Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie po raz kolejny.

Polecane posty

Gość gość
ktos na innym watku czy tutaj nawet dobrze powiedzial - ze to cofa wszystko co probujemy jako kobiety ustanowic dla siebie w swiecie. Autorko zajmij sie czyms pozytecznym i skup sie na pracy moze bo jeszcze to zawalisz i cie wyrzuca

Gość gość
On czuję ze ty jesteś wręcz mentalnie przyklejona do niego , jesteś jak pieprzyk na jego własnym tyłku on wie że nigdzie mu nie uciekniesz więc bawi się tobą i pastwi .... A WIESZ SKAD TO WIEM ? bo sama kiedyś miałam faceta który sie plaszczyl przede mną ,im bardziej mnie przepraszał i błagał tym bardziej się wsciekalam , pastwilam i pozwalam na wszystko bo wiedziałam ze mogłam , dopiero jak on mnie olal to się ocknelam i sama zaczęłam z płaczem biegać ,od nadmiaru dobroci on tylko straci do ciebie szacunek

Gość gość
Wiecie, mnie to najbardziej szkoda rodzicow w takich sytuacjach. Kochali, nie spali po nocach, wychowywali... A ktoś im marnuje dziecko, zmarnowane 2 lata studiów przez jakiegos ch..ja??? Niezle. Dlatego dobre sa ograniczenia religijne, np u Żydów, żadnych spotkań, nauka nauka i nauka. A dopiero potem czas na DOBREGO męża.

Gość gość
To jest bardzo ciekawe, ze ona to tak ukrywa przed rodzicami, a te dwa lata studiów zmarnowane? Myślicie, ze oni nic nie wiedza? Swoją droga - weź chociaz dziewczyno popatrz na to przez pryzmat tych 2 lat zawalonych - az tak jest z toba zle? Nie widzisz, ze to droga donikąd?

Gość gość
On chociaz troche moglby sie okazac polowa faceta w tym sensie ze by ja juz kompletnie zostawil i nie wracam na chwile. przynajmniej tyle. Ona by poplakala mc ale by jej przeszlo dszybciej niz mysli. Skoro ona sama nie potrafi to on powinien ale widoznie zbyt wygodny koles

Gość gość
22;47 ale to jest taki typ, ze musi miec ofiarę, dlatego nie "zostawi". Pisze to w cudzysłowie, bo to żaden związek. Ona ma totalnie wyprany mózg, zobaczcie co ona pisze na wcześniejszych stronach - ze sie rozstawali X razy i to on po paru dniach jej łaskawie WYBACZAŁ i sie schodzili:-/ a co ona mu takiego zrobiła, ze miałby jej wybaczać? :O

Gość gość
Masz racje.Bedzie musiala w koncu sama do tego dojsc. NIe zycze jej tego ale w koncu ja uderzy albo cos wymusi i jej sie miarka przebierze i wtedy ucieknie.

Gość Sponsorowanee
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
http://bliss.natemat.pl/207029,slowem-mozna-zranic-jak-nozem-a-milczeniem-zadac-cios-smiertelny-cisza-po-burzy-bywa-zbrodnia-w-bialych-rekawiczkach Wyślij swojemu autorko ten artykuł i czekaj na reakcję. Ja swojemu też to wysłałam. Jeśli nic nie pomoże to odejdę. Bo to nie nasza wina

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Spieprzaj spamie! !!!

Gość gość
Ja bym na żadne reakcje po tym artykule nie liczyła.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
To co mam zrobić jak na niego wpłynąć

Gość gość
Uciekaj od niego jak najszybciej.

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwości,dowiedzieć się prawdy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna.Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ty serio ludzisz się ze jeszcze na Noego wplyniesz, zmienisz go?! Ja pier...e ogarnij się bluszczu bez honoru bo to już się śmieszne robi. On sra na Ciebie a wraca tylko na seksik

Gość gość
Popieram ty jesteś kobietą bluszczem, ty go nie kochasz tylko popadlas w obsesję ,ty idź do psychologa a nie zajmujesz się tym co nie trzeba

Gość gość
Nic nie zrobisz. Poszukaj jakiejś literatury na temat zycia z psychopata; założę sie, ze takiej, gdzie radzą, jak go zmienić, nie znajdziesz - bo tego sie po prostu zrobic nie da. Ale znajdziesz jak uratować siebie, moze cos do Ciebie trafi.

Gość gość
Czas sie pogodzic autorko z tym ze z nim nie bedziesz. Wszystkie Twoje fantazje na temat waszego wspolnego zycia sa tylko tym - fantazjami.

Gość gość
I jeszcze coś do tej dziewczyny (bo nie wiem czy to autorka), co zapytała, dlaczego ten artykuł (o ile facet go w ogole przeczyta) nic nie zmieni - zrozum(Cie), ze oni wg siebie robią dobrze i nie maja sobie nic do zarzucenia, wiec wasze stanowisko jest dla nich jedynie wiecznym czepialstwem.

Gość gość
11.50 skąd to wiesz ?

Gość gość
to kazdy myslacy czlowiek wie i rozumie.

mam jedna rade na takiego h..a naslac bandytow zemscic sie gwarantowana satysfakcja a nie uganianie za nim ...nie rozumiem Cie kobieto...ja tez tak mialam ale otworzyly mi sie oczy od tej pory mszcze i mam duza satysfakcje...mialam tak jak ty ze bylam uzalezniona od tej osoby ale osoba ta byla zalezna ze u mnie mieszkala , na tzn na moim mieszkaniu drugim zaczelam od tego ze wywalilam z mieszkania , dalej sie kontaktowala spokorniala to zaczelam pisac smsy z innego numeru troche z grozba ubaw pierwsza klasa i satysfakcja pierwsza klasa.tak trzeba z psycholami trzeba ich bronia:))))))))

Gość gość
12:54 - twoje pytanie jest tak naiwne (:O), ze ja będę śledzić ten temat, juz chyba tylko po to, zeby sie pośmiać:)

Gość gość
14:13 haha ja tez ti tylko po to juz zagladam :D

Gość gość
Ja nie jestem uzależniona i nie chce nikomu robić krzywdy. Ja ta osobę kocham i gdyby mi napisał zebym spi/erda/lala to bym mu ani 1.smsa nie napisała i nie czekała. A wam co tak się ze mnie smiejecie dziękuję i nie będę się znizac do waszego poziomu miernoty. Smiejecie się dalej z.ludzkiego bólu póki sami nie znajdziecie się w takiej sytuacji.

Gość gość
Jesteś uzależniona, powinnaś udać się po pomoc do specjalisty . Wyparcie W niczym Ci nie pomoże

Gość gość
Dokladnie, jetses uzalezniona. alkoholik tez twierdzi, ze nie ma problemu. To ze ci mowi, ze mu zalezy, to sa tylko slowa, bez pokrycia. pamietaj, licza sie czyny, a nie slowa. jak ci napisze, ze bez ciebie zyc niemoge, jestes miloscia mego zycia, to mi uwierzysz?