Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie po raz kolejny.

Polecane posty

Gość gość
Slabe to prowo. Już 5.stron nabitych.

Gość gość
Tu ja nie autorka ale ta co miała dać swojemu facetowi 2 tygodnie spokoju. Przestał do mnie dzwonić kompletnie się już, nie kontaktuje wiec to już koniec bo on dzwonił codziennie

Gość gość
No i wreszcie koniec, jeszcze tego nie czujesz i nie odczuwasz ulgi, ze gra się skończyła?

Gość gość
Na razie jedyne co czuje to ból i myślenie dlaczego tak się stało mnie. Z kim jest od wczoraj, dlaczego nic nie byłam dla niego warta.

Gość gość
Dostalas kolejna czerwona kartke, ale jak sie odezwje to polecisz mu buty lizac. Nie oszukuj sie....Juz bie raz cie tak traktowal i dawalas mu szanse.

Gość gość
9'12, bo mu nie zalezalo wiec gral.Zwlaszcza,ze widział twoje nieadekwatne do sytuacji zaangażowanie. Prosta odpowiedz.

Gość gość
Autorko, Bóg Ci po raz kolejny mówi, że on dla ciebie. Zrozum to wreszcie.

Gość gość
Wy nic nie rozumiecie przez 1.5 roku to on za mną biegał. Skończyło się. Dlaczego gdy pojawia się problem ludzie od siebie odchodzą. Nie doceniają tego co było dobre po prostu odchodzą

Gość gość
Bog powinien zobaczyć jak ciepie i kocham i jak się chciałam poświęcić i kochać i za wady i zalety. Bóg nie powinien karać mnie powinien dać mi wreszcie szczęście bo tyle czasu mam g*******e życie. Dlaczego Bóg nie pomógł nam

Gość gość
Zrozum to wreszcie, jest też zła miłość.

Gość gość
Na prawdę kochalam mimo jego ogromnych wad jak picie i przewalanie pieniędzy. Nie liczyło się ze nie miałam poczucia bezpieczeństwa. Kochalam za.rozmowy za głos za dłonie za to że dzwonil, chciałam tylko by spędzał ze mną czas i spał ze mną skoro nie chciał się wprowadzić. Dlaczego Bóg mi nie pomógł i znowu zostałam sama. Nie mam już sił

Gość gość
To nie zadna milosc tylko psychoza!!!

Gość gość
Rozumiem. Widocznie na nic nie zasługuje

Gość gość
Tu autorka wątku, bardzo proszę jeśli piszesz e wątku o swoich problemach to się podpisuj bo ja nie chce się z tym utożsamiac

Gość gość
Autorko a przepraszam dlaczego nie chcesz sie utozsamiac skoro twoje postepowanie jest jeszcze bardziej godne pozalowania?

Gość gość
Zadzwoniłam dzis do niego rano, chciałam porozmawiać po ludzku ale nie odebral. To był ostatni kontakt z mojej str do niego. Właśnie czekam na rodziców.

Gość gość
Huj nas to obchodzi

Gość gość
no przeciez juz niby wczoraj czy przedwczoraj do niego dzwon ilas ostatni raz...ale ty jestes pdychiczniw chora i absomutnie nie powinnas zalowac pieniedzy na psychologa.

Gość gość
Ocknij sie dziewczyno bo az ciezko to wszystko czytac. W ogole nie masz szacunku do samej siebie. Jak on ma cie dobrze traktowac skoro zachowujesz sie jak niezrownowazona.

Gość gość
Haha jestem psychicznie chora bo chciałam po ludzku porozmawiać z kims z kim spędziłam 4 lata dorosłego życia.

Gość gość
bo po raz kolejny ty chcesz gadac, a on ma cie gdzies i nie chce z toba gadac i do ciebie to nie dociera. on ci pluje w twarz, a ty mowisz ze deszcz pada. Dlatego jestes psychiczna...

Gość gość
To wez sie ogarnij. Nie wszystko musi miec rozwiazanie. Zreszta cokolwiek on by ci nie powiedzial, nie spodoba ci sie to tak czy siak. Ty chcesz zeby on ci powiedzial ze to nie koniec, ze bedzie lepiej, ze sie poprawi. Dobrze wiesz ze tak nie bedzie. Nie marnuj juz zycia i nie upokarzaj sie. przede wszystkim przed sama soba.

