Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunesh

Czy da się to jeszcze naprawić?

Polecane posty

Gość gunesh
@gość dziś Tak, on chyba nawet raz chciał się zapytać, czy ma szanse na coś więcej, ale ja od razu ucięłam to pytanie. On mi wtedy powiedział, że ma nadzieję, że pod tą warstwą chłodu kryją się cieplejsze uczucia. I nie powinnam tyle czasu poświęcać pracy, tylko dać szanse uczuciom. Dzisiaj dam mu spokój z tego względu, że kiepsko się czuję, wróciłam do domu z migreną. I teraz leżę w łóżku.

Gość gość
Autorko , współczuję migrenowego bólu ,szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę a jeśli chodzi o chłopaka , z tego co napisałaś wygląda , że godził się na Twój chłód/ Liczył że z czasem skruszy tę skorupę lodu no i właśnie tego dokonał bo wyznałaś co tak naprawdę czujesz do niego. Powinien się odezwać , jeśli zrobi to dziś , to przydałoby się jakoś z nim mimo bólu porozmawiać Jeśłi nie skontaktuje się z Tobą , jutro już nie czekaj tylko sama zadzwoń .

Gość gość
Jak on juz mowil o warstwie chlodu, to musialas mu niezle dac popalic, autorko. Czemu robilas czlowiekowi nadzieje? Probowalas sie postawic na miejscu tak traktowanego czlowieka?

Gość gość
Najwazniejsza byla dla niej koncowka jej wlasnego nosa, reszta osob z ich uczuciami sie nie liczyla. Teraz na swe wlasne zawolanie chce wszystko odwrocic i uczynic "po swojemu". To zachowanie jest uzasadnione tylko w momencie, jesli jest sie wysoko urodzona arystokratka.

Gość gość
Lobiety nauczcie sie raz na zawsze, chlop jest prosty i nie warto dorabiac kolejnych "byc moze" do jego zachowania. Autorka pisala o romantycznym i zaangazowany facecie, ktory po romanyycznym liscie od kobiety nie odzywa sie od kilkudziesieciu godzin. Robi to z olbrzymiego wzruszenia i szczescia? No noe. Albo mielismy do czynienia z loverboyem gawedziarzem, ktory chcial zdobyc i zdobyl (tym bardziej ze do chwiliblistu kontaktowal sie stale) alboz zaburzonym kolesiem, ktorego kreci typ zimnej krolowej. Mnie np.kreca jedynie faceci wladczy i romantyczny mis mnie nie interesuje. Nie dorabiajcie ideologii tam gdzie jej nie ma. Mozesz autorko zadzwonic do tego niebieskiego ptak by sie upewnic ale dla mnie typ bylby juz stracony po takim numerze. Gdyby mu zalezalo to odpisalby w mgnieniu oka. Przeciez tego wlasnie chcial od Ciebie wg Twoich slow autorko, uczucia? A jak je dostaje to milczy? A nad czym on ma sie zastanawiac, co musi przetrawic? Odzywal sie chwile przed wiadomoscia czyli nie gniewal sie i nie mial zalu.

Gość gość
Autorko, wypowiadam sie w temacie nie po raz pierwszy i musze przyznać, ze tez jak gość powyżej, uważam, ze nie ma co dorabiać teorii tam, gdzie jej nie ma i faceci sa prostymi osobnikami. Jednakowoz przyznam, ze sa jednak jakies wyjątki, potwierdzające regule i moze ten Twoj nim jest. Niemniej, napisz do niego i zapytaj co i jak. Jest 50/50 albo facet sie zmęczył i dał siana, albo napawa sie tym co napisałaś i wymyśla kosmicznie pozytywna i niebanalna odpowiedz;)

Gość gość
Hehe, napawanie sie ta wiadomoscia i rozmyslanie nad niebanalna odpowiedzia, rownie romantyczna, jest bardzo malo prawdopodobne :P bo gdyby tak bylo, tzn ze czekalby z utesknieniem na jakikolwiek znak, a w takim stanie czlowiek jest w stanie ekspresowo stworzyc jakis piekny, dlugi list, pelen uczucia i co wazne, rownie szybko go wyslac:)

