Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś zdradził to zawsze będzie

Gość gość
"A ja wybrałam z nią pod każdym względem"-Nie wierze...Pod jakim niby wzgledem wygralas?Kiedy ty zajmowalas sie jego dziecmi,prasowalas, gotowalas, sprzatalas on sie z nia zabawial. To Cb zdradzil, nie ją. Ty jestes jego zona, to Cb najbardziej oszukal, wiec nie probuj sie podbudowywac, bo niestety bledna droga. Ty stracilas najwiecej. Nie wierze, ze istnieja takie kobiety, ktore sa w stanie wybaczy wielokrotna zdrade. Musisz miec bardzo niska samoocene i bac sie samotnosci.

Gość gość
Mam to gdzieś. :D To ciebie wygrzmocił, okłamał i na koniec olał komisyjnie, zostawił samą i wyjącą z rozpaczy. To z ciebie teraz się śmieje i mówi każdemu, że głupia ku/rwa jesteś. :D

Gość gość
Dodatkowo teraz jak mu wybaczysz, juz nie bedzie mial zahamowan, bo wie ze wszystko wybaczysz. Trzeba bylo go z domu wywalic..Niech placi alimenty a Ty dasz sobie rade. Po co Ci taki facet, ktory ma Cie w d*pie i uwaza za idiotke, ktora wszystko wybaczy.

Gość gość
Wywaliłam go z domu, ale pozbierał swoje ciuchy i wszedł przez okno. Ciuchy grzecznie poukładał w szafie i powiedział, że nie pójdzie do ciebie choćbyś go siłą ciągnęła. :D

Gość gość
CZY TY UWAŻASZ że dyskutujesztutaj z kochanką męża? Uuuu.... kobieto tutaj nikt Cię nie wkręca, facet po prostu jest BEeeee i nie wart spluniecia chcesz z nim zostać? Super bądź Ale nie dokladaj do tego ideologii facet Cię zdradził i będzie Jak dla Ciebie bomba to ja też jestem za JA NIGDY NIE WYBACZYLABYM ZDRADY JESTEM TYLKO 20 LAT PO ŚLUBIE Ale każdy ma swoje priorytety

Gość gość
Takim kobietom jak Ty nie warto doradzac...

Gość gość
Nie krzycz, nie histeryzuj tylko zajmij się swoim mężem, bo kiedy ty wrzeszczysz na kafe on pewnie ciebie zdradza. :D

Gość gość
Każdy sądzi po sobie hahaha

Gość gość
jestem tylko 20 lat po ślubie x a ja jestem księżna diana :d:d:d

Gość gość
Hahahaha każdy sądzi po sobie. Jak ciebie facetc zrobił w banbuko to nie znaczy że każdy taki jest Ale czytając twój punkt widzenia dochodzę do wniosku ze dobrze wie że może skakać sobie z kwiatka na kwiatek tobie nic nie pomoże

Gość gość
Hahahaha jak to nie jest prowo to autorce należy się tytuł debila roku .

Gość gość
Twój też skacze, tylko ty udajesz, że nie widzisz. :D

Gość gość
Debil roku to jesteś ty i to w każdym roku :D

Gość gość
Dziewczynko, autorko tematu, żyjesz w takim świecie i dla ciebie to norma. A świat jest inny, zdrada nie jest normalna, a zdradzane są kobiety które na to się godzą. od tak po prostu Jakbyś żyła w Afryce to człowiek biały wzbudzał by zainteresowanie, co nie wybaczylas, ok problem twój i tylko twój zamknij temat

Gość gość
Pod takim wzgledem jesteś tylko wygrana,że nadal bedziesz mężatka a on twoj mąż. I nic wiecej. Tamtej jednak troche współczuje