Gość gość
17.15 hehe donladnie. To taki typ desperatki, pewnie jeszcze będzie wiele tych ,,ostatnich" telefonów :D. Czy można się bardziej ponizyc? Jestem pewna ze gdy on spotyka się z kolegami, opowiada im to wszystko i się śmieją z niej. No ale jak go zaswedza jaja to sobie przypomni o wiecznie czekającej jak piesek autorce i łaskawie się z nią spotka na seks, nawciska bajeczek ze się zmieni, poprawi, żeby dala im szanse. A ona to jak zwykle lyknie jak pelikan bo przecież naiwna jest. Po czym misio znowu ucieknie i tak w kółko. Pewnie niezly ubaw ma z niej jaka ona głupia...

Gość gość
haha oczywiscie. On za chwile zadzwoni bo skonczy ja ''karac za nieposluszenstwo'' i nawet pewnie nie bedzie jej bajek wciskal. Zaloze sie ze on jej mowi co i jak. Czym to jest. Dziewczyno, masz 26 lat. Robisz wstyd nie tylko sobie samej ale kazdej jednej kobiecie. Tyle walczymy zeby brano nas na powaznie a ty takim zachowaniem cofasz nas do lat 50tych. Spojrz w lustro i sama odpowiedz sobie na te pytania czy warto. A i tak tez smiem podejrzewac ze nawet jak cie bzyka to robi to dla siebie, a ty udajesz ze ci sie podoba i ze tak ma byc jak on chce bo przeciez go kochasz i chesz zeby byl szczesliwy. Szkoda mi cie bardzo ale sama sobie robisz krzywdew tym momencie. Nie on.

Gość gość
Dodatkowo na bank sobie robi z niej jaja do kolegow. Kolesie w tym wieku sa niedojrzali glownie i z jego zachowania wynika ze raczej wiele po nim nie mozna oczekiwac. On bzyka jakas inna dziewczyne w tym momencie i pewnie robi to samo innej.

Gość gość
Tez czekałam, az ona tu napisze, ze zadzwoniła do niego "ostatni" raz:D pewnie gdyby odebrał i powiedział, ze łaskawie znajdzie dla niej 5 minut, to by odwołała wizytę rodziców i stała w oknie. Powtórzę po innej dziewczynie - DO CIEBIE KOBIETO NIC NIE DOCIERA, wiec nie oczekuj rad, bo dostałaś ich tysiąc, a dalej robisz tylko to, co sama chcesz i dalej na opak!! To po co mamy pisać???!! I sie nie dziw, ze sie tu z ciebie śmieją! Po ludzku chciałaś pogadać?? A co mu chciałaś pwowodziec?? I dobrze napisałas - ty z nim spędziłaś 4 lata, bo on ich z toba nie spędził! A nie na pewnie nie tylko z toba...

Gość gość
Nie powiem to moj ulubiony watek na kafe teraz. Szkoda mi laski bo jest slabo jak ktos zakochany bez rozumu i w toksycznym zwiazku ale do niej nic nie dociera i juz powoli zaczyna byc to smieszne . Ciekawe czy jest teraz z rodzicami czy sie bzyka z jej kochanym bo jednak zadzwonil. Autorko? Jestes tu? Jak tam sobota?

Gość gość
Popieram dziewczyny ,ten twój ostatni raz będzie jeszcze 92929292 razy ,nie ponizaj się ,godności za grosz nie masz

Gość gość
Chyba nasze gadanie tak czy siak nic nie pomoze. Skoro ona trzyma to ''wracanie'' ze wstydu przed rodzina i znajomymi to wie ze z nic z tego nie bedzie. I ze to wszystko jest bez sensu. Glupie uzaleznienie od kogos bo ona ma uczucia do kogos i swiata nie widzi poza dupkiem. Przykre.

Gość gość
Więcej byś ugrala gdybys w koncu przestala być bluszczem a zaczela żyć swoim życiem a nie życiem faceta jak taki mentalny pasożyt