Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
No z ciebie porzucona kochanko z bębnem na pewno wszyscy znajomi pękają ze śmiechu :D

Gość gość
Sam tez sie przyznał,ze dla niego była to zabawa, ale ona chciała by on był wolny . Nie chciala romansu. I tak sie skonczyla ich zabawa. Mąż mieszka z nami, a ona sama ze siostrą. Chyba wyje z rozpaczy. Ale dobrze jej tak

Gość gość
Dokładnie. Kobieta zrobi badania DNA i wyciągnie takie alimenty ze miodzio. I nic ci do tego i beka ze uważasz ze utrzymasz coś w tajemnicy

Gość gość
Nie dostanie bękart ani nazwiska ani alimentów ani spadku, są na to sposoby.

Gość gość
Jesli mezczyzna mial romans i zrobil dziecko oznacza, ze jest wartosciowy i sprawny w te klocki.

Gość gość
Tak. Obydwoje zachowujemy to do siebie i nikomu nie mowimy nawet rodzinie. Chcemy by ona ulozyla sobie zycie z innym a my zostaniemy razem.

Gość gość
Skecz To się ludzie bawią i dziwić się ze cyrki padają tutaj cyrk za darmo Przedstawienie przednie, a co dopiero i nich na wsi.... ulala... długo będzie głośno

Gość gość
A skad wiesz, moze wcale nie wyje. Bedzie miala dziecko. Kiedys moze znajdzie fajnego faceta. Cale zycie przed nia. A ty zostaniesz z tym swoim mezusiem od siedmiu bolesci bulacym na utrzymanie dziecka, bedziesz zawsze sie gryzla ze Cie zdradzil.

Gość gość
Jakie sa n a to sposoby by ten bękart nie dostał nawet alimentów???

Gość gość
Jestem zainteresowana jako żona. CO mam zrobic by bekart nie dostal ani nazwiska ani alimentow ani spadku?

Gość gość
DNA czyni cuda, mąż nie da kasy to państwo wymusi Mężulek to bogaty chyba bo znosisz takie coś i tylko o majątek się boisz. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi jednak o kasę a tu oszukują się forowiczki doradzają i uczuciach chrzanią

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Kobieta zrobi badania DNA i wyciągnie takie alimenty ze miodzio. xx Tak wyciągnie miodzio 300zł max :D:D On już ma dzieci ślubne, ma też żonę, więc sąd podzieli jego wypłatę po równo na 5 osób. Temu dzieciakowi nie pogorszy się tak jak dzieciom po rozwodzie, więc porzucona kochanka nie będzie mogła przez najbliższe lata podnieść alimentów. Poza tym facet w sądzie zawsze może powiedzieć, że on nie chciał tego dziecka i zabezpieczał się używając prezerwatywy. To była kochanka zapłodniła się strzykawką, żeby go zatrzymać przy sobie i w takiej sytuacji nici z alimentów na bękarta.

Gość gość
Weź przestań z tą tajemnicą w spozywczaku nawet dzisiaj było o tym głośno

Gość gość
Podtrzymuję że jesteś debilem roku ! dawno czegoś takiego nie czytałem , żyjesz w jakimś mentalnym średniowieczu , nic nie rozumiesz z tego co ludzie Ci piszą . Mąż nie da nazwiska ? spadku ? błagam , przestań się ośmieszać nadal bo to powoli staje się już żałosne , mąż ma przysłowiowe g****o do gadania w tej kwestii . A kochanka się pewnie śmieje a nie wyje z rozpaczy bo oskubie was na cacy .

Gość gość
Ja pier...e jaki cyrk :D, autorka to idiotka bez honoru która zrobi wszystko by g****o warty mezus przy niej został, a mezus nadal będzie ja zdradzał na prawo i lewo (przecież może) i śmiał się z niej w towarzystwie kolegów jaka ona naiwna. Stracisz kolejne lata na doopka i będziesz miała ,,niezła" opinię wśród waszych znajomych. Pograrulowac braku mozgu. Haha on przecież sam powiedzial ze planował rozwód, gdyby tamta go chciała na stale to by spakowal manatki i poleciał do tamtej! :D

Gość gość
Gorszej bzdury nie czytałam i sąd ma w to uwierzyć bo został wrobiony? Przestań gadać głupoty, alimenty max sie zgadzam . Dobre i to. Ale wrabianie w ciąże? masakra

Gość gość
Autorka to ..... i spadam z tego tematu bo aż mi niedobrze ze takie babsztyle jak autorka są na świecie

Gość gość
Z jakiej zabitej dechami wsi ty piszesz? bajeczke o samozaplodnieniu to mąż wymyślił sam czy ktoś pomagał?

Gość gość
Mąż wrócił do nas pol roku temu .Od 4 miesięcy jest coraz lepiej. Gdyby chciał z nią być to by odszedł . Wybrał mnie i dzieci . Jasne ?

Gość gość
Ja tez spadam. Autorka to nie moj poziom.

Gość gość
Nie mysleliscie Może żeby kabaret założyć?

Gość gość
Niech twój mąż powie w sądzie, że ta baba tylko loda mu robiła w prezerwatywie. Jak doszedł to ona ściągnęła tą prezerwatywę i uciekła. Musiała sztucznie się zapłodnić wstrzykując sobie jego spermę strzykawką, bo on z nią nigdy nie współżył seksualnie. Tylko tego loda raz mu zrobiła.

Gość gość
Ala, skończ wstydu sobie oszczędź!

Gość gość
Autorko ile twój mąż zarabia?

Gość gość
Nie ma tu Ali

Gość gość
Na etacie ma 1700 a dorabia dość dobrze remontujac domy.jak ma niezłe fuchy.

Gość gość
I Ala skończyła.

Gość gość
Idiotki dalej ciągniecie to prowo??:D autorka i jej wypowiedzi jest tak żenująca, ze az dech zapiera:D a te sie sprzedają ile alimentów i czy wieś sie dowie o dziecku z nieprawego Loża hahahaha

Gość gość
Na etacie ma 1700 a dorabia dość dobrze remontujac domy.jak ma niezłe fuchy.

Gość gość
Ale beka przednia :D