Gość gość
Wygrany tutaj to mąż używał zaspakajał swoje potrzeby Kochanka zaciążyła, do puścił w odstawke Małe dziecko znów, ? To nie na jego nerwy Schował się pod spódnicę idiotki żony która nie widzi problemu Ta to ogarnie i stać będzie za nim murem Gratuluję fakt jeżeli to nie jest prowo to autorka jest bardzo słabą marną namiastką kobiecości i niskim ilorazie inteligencji gratuluję mężowi wyboru

Gość gość
Witam was, temat nie jest prowokacją. Ja nadal nie napisałam,że mu wybaczyłam. Kocham go bardzo i wiem też ,że zawiniłam odsuwając go po porodach, zajmując sie tylko dziećmi. Od tego sie zaczęło. Na te chwile nadal mówimy sobie ,że sie kochamy, chcemy być sobą. Mąż każdą wolna chwile spędza z nami od 4 miesiecy jest super. Tylko ta ciąża nas załamała. Nie chce tej kobiety teraz denerwować bo jest w ciąży wiec rozmowa z nią odbędzie sie pozniej,ale już wiem,ze mąż nie chce mieć z nią kontaktu. Ani dac dziecku nazwiska. Chcemy to zachowac dla naszej tajemnicy, dobra naszych dzieci.

Gość gość
Ja widze problem. Ale widze poprawe w zachowaniu męża, który stwierdził po 2 latach kryzysu ,ze to ja jestem milością mego życia. Tamtej kobiety nienawidze Zycze jej aby została panną z dzieckiem do końca i wyła z żalu . A my z męzem cóż...coraz lepiej.

Gość gość
Wcześniej schizofrenia, gdy wydawało jej się że gada z kochanką teraz męczennica... ja odpadam

Gość gość
Współczuję ci głupoty autorko serio. Przecież on będzie płacił alimenty wyj***labym na pysk

Gość gość
2 lata ciuplcial na boku dziwie się ze się nie boisz czegoś złapać ale ok wszystkiego najlepszego wam życzę :) gratuluję

Gość gość
Kobieto, ta zostawiona babka w ciąży nie powinna być ogniskiem twej nienawiści ona Ci nic nie przysiegala nie tworzyła z Tobą związku Jak ona by nie sypialna z twym lubym to zrobiła by to inna zacznij od męża i na nim skończ

Gość gość
Dziecko prawdopodobnie bedzie nosilo jego nazwisko. To nie jest kwestia czy on chce mu je dac czy nie. To nie on decyduje

Gość gość
Tylko jeszcze zapłaci za testy dna . a i babka jak ogarnieta to może już wystąpić i alimenty, przyznane będą później ale będzie chkopiskko musiało wyrównać. cud malina taki związek nie ma co

Gość gość
Wszyscy znajomi pewnno pękają ze śmiechu beka na calego

Gość gość
gość dziś Dziewczynko, zamknij temat x Dziewczynko ułomna, tu się nie da zamknąć tematu :D

Gość gość
Pamietaj, ze jesli nie macie rozdzielnosci to dziecko ma takie samo prawo do majatku po WAS jak twoje dzieci. Wasz plan na utrzymanie wszystkiego w tajemnicy jest delikatnie mowic kiepski a napewno naiwny.

Gość gość
Tak. Przez dwa lata było u nas żle, nawet przed urodzeniem dziecka drugiego. Ale to drugie dziecko troche naprawiło nasz zwiazek. Potem znowu zaczeły sie smsy od kobiety, najgorsze jest to,ze on specjalnie zostawiał telefon, ja odczytywałam sms i ją zniechęcałam,ze tylko ją bajeruje rozwodem. I tak dwie kolejne,kazda po mojej interwencji dala sobie spokoj. Ale ta była inna, długo to trwało. Mąż przyznał,ze chcial rozwodu i jednoczesnie ona była w naszym zyciu. Zupełnie jakby nie potrafił z nią zerwać. Potem mówil,ze zawładneła nim, robił co chciała..

Gość gość
Dziecko dostanie i alimenty i nazwisko i spadek. Twoj mezulek nie ma tu nic do gadania ewentualnie do placenia. Haha