Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profesjonalizm, elegancja i niewyobrazalny wrecz luksus, cz 14.

Polecane posty

Gość gość
10:56 trudno sie z Tobą nie zgodzić, ludzie właśnie w ten sposób zarabiają duże pieniądze, otwierają firme czy spółkę i wrzucają sobie w koszty dlatego już wspominałam, że Olfa nie jest zdolna tylko cwana i posiada troche wiedzy finansowej, a z tym leczeniem kompleksów myśle, że każdy sie domyśla co faktycznie miałam na myśli i oczywiście nie dotyczy to każdego na tym forum

Gość gość
Jasne, ze dużo osób zazdrosic bogatszym. Jak moi rodzice kupili auto po 15 latach ciułania [nie piją, nie palą, oboje pracują] to sąsiedzi czy rodzina oczy b y wydrapała. Ale sasiedzi palą, piją, pracuje tylko mąż... No i nie kupują najtanszego jedzenia jak moi rodzice. Ale auto rzuca się w oczy a to że ktoś codziennie przepala pieniadze czy wydaje na drogie jedzenie to tez inna kwestia. Mój pierwszy chłopak też była bardzo oszczędny, skąpy, wszyscy się z niego śmiali ale zazdrościli mu fajnego auta. Taka sama sytuacja... Z drugiej strony czyta się o milionerach co mieszkają w bloku i nie mają auta. I o celebrytach którzy wszyscy sa zadluzeni, na kredytach, zbankrutowani. Ludzie biora kredyt na ... piersi! To jest chore. Nie wiem czy się poczujecie lepiej, ale wiecie że nam 3/4 GLOBU zazdrosci? byc może siedzimy w ciepłym pomieszczeniu, być może mamy opiekę medyczną by dożyć tylu lat i nie umarliśmy jako dziecko bo nas zaszczepili wyleczyli, być może mamy ten komfort by mało pracować albo nawet wcale a mieć na jedzenie i nie musieć iść 30 km bo banię z woda pitną. Ja myślę, że wielu mi zazdrosci, że mam dostęp do bieżącej wody na przykład i ta myśl jest warta uwagi. A co Ol po tych pieniadzach jak ona dzieci nie ma a jest smiertelna jak my wszyscy. namnoży namnoży, nachwali się i przeminie jak wszystko. Tylko kupa śmieci po niej będzie większa niż po innych xD Mama z bratem odziedzicza ewentualnie. chociaz tyle dobrego, by im było lżej.

Gość gość
Boże, laski skończcie z tymi wywodami. Domyślam się że część z nich pisze Olfa lub jej psiapsiółki. Kogo to obchodzi ile ona zarabia i skąd ma?! Olfaktoria cały czas kogoś wyśmiewa, szydzi z innych ludzi lub ich obraża. A jej celem życiowym jest doprowadzanie innych ludzi do zastanawiania się skąd ona ma tyle pieniędzy.

Gość gość
zgadzam się z postem wyżej. Też myślę że to ona tutaj piszemy tych pkeniadzach cały czas. Dzięki temu ktoś to wejdzie nowy na ten wątek pomyśli że my tutaj jej tylko zazdrościmy

Gość gość
13.23 Serio? Caly ten dzial to jedno wielkie szydzenie z innych (przynajmniej tematy o youtuberkach) takze sorry ale argument slaby. Zreszta kogo ona tak wysmiewa? Ze to tak bierzesz do siebie? Masz depresje czy pracujesz za 1800?