Gość gość
Racja, człowiek jak czeka na dobre wiadomości, to szybko odpisuje. To albo on sie obawia, ze Twoje uczucia sa chwilowe autorko, albo to faktycznie taki bajerant i teraz czuje satysfakcję, bo w koncu przyznałas sie do uczucia, a znajomosc została skonsumowana; albo to facet, ktory równie szybko jak fascynuje sie kobieta i zdobywa ja, bo wie co kobieta chce słyszeć i jakich zachowań od faceta oczekuje, to równie szybko sie nudzi i po prostu juz mu sie nie chce.

Gość gunesh
@gość wczoraj Możliwe, że tak jest. Tym bardziej, że widziałam, że ostatnio polubił zdjęcie swojej koleżanki z pracy. Może to jego kolejny cel do zdobycia. Jeśli poleciał na jej duży biust, to jego strata. Ja znajdę sobie kogoś lepszego. Tak czy siak, olewam sprawę, nie będę do niego dzwonić i się dalej upokarzać. Nie, to nie. Trzeba żyć dalej i być otwartą na nowe znajomości.

Gość gość
Cóż, jesli nic a nic nie odpisze, to chyba wiadomo jak wielkie były jego uczucia i niech sie typek pałuje.

Gość gunesh
@gość dziś , dokładnie, on sam powinien się odezwać. Jak tego nie zrobi, to od początku sprawa była przegrana, bo on miał zupełnie inne intencje.

Gość gość
Autorko, mogl tez miec dosyc takiego oschlego traktowania, nikt tak na dluzsza mete nie lubi. Bo ile mogl czekac na zmiane Twojego nastawienia, nastepne dwa lata? Moze wyszedl z zalozenia, ze znajdzie sobie cieplejsza osobe, z wiekszym temperamentem. Zreszta on sam pod koniec byl bardzo zachowawczy, z tego, co pisalas.

Gość gunesh
@gość dziś , a może jemu nie chodzi wcale o znalezienie ciepłej/chłodnej kobiety, tylko o to, żeby przelecieć jak największą ilość. Jestem na siebie zła, bo dałam sobie nawinąć romantyczną gadkę na uszy niczym makaron. I na koniec się ośmieszyłam, pisząc do niego. Teraz to ma podwójną satysfakcję, nie dość, że przeleciał, to jeszcze dostał ckliwy tekst.

Gość gość
A ja się dziwię, że skoro dostał seks, to uważa, że jesteś zimna:D To ja niestety jestem zimna, bo u mnie nawet do całowania nie doszło, tak bardzo jestem zahamowana. Chociaz w sercu jestem ciepła, to jakoś nie umiem tego okazywać. Bardzo się boje zranienia chyba.

Gość gunesh
@gość dziś , no nie dziwię się, że boisz się zranienia, bo jednak statystycznie większe szanse mamy na znalezienie miłośnika jednonocnych przygód niż kogoś na stałe.

Gość gość
Ogarnijta się. Naprawdę. Faceci nawet waszych imion nie pamiętają a wy g****o roztrzasac musicie..

Gość gość
autorko nie obwiniaj się, to nie jest tak, ze mu nic nie dałaś od siebie ruszył na kolejny podbój jesteś wrażliwa a faceci często są jak z epoki kamienia łupanego i nie zrozumieją naszych uczuć i lęków tylko wymagają najlepiej by od razu była gotowa i zrobiłą wszystko dla niego, jak głupia ćma lecąca do ognia, nic na to nie poradzimy, że jako istoty myslące jesteśmy ostrożne

Gość gość
Autorko, nie badz zła. Chodziliście ze sobą te miesiace, seks to naturalna sprawa. Jak juz pisałam, to ze on nie odpisał świadczyć moze o wyrachowaniu, ale moze i faktycznie sie zmęczył i po prostu zdystansował - tylko kulturalny i wciąż zakochany na pewno by sie odezwał. Chyba, ze sie obraził jak dziecko, a dziecinadę to faceci lubia niestety.

Gość gość
Gdybyśmy nie były ostrożne to każda by miała ośmioro dzieci z ośmioma ojcami, bo naprawdę facetów chcących tylko jednego nie brakuje i wystarczy brak czujności by się dać złapać. Chciałoby się ufać mężczyznom, ale jak kiedy naprawdę coraz mniej chce trwałego związku.

Gość gość
Oni ze sobą NIE CHODZILI...

Gość gość
On po prostu nie wiedział czego chciał. Gdy zobaczył, że ty masz wobecz niego poważne plany to uciekł. Za kilka miesięcy się odezwie i zapyta "co tam"?

Gość gość
12:22 ja bym jednak nazwała to chodzeniem.

Gość gość
Tez bym powiedziala, ze nie byli para, nie chodzili ze soba. To byl po prostu czuly facet, ktory zwatpil w zwiazek z zimna kobieta i odpuscil; nie odpisuje, bo minelo mu zauroczenie, moim zdaniem. I jeszcze kwestia seksu- dostal to, co chcial i to szybko, po co mialby sie wiec starac, o co zabiegac?

Gość gość
12:16 nie kazda. Nie wszystkie sa takie puszczalskie, zeby osmiu facetom wskakiwac do lozka i nie miec dzieci tylko dlatego, ze sie zabezpiecza. Swoja droga niezla wizje przyjmujesz, nie ma co, wysoko na liczniku ;)

Gość gość
Gość 12:33 ile ty masz lat? Chodzić to chyba można w liceum

Gość gunesh
@gość dziś , coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie warto się zakochiwać, bo nie trafić na pacana, to jak trafić 6 w Totka. Moja intuicja miała rację, blokując mnie. Prawdopodobnie podświadomie czułam, że z tej znajomości nic nie będzie, dlatego nie umiałam się zdobyć, żeby do niego przytulić. I może dobrze, że tego nie robiłam, bo jeszcze by mnie w trakcie czułości obsztorcował tak jak kolega ze studiów.

Gość gość
Autorko Ty chyba sama nie wiesz czego chcesz... niedawno stwierdzilas ze go kochasz a teraz ze jak nie ten to inny? Jestem tu od początku tego tematu ale chyba szkoda czasu bo widzę ze dla Ciebie to jest jakaś zabawa i rzucanie słów na wiatr

Gość gość
Cóż, Mozna przyjac, ze 8 partnerów to puszczalstwo; Mozna rowniez założyć, ze nie każda kobieta musi wyjsc za pierwszego "januszka" na jakiego w życiu trafi i szuka dalej. A czy chodzili - moze zle to nazwałam, bo faktycznie nie? A Ty frustracie, ze szybko dostał seks. Pare miesiecy spotykania, potem seks - nie wpierdzielaj tu jakichś skrajności, ze to szybko. Trzeba byc ze sobą przez lata, zeby pójść do łóżka? :-/

Gość gunesh
@gość dziś , chciałam z nim być, zależy mi na nim, ale brak odpowiedzi, jest najlepszym dowodem na to, że dałam się nabrać na jego czułe słówka. Jemu nigdy na mnie nie zależało. Chciał się ze mną przespać, coś może mu nie podeszło. Jestem dla niego za chuda, mam za małe piersi, spodziewał się czego innego w łóżku. Więc powtórki z seksu nie będzie, związku też nie, bo on nigdy nie miał poważnych intencji. Miał za to wiedzę, jak sprytnie uwieść kobietę. Muszę o nim zapomnieć, a im szybciej staną z prawdą twarzą w twarz i uznam go za babiarza, tym lepiej dla mnie. Szybciej o nim zapomnę i odzyskam wewnętrzną równowagę.

Gość gość
To trzeba było mieć odwagę powiedzieć mu to na żywo... a nie pisać jakieś maile i wiadomości na fb. Jakie zachowanie taka reakcja