty to zakoncz! Napisz, zeby sie z toba nie kontaktowal. Twoi rodzice musza go "uwielbiac". Naprawde uwielbiasz takie tortury jakie ten facet ci funduje? Przeciez on cie ani nie kocha, anie nie szanuje.

Gość gość
No właśnie ale on twierdzi że wszystko jest moją winą bo ja nagadalam mu rzekomo takich głupot....

Gość gość
No i niech tak gada. sraj na niego! Nie widzisz, ze on toba manipuluje? Jak juz gada, ze to twoja wina, to niech tak befzie i zakoncz. No, ale jak 6 roztsan w zeszlym roku uwazasz, za normalne to bujaj sie z nim, dalej, tylko badaj sie od czasu do czasu, bo cie wkoncu jakims syfem zarazi.

Gość gość
No właśnie pokazalam osobie postronnej wiadomości z nim i nikt nie widzi mojej winy. A to jak facet się rozłącza i przestaje odbierać to chyba każdy cierpliwy by napisał ze ma dość. Wczoraj zakończył nasza rozmowę, mówiąc dobranoc, a ja yyy ale nie skończyliśmy, niczego nie ustaliliśmy.. A on: powiedziałem DO BRA NOC i jeb słuchawka

Gość gość
Dasz się jeszcze nabrać wiele razy. Tak już masz i tyle...

Gość gość
Dziewczyno, ale ty nie widzisz, ze on poprostu leje na ciebie? Jego nie obchodzi to co ty czujesz, nie obchodzi go twoja osoba. Jak akurat nie ma innej panienki, to wtedy sie do ciebie odzywa. Poprostu urwij z nim kontakt i tyle. Napisz mu ze to koniec i nie zyczysz sobie wiecej kontaktu. Tak trodno? Przeciez i tak nic z tego "zwiazku" nie mialas. Jakies tak rozmowy telefoniczne od czasu do czasu i to tylko jak jemu sie chcialo, spotkania tylko na seks...Uciekaj i dziekuj bogu, ze nareszcie,.

Gość gość
I wiem że powinnam tak zrobić ale nie umiem ;( nie wiem kiedy to się skończy

Gość gość
Ale z ciebie sierota , nie szkoda mi ciebie , facet ewidentnie cię nie szanuje więc każdy będzie lepszy od niego , uwierz mi , na śmietniku lepszego znajdziesz między skórą od banana a stara konserwa

Gość gość
To jaka powinna być reakcja osoby która się szanuje??

Gość gość
Jak byś się szanowala to już bys dawno byla z innym a tamtego zablokowała wszędzie gdzie się da

Gość gość
To musi byc prowo! Jaka reakcja??? Napisz, zeby sie z toba wiecej nie kontaktowal!

Gość gość
Albo zastosuj jak kuba bogu tak bóg Kubie też ochodz od niego jak ci się spodoba i się zabawiaj jego uczuciami ,jeśli nic nie zrobisz z tym to będzie coraz gorzej

Gość gość
Nie wierzę że są takie podnóżki , zostań jego ludzkim masazerem do stóp , nie wierzę że są ludzie którzy aż tak sobą daja pomiatac

Gość gość
Nie wiem czy jest sens pisać cokolwiek do niego bo moje wiadomości pozostają bez odpowiedzi. A mowil mi ze juz tak nie będzie....

Gość gość
To nie pozwalaj mu sie tak traktować. Gdybyś przestała dzwonić i namawiac go na spotkanie i nie była na każde jego zawołanie to moze starałby się bardziej, a tak to po co ma sie starać skoro i tak wie, że będziesz go namawiac na spotkanie i zawsze spotkanie z nim jest na pierwszym miejscu. Moja rada jest taka- jeśli nie chcesz jeszcze z nim zrywać, to chociaz przestań do niego wydzwaniać i jeśli on zadzwoni i zaproponuje spotkanie powiedz, że " chętnie ,ale narazie nie masz czasu bo masz do zrobienia x y z i spotkanie z rodzicami w weekend". Aha i nie odbieraj od niego kazdego telefonu i badz moze nie wylewna, ale w miare mila bo strojeniem fochow wbrew pozorom tez pokazujesz jak bardzo bys chciala żeby sie zachowywał inaczej. A w momencie kiedy on nie bedzie juz taki pewien czy to Tobie zalezy sytuacja może sie zmienic o 180 stopni i to on zacznie się o Ciebie starać. No, a jesli nie zacznie to... lepiej dać sobie z nim spokój.

Gość gość
Ty do niego wydzwaniasz a on się wkurza ze się narzucasz jak pchla na jajca, on nie może być ciebie pewny ,jak do niego dzwonisz on traci do ciebie szacunek

Gość gość
Tylko jeśli ja gdzieś wyjde albo powiem że nie mam czasu to on zrobi mi na zlosc i tez pójdzie z kolegami ;)

Gość gość
Kobieta która się narzuca facetowi jest żałosna ,oni muszą zdobywać mieć bodźce ,kobieta która się podaje na tacy nie interesuje ich ,przestań się z nim kontaktować