Gość gość
Śmieje się z osób pracujących na etacie, śmieje się z feministek, śmieje się z mężczyzn zarabiających średnią krajową, śmieje się z facetów noszących plecak do garnituru, śmieje się z osób które biorą kredyt... dłuuuugo by tak wymieniać. Chyba nie ma grupy społecznej z której Olfa nie szydzi, nie obraża lub nie wyśmiewa... Aj jest jedna - youtuberki! :D

Gość gość
ale większosc youtuberek ma kredyt, tatuaże lub są feministkami... także ona już sama nie wie co mówi ... Jedyna grupa społeczna której Olfa nie obraża to singielki, które wstydzą się przyznać że są same, więc udają że ich brat to ich facet. :D :D :D

Gość gość
dziś Prawda jest taka ze kilka osob tutaj nagina rzeczywistosc albo zwyczajnie sciemnia zeby olfa wypadla gorzej i zalosniej... olfa je zawsze frytki albo makaron? Hahhaha, sorry, ale nie widzialam zeby jadla frytki w ani w der elefant, ani w concept 13, ani w lazy dog, ani w stixx, ani w ostatnim vlogu... ze jadla frytki w McD to raczej normalne jak na osobe ktora nie przepada za miesem x to malo widzialas. widac ze ogladasz Olfe od niedawna. uwielbia frytki z sosami . nie pamietam nazwy knajpy bo mnie to nie interesuje, ale te jej frytki ktorymi sie zajadala z Majka pamietam, dobrze.

Gość gość
dziś Śmiejecie się, że nie stać jej by wydać kilkadziesiąt tys. zł na sztuczne piersi czy na auto albo na zegarek. Ale może woli wydac na cos innego, pomnażac pieniądze na giełdzie. Po co ci teraz 20 000 zł jak za miesiąc możesz mieć z tego 40 000 zł? Może mysli perspektywicznie? Ja to ją nawet cenię za to, ze nie wygląda jak Edyta Pazurowa, że nie zrobiła się taka sztuczna, jest sobą, nie ma codziennie innych ciuchów, garderoby na dwa pokoje, tylko to co lubi. Trzyma z rodziną a nie zakłada swojej, nowej i to jak wiele w jej wieku ocierajac się o nekrofilię oczko.gif . Żyje po swojemu. I nie zrobiła tych sztucznych piersi, a mogła. Bo one kosztują tyle co te torebki z LV z którą to marką nie ma współpracy. x nastepna naiwna. Jakim cudem Olfa ma pomnazac pieniadze na gieldzie skoro nie ma pojecia nawet o postawach ekonomii? nie odroznia nawet pasywa od aktywow z czego sie potem tlumaczyla. Tak samo zreszta nie ma nawet pojecia o psychologii co pokazala wielokrotnie, mimo ze ukonczyla taki kierunek. ona jest zbyt ograniczona zeby zajmowac sie gielda. sztucznie niestety wyglada bo ma napompowane usta, miala kiedys ladny ksztalt, a teraz ma ponton. bardzo mocno sie maluje, ma tapete nalazona szpachla, czego ie widac w oswietleniu na filmie, ale na zywo to juz tak. jak stara pudernica. Piersi nie zrobila bo jej nie stac. Olfy na wiele nie stac, sama przyznaje na torebke LV za 16 tys. ciulala 2 lata, a wy naiwnie wierzycie ze taka bogata i zdolna, zajmuje sie gielda itd. Widac jedynie ze Olfa dobrze manipuluje naiwnymi dziewczynami ktore nabieraja sie na jej bogactwo i inteligtencje.

Gość gość
14:01 No i co z tego ze sie smieje, wplywa to jakos na twoje zycie? Ludzie ktorzy za bardzo przejmuja sie opinia innych czesto maja niska samoocene... a podejrzewam ze wiekszosc "wysmiewanych" ludzi ma opinie olfy gdzies i nikt normalny nie bedzie sie przejmowal tym co jakas youtuberka o nim mowi. Troche dystansu, jestes na kafe:D

Gość gość
7:39 moja droga luksusowa Doroto, proszę sobie stąd iść. Ile razy trzeba to powtarzać? Każdy wie, że jesteś Olfą i próbujesz się tu bronić. Żałosne.

Gość gość
14:33 A zdajesz sobie sprawe z tego ze ktos moze miec odmienna opinie niz twoja i nie