Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Komu powrozyc za darmo z kart klasycznych?

Polecane posty

Gość gość
Magda 24/06/90 Tak Magda zaskoczy Cie czyjeś uczucie masz szansę, ale to będzie kłopotliwy romans. Niestety znajomości w tym roku zawarte będą krótkotrwałe i jeżeli osoba nowo poznana wywrze silniejsze wrażenie- może Cie czekać rozczarowanie i zawód. Poznasz kogoś kto mieszka trochę dalej od Ciebie. Będzie to mężczyzna bardzo towarzyski i ujmujący, taki co lubi podroze, ale nieszczery, może się umawiać z kilkoma kobietami jednocześnie. Uwazaj.

Gość gość
Magda Uważaj, w tym roku ciężko będzie u Ciebie o uczuciowa stabilizację. Nie daj się oszukać.

Gość gość
Radek 30.03.1987 Czy kiedykolwiek wyjdę ze stanu depresyjnego w którym tkwie już bardzo długo i zacznę choć trochę cieszyć się ze swojego życia? Ooo ile kobiet przy Tobie..

Gość gość
Daniel 17.09.1977 czy kupię lub wybuduje dom w jakimś odstępie czasu

Gość gość
Dziękuję, a kiedy mogę liczyć na stały związek? Czy wyjdę za mąż i będę mieć dzieci? Magda.

Gość gość
Większość tu Panią chwali pisze ze bardzo dużo sue zgadza wiec prosze mi też powrozyc Daniel

Gość gość
Opu

Gość gość
Radek 30.03.1987 Czy kiedykolwiek wyjdę ze stanu depresyjnego w którym tkwie już bardzo długo i zacznę choć trochę cieszyć się ze swojego życia? Wykonujesz pracę w domu prawda? Powinieneś się czymś zająć by poczuć się lepiej. Otrzymasz wsparcie kobiety, blondynki. Widać zmartwienia przez chorobę, ale będzie ona krótkotrwała i minie. Jeśli rzeczywiście pytanie jest prawdziwe i dotyczy Ciebie (bo pokazujesz się w kartach kobiety, jakby Twoje problemy dotyczyły kogoś innego albo były przez kobietę) Jesteś bardzo wrażliwy i przeczulony, usposobienie twoje i humor zmieniają się, jak kameleon, od pogody i beztroski przechodzisz do ponurych refleksji i ostrej samokrytyki, często sam nie wiesz, czego chcesz od ludzi i świata; w miłości brakuje szczęścia. Możesz mieć wrażenie, że ciąży nad Toba fatum niepowodzenia. Szczęście odnajdziesz w miłości, w szczęśliwym związku z osobą silna i taka przy, której poczujesz spokój i beztroske. Życzę szczęścia. Będzie lepiej, myślę, że to minie.

Gość gość
Radek karty widzą nadzieję w związku pełnym miłości :)

Gość gość
Poza tym środowisko, w którym jesteś nie sprzyja Ci, widzę trochę problemów z używkami celowo zaniedbujesz swoje zdrowie, nie dbasz o siebie, powinieneś wyjechać, wyprowadzić się, zmienić srodowisko. Pozdrawiam.

Gość gość
Beata 79R Krzysztof 79 czy jest mi wierny? X Podaj swoją pełna datę urodzenia.

Gość gość
Nie wierzę, że pytam o coś wróżkę, ale ok. Czy znajdę wreszcie miłość, jestem sama od 16 lat. I czy to będzie ewentualnie w tym roku. Ania 19.02.1983.

Gość gość
Anna15VIII81 czy widać u mnie szczęśliwy związek, miłość... kiedy i w jakich okolicznościach Ja też jeszcze raz się przypominam i czekam usmiech.gif Ktoś poznany za granicą, na wyjeździe, ktoś z zagranicy, ktoś na stanowisku urzędniczym, pracuje w firmie, krótki romans z Nim. Pozdrawiam :)

Gość gość
Anna15VIII81 Król karo oznacza bogacza, człowieka zamożnego, ciemnego blondyna, mającego duże wpływy i znaczenie w społeczeństwie, albo urzędnika na wysokim stanowisku.interesujący Cie mężczyzna, ma charakter szlachetny, jest wyrozumiały, hojny, ma wrodzone zdolności artystyczne i chęć podobania się paniom

Gość gość
Daniel a o mnie zapomniałas??

Gość gośćAniela
Aniela 25.01.1992 jak potoczy się moja relacja ( związek) z Tomaszem? Co mnie czeka w najblizszej przyszłości ?

Gość gość
Daniel a o mnie zapomniałas?? Nie, zaraz odpowiem, to zajmuje dużo czasu, a jest dużo osób i pytań

Gość gość
Daniel to czekam

Gość gość
Monika 04.01.1983 czy Kupie dom lub mieszkanie w najblizszej przyszlosci?

Gość gość
Nika 12.01.94 parę dni temu rozpadł się mój związek, acz zachowaliśmy przyjaźń. Czy wrócimy do siebie, czy spotkam kogoś innego?

Gość gość
Jesli i ja sie zalapie to takze poprosze o wrozbe? Jakie beda moje finanse w 2018 roku? edyta 10 grudnia 2018

Gość gość
Nie wierzę, że pytam o coś wróżkę, ale ok. Czy znajdę wreszcie miłość, jestem sama od 16 lat. I czy to będzie ewentualnie w tym roku. Ania 19.02.1983. Na ten rok. Ania mówisz, że jesteś sama od 16 lat, a moje karty tarota mówią, że tkwisz w przeszłości rozpamietujac kogoś, wygląda tak jakbyś chciała powrotu do tego co było. Dużo się martwisz, masz lęki i nie śpisz po nocach, wiele Twoich obaw jest w glowie, nie jest rzeczywistych, duze pieniądze przy Tobie i dobre finanse, ale ciągle się martwisz o wszystko pomimo, że sytuacja uczuciowa jest całkiem stabilna. Masz charakter szlachetny, jestes wyrozumiała, miłosierna, masz wrodzone zdolności artystyczne, lubisz muzykę, jestes bardzo towarzyska i ujmująca, przez co imponujesz i podobasz się panom. W przyszłości czeka Cie szczęście, bogactwo i majątek. As karo-ósemka kierowa zapowiada powodzenie i korzyśc****eniężne, oraz szybkie osiągnięcie i urzeczywistnienie celu, który od dłuższego czasu był tylko w marzeniach, zrobisz kariere (mowa tu też o związku). Czeka Cie jakieś spotkanie z mężczyzną, które kompletnie nie wyjdzie, nie powinnaś iść to nie ten. Będzie dobrze, ale uwolnij się od przeszlosci. Narazie to głównie karty pracy przy Tobie.

Gość gość
Aaa

Gość gość
Daniel czeka

Gość gość
Daniel Powodzenie i korzyśc****eniężne, oraz szybkie osiągnięcie i urzeczywistnienie celu, który od dłuższego czasu był tylko w marzeniach. Wybudujesz ten dom lub się przeprowadzisz będziesz bardzo zadowolony i szczęśliwy. otrzymasz wkrótce list(miłosny, od krewnych lub znajomych lub zawiadomienie w interesach), będzie zawierał wiadomości pomyślne i radosne. Zapowiada się u Ciebie mała podróż lub niedalekie przemieszczenie się w sprawach sercowych, albo dla załatwienia formalności możliwe, że przedślubnych. będziesz narażony na plotki przez znane ci osoby. Skutkiem tego będzie gniew i zerwanie stosunków przyjacielskich. W dużym stopniu sam będziemy przyczyną tego z powodu zbyt wielkiej zazdrości, której nie potrafisz ukryć. Tarot natomiast mówi, że wszystko jest w Twoich rękach i wszystko robisz sam, a na pytanie, które mi zadałes znasz odpowiedź (pokazała się karta księżyc)

Gość gość
O rety, bardzo to trafne z tymi lękami i tkwieniem w przeszłości. Aż mi ciarki przeszły. Tylko zabrakło mi konkretnej odpowiedzi o tą miłość i związek, bo napisałas ogólnie o karierze i że dotyczy to też związku, nie wiem jak mam to rozumieć, że w tym roku czeka mnie powodzenie w związku, bo na początku napisałas, że piszesz o tym roku? W ogóle to, że są przy mnie głównie karty pracy, to też się bardzo zgadza, bo właściwie pracą żyję (z konieczności i tego, że w innych sferach nic się nie dzieje). Jestem zaskoczona, że wyszło, że mam stabilną sytuację uczuciową, bo jeśli rozumieć to przez to, że od dłuższego czasu jest tak samo, to się zgadza. Tyle, że jestem sama od długiego czasu, więc nie wiem jak to można interpretować jako że uczuciowe w ogóle jest. Generalnie jestem bardzo zaskoczona i poruszona jak bardzo się wszytko zgadza. Bardzo dziękuję.

Gość gość
Daniel oby dziękuję

Gość gość
Właśnie rzecz w tym Ania, że nie było kart mężczyzny tylko same u Ciebie o pracy, nie spaniu po nocach, obawach w glowie i rozpamietywaniu przeszłości. Nie jestem w stanie Ci z głowy wymyślec partnera, bo sama powiedziałaś, że żyjesz teraz głównie praca, a stabilna sytuacja uczuciowa się pokazała w karcie 4 pucharów czyli, nuda, rutyna, marazm i spokój. Jeśli Ty coś zmienisz, zaczniesz coś robić w tym kierunku zmienia się i karty. One na ta chwile jeśli nic nie zmienisz mówią o ogromnych pieniądzach i karierze, ale mysle, ze związek też przyjdzie do Ciebie, bo miałaś zapowiedź spełnienia życzeń. Życzę Ci wszystkiego dobrego i szczęścia :)

Gość gość
Daniel oby dziękuję Bardzo proszę :)

Gość gość
No może z tą towarzyskoscia trochę nie trafione. Bo o ile rzeczywiście taką naturę w pewnym stopniu mam, to objawia się ona raczej w zaufanym gronie i rzadko. Dla całej reszty jestem wycofana i moge być postrzegana jako gburowata, więc nie wiem w jaki sposób mogłabym imponować panom, kiedy najczęściej siedzę cicho z niewyrazna miną i się nie odzywam. Zawsze odczuwalam, że jestem raczej niewidzialna dla wszystkich, nie tylko dla płci męskiej. Nie czuję zainteresowania z męskiej strony.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować