Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Tylko co komu teraz po tych przeprosinach. Facet niewiele wart, najlepiej jakby obie takiego popędziły.

Gość gość
Gość dziś 18.15 buahaha te głupie naiwne zonki bez honoru nie przestaną mnie zadziwiac :D

Gość gość
Facet niewiele wart ...Szkoda go dla każdej z tych kobiet . Zasłużył na życie w samotności

Gość gość
A spadł na cztery łapy ,dobrze wiedział ,że żona pokrzyczy i wybaczy i tyle. Sprawa ucichnie i on znowu znajdzie inną. I żona nadal będzie cierpiała...

Gość gość
Witam serdecznie Napisałam dziś dlugiego smsa do tej kobiety. Nie wiem czy mój mąż klamie czy rzeczywiscie nie mieli kontaktu przez tyle czasu,pol roku.. Napisalam jej prawde,typu To co pani zrobila bylo przykre i podłe,robi takie świnstwo drugiej kobiecie ,wstyd, wiedziala pani ze on ma juz dwojke dzieci,mąz przyznal sie,ze była pani dla niego juz tylko zabawą,przygodą,odskocznią nic dla niego nieznaczącą,szkoda,ze wasza zabawa tak sie skonczyla,mąż przyznal sie,ze chciał by pani była "jego" ale on pani nigdy. Pozdrawiam i zycze powodzenia w życiu ,a my jestesmy szczesliwi i mimo takiego wyznania potrafilismy sobie wyznac miłosc i otrzymalam od męza słowa"Kochałem cale zycie tylko Ciebie" Przykra sprawa

Gość gość
gość wczoraj Gość dziś 18.15 buahaha te głupie naiwne zonki bez honoru nie przestaną mnie zadziwiac xxxx Głupia, naiwna i bez honoru to jest kochanka. Ty do mądrych i rozgarniętych też nie należysz, skoro jeszcze nie załapałaś, że to provo tępej kochanki, a odpowiedzi żon celowo są takie, żeby kochanica się wpieniała i produkowała, gdy przeczyta. My żony mamy ubaw po pachy :D:D:D

Gość gość
To nie jest provo, żona napisała smsa dośc długiego do niej, ciekaqw co ona na to

Gość gość
Dość długiego smsa i dość głupiego , bo żona cały czas obwinia za wszystko kochankę a winy męża nie widzi wogóle , nie spotkałem jeszcze chyba kobiety która by tak usprawiedliwiała swojego chłopa , to się nazywa być ślepo zapatrzoną .

Gość gość
A dziwicię się jej...On się stara jak moze,jest miły czuły kochany taki jakby chciała ,dobrze gra kochającego męża i takiego chciała . On dobrze wie co robić . Ale na jak długo....

Gość gość
Provo. Żona nie napisałaby takiej litanii. Nic by nie pisała do szmaty albo krótko sp/ie/rd/al/aj gdyby się tamta odezwała

Gość gość
Tak dziwię , i to bardzo . To czwarta kochanka z rzędu - o której wie żona ! a ile było takich o których nie wie ? i gość na dodatek dzieciaka zrobił jej a żona wszystko wybaczyła bo powiedział że ją kocha ;) naiwność jakich mało , facet na pewno bezie ją zdradzał nadal , gotów jestem się założyć .

Gość gość
Oj ciężko powiedzieć moja kumpela miała dziwną sytuację, mąż ją zdradził. Dowiedziała się o tym od kochanki męża, który czekał na nią pod pracą. Potem wspólnie ustawili spotkanie we czwórkę żeby wyjaśnić do końca sytuację. Uważam, że to zrobili żeby mieć pewność i jasność sytuacji.

Gość gość
Ciężko powiedzieć ? patrz na fakty , czwarta z rzędu - o nich wiedziała czyli każdą z rzędu wybaczyła . Z tą ma większy problem bo dzieciak będzie , ale z tą nie ma też problemu wybaczyć , dla niej najważniejsze jest teraz jak zrobić żeby tamto dziecko nie dostało alimentów i spadku po kochającym mężusiu . Będą kolejne i kolejne też wybaczy , może niech tylko mężusiowi powie żeby następne w gumach bzykał bo z tych 1700 to na kolejne alimenty to już nic nie zostanie .

Gość gość
I dlatego autorka wątku jest obrzydliwa. Ale co się dziwić mąż nie lepszy,zamiast jakoś ten kobiecie pomoc ,przeprosić za oszustwo i bajer ...

Gość gość
To jest jej życie niech robi co chce Ja bym pogoniła, splunąć na niego bym nie chciała nawet

Gość gość
Przepraszać to żonę musi i błagać na kolanach o wybaczenie, a nie ciebie szmato. Za co ma ciebie przepraszać? Chciałaś ku/rwo rozbić małżeństwo ale ci nie wyszło to teraz jęczysz na kafe zakładając durne tematy jako jego żona.

Gość gość
i masz rację jesteś obrzydliwa. Każdy się już zorientował, że to twoje prowo

Gość gość
Wiecie co mam dość że ciągle jakaś k***a rozbija małżeństwo że chciała rozbić nosz kurde mac ,o zdradzie decyduje sam wasz mąż z różnych powodów ,jego zdrada zaczyna się w głowie ,on decyduje . On szuka .

Gość gość
11:04 Ty jesteś tą zdradzoną żoną?

Gość gość
Gość 11.04 , aleś ty głupia , nic nie jarzysz z tego co się pisze , konpletnie nic .

Gość gość
11:10 Ty jesteś tą porzuconą kochanką która założyła ten temat?

Gość gość
Znałam podobny przypadek . Z tym jednak ze facet prowadził przez rok podwójne życie ,nie kochał.zony , małżeństwo z wpadki. Do tej drugiej kobiety jeździł do domu ,jej rodzice go poznali ,zaprzyjaźnił się ,zwierzal się ,że jego małżeństwo to porażka,koniec,tkwi w tym na razie dla dzieci ,a rozwód będzie w ciągu roku . Mówił że pokochał.ich córkę . Jego małżeństwo to ponoć była męczarnia a żoną tylko na kasę chętna . W końcu doszło do seksu między nimi ,po 4 razach on stwierdził że nie wyprowadzi się jednak bo boi się że finansowo nie poradzi sobie . Ze dzieci płakały . Ale ze kontakt chce mieć z tą dziewczyną i że będzie ja odwiedzał i nigdy nie zostawi. A nawet dziecko z nią chciał mieć. Ona przeszła załamanie ,potem dowiedziała się że jest z nim w ciąży . On był w kropce i nic z tym nie zrobił . Siedzi z nią nadal i na FB piękne fotki razem. Powiecie dziewczyna sama sobie winna ale czy on nie miał w tym większej winy?

Gość gość
11:17 Nie nie jestem odpowiedz na moje pytanie

Gość gość
dziś Głupia to jesteś ty dlatego sama zostałaś. Nie wysilaj się ku/rwo, nie rozwalisz małżeństwa, bo jesteś za głupia do tego :D

Gość gość
11:19 Też nie jestem

Gość gość
A możecie nie zbaczac z tematu? To chodzi o to co powinna zrobić zobacz gdy mąż zdradził i będzie miał dziecko .

Gość gość
Gośc 11.20 - jesteś głupia bo nie jestem kobietą a facetem , czytaj uważniej posty to się zorientujesz .

Gość gość
11:26 To dlaczego robisz niepotrzebny zamęt i nakrecasz spiralę nienawiści? Czy nie uważasz że żona może mieć już dość tej historii? Sytuacja jest delikatnie mówiąc mało komfortowa, a nastawienie wpisami jej na kochankę a kochankę podjudzanie do dziwnych rzeczy raczej nie przyniesie nic dobrego tej kobiecie. jak ją znasz okaż jej wsparcie i zrozumienie, obojętnie jak zdecyduje się postąpić ale nie napuszczaj.

Gość gość
Znałam podobny przypadek . Z tym jednak ze facet prowadził przez rok podwójne życie ,nie kochał.zony , małżeństwo z wpadki. Do tej drugiej kobiety jeździł do domu ,jej rodzice go poznali ,zaprzyjaźnił się ,zwierzal się ,że jego małżeństwo to porażka,koniec,tkwi w tym na razie dla dzieci ,a rozwód będzie w ciągu roku . Mówił że pokochał.ich córkę . Jego małżeństwo to ponoć była męczarnia a żoną tylko na kasę chętna . x Ta dziewczyna pewnie była młoda, głupia i brzydka. Powodzenia nie miała to czepneła się żonatego i jego kity łykała jak młody pelikan, ale dziwię się rodzicom tej dziewczyny. To musieli być skończeni idioci. :D

Gość gość
Jeśli to nie prowo to współczuję autorko tej sytuacji i męża. Nie dość, że zdradzal, co wyklucza miłość do Ciebie to jeszcze jest dziecko, które na zawsze będzie przypominalo o jego zdradzie i Was poroznialo, obciazalo finansowo. Alimenty to jedno, jakieś kwestie przyszlego majątku, nie wiadomo jak z kontaktem. To trudna sprawa. Ja nie umialabym już być z takim facetem, za duże obciążenie.