Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
11:31 Kogo mam znać i wspierać? Chyba nie tą dziwkę co zaciążyła z żonatym?

Gość gość
Gośc 11.20 - jesteś głupia bo nie jestem kobietą a facetem , czytaj uważniej posty to się zorientujesz . xxxx Ty facet, a gdzie masz fujarę? :D Zgubiłeś w lesie? :D

Gość gość
Gośc 11.35 - wyjdż z tego tematu najlepiej bo tylko robisz zamęt i zamieszanie swoimi głupimi postami i podszywaniem się pod inne osoby , już zwrócono ci uwagę .

Gość gość
też uważam że jest to prowokacja kochanki. one do wszystkiego są zdolne. raz są facetem innym razem jego córką a za chwilę zdradzoną żona

Gość gość
Spokójnie.nie pokłóca się ,mezus zadba by teraz ze strachu dbac o super relacje z żoną ,to jest patologia ,ich nic nie skloci,nawet 4 kobiety na boku.

Gość gość
11:35 Do mnie odpisałaś. Nie rób zamętu. Naucz się czytać ze zrozumieniem, w razie potrzeby przeczytaj jeszcze raz.

Gość gość
Gośc 11.45 , tak do ciebie , mącisz tylko w wątku .

Gość gość
gość dziś Gośc 11.35 - wyjdż z tego tematu najlepiej bo tylko robisz zamęt i zamieszanie swoimi głupimi postami i podszywaniem się pod inne osoby , już zwrócono ci uwagę . x No nie mogę :D głupia ku/rwa wygania ludzi z tematu, bo jej się nie podoba co piszą. Nie będziesz mi wycieruchu mówić co mam robić i gdzie pisać. Sama spadaj jak ci coś nie pasi, albo nie czytaj. To jest forum publiczne głąbie i jak założyłaś głupi temat to licz się teraz z różnymi odpowiedziami.

Gość gość
miałem to samo - pisałem 3 miliony razy jakiejś tempej szmaaaaacie ze jestem facetem to ta dalej na upartego że jestem zdradzaną żoną:) normalnie Monty Python

Gość gość
11:49 Zamęt masz opanowany idealnie. Szkoda że posady takiej nie ma . Obrazasz forowiczów, czujesz się bezkarna, bo to przecież net. Nadrabiasz jakaś traumę z dzieciństwa? Od tego są lekarze. i pamiętaj czytaj tekst ze zrozumieniem w razie potrzeby czynność powtórz.

Gość gość
Witam serdecznie . Jestem autorką postu ,niestety wszystko co opisałam jest prawdą,nawet wierzę mu że to była całkowita wpadka i nawet ona tego nie chciała . Nic mi na smsa nie odpisała ,trudno. Może kiedyś jej wybaczę ,ale wolę by jednak zniknęła z życia męża na zawsze bez kontaktu z nim i bez sprawy w sądzie . To się nam należy ,spokój mnie i mężowi bo próbujemy od nowa żyć jak kiedyś. Proszę was piszcie tylko to na temat wątku .

Gość gość
dziś Sama jesteś patologia co wypięła dope czterem żonatym a później szukała frajera do płacenia alimentów.

Gość gość
Gość 11.49 - ile razy mam powtarzać że jestem facetem ? prześledż wpisy i zobaczysz że wypowiadam się w rodzaju męskim . Nie jestem jakąś wyimaginowaną kochanką żony autora czy cholera wie kim .

Gość gość
przestańcie już zakładac te tematy o zdradzanych żonach i kochankach bo ta wariatka z Tworek na psychotropach znowu zacznie siać zamęt. O ile to nie ona sama nieustannie takie tematy zakłada...

Gość gość
do niektorych nie dociera że nie każdy facet to k..arz co myśli tylko fioootem i jest gotów mieć kochankę - one chyba nawet takimi pogardzają. Tylko kogo tak naprawdę obchodzi opinia k...y?

Gość gość
I ty pragniesz by ta kobieta zniknęła z waszego życia od tak ?

Gość gość
11:55 Sytuacja patowa, najlepiej sama spróbuj to sobie poukładać, ludzi wysłuchaj, ale pamiętaj to Twoje życie. Jak zdecydujesz się zostać z mężem to staraj się nie wracać do tematu zdrad ale nie pozwól na kolejne Jak będziesz chciała to się z nim rozwiedziesz i wtedy też nikt nie powinien powiedzieć złego słowa. Trzymam kciuki, głowa do góry.

Gość gość
Sama zakładasz te tematy wariatko z Tworek wyyroochana przez żonatych i kopnięta w zad. Od dawna znana jesteś na tym forum.

Gość gość
ehehe ktoś tu sieje niezły zamęt - plus kafe że nie trzeba zakładac konta i każdy głąb i wariatka może pisać co innego co chwila:)

Gość gość
gość dziś nie nie jestem tą wariatką słowo,napisałaś 'żonatych" więc zakładam że jesteś zoną - uspokój się,ona mi też działa na nerwy bo to co ona wypisuje,jak usprawiedliwa zwykłe ku...o też sprawia że nóż mi sie otwiera. I słowo wierz albo nie - jestem facetem.Serio. Już nie mam siły tego udowadniać i powtarzać.Ale już nic nie będę pisał tylko obserwował te wasze zapasy w kisielu.

Gość gość
My już z mężem postanowilismy że zostajemy razem ,mąż prosił o wybaczenie . Pozostaje tylko problem tej kobiety bo tak to znowu dogadujemy się super . Tyle się dorobilismy z mężem żak nam pieniędzy ,nowy wybudowany dom ,aby meble kupować i się wprowadzać a tu takie coś ,dziecko problem.

Gość gość
Nie wiem o co ta gownoburza na tym temacie. Kobieta postanowiła wybaczyć mężowi i dać mu szanse i to jest jej sprawa. Żądać od kochanki męża zniknięcia z ich życia tez nie jest głupie bo jednak jej obecność będzie jej przypominała zdradę męża z tym, ze alimenty mąż będzie musiał płacić bo takie jest prawo.

Gość gość
Alimenty owszem Ale co z dzieckiem,co z odwiedzaniem dziecka .

Gość gość
12:11 zgarnij męża i porozmawiajcie we trójkę ustalcie jasno jakieś zasady Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście, na pewno się dogadacie. pamiętaj przy tym droga zono o swoich oczekiwaniach i potrzebach Sytuacja zaistniała i trzeba sobie poradzić Dużo spokoju życzę i wytrwałości

Gość gość
No przecież nikt ojca dziecka nie zmusi do odwiedzania dziecka jeżeli on tego nie będzie chciał.

Gość gość
To jak traktujemy swoje dzieci świadczy o nas . Jeśli on jej powie że nie ma czasu dla jej dziecka ,nie da nazwiska ,( a co z chrztem,) to sory ale ten człowiek nie ma serca ,tym bardziej że ja bajerowal ,pewnie że kocha.

Gość gość
To są problemy natury moralnej a nie prawnej. Widocznie nie jest dobrym ojcem ale jego żona go kocha takiego jakim on jest. Nikt nie jest idealny.

Gość gość
Jeśli to nie Provo to autorka jest naiwna i za grosz honoru nie ma. Niektóre widać lubią byc permanentnie zdradzane, ale co tam, ważne żeby męskie gacie w domu były :D. Pewnie już koledzy tego ogiera Cisna beke z jego glupiej zonki :D

Gość gość
O co ta g****oburza ? Ano moim zdaniem o parę rzeczy , np moralność pani Dulskiej w wykonaniu autorki - czyli wszystkiemu winna jest kochanka , mąż nie , to że miał cztery inne o których ona wie a czort wie ile o których ona nie wie to nic dla niej nie znaczy , wszystkiemu ONE winne , nie maż , broń Boże nie on . Druga rzecz - podejście autorki do dziecka które urodzi kochanka - oby nie dać alimentów , oby spadku nie dostało itp . Pytam - co winne jest dziecko ?? czemu ma być poszkodowane w całej tej sprawie ? i jeszcze te hasło -bękart , pogardliwe i stygmatyzujące .

Gość gość
Sama sobie dzi/wko ochrzcij bękarta i daj swoje kooreewskie nazwisko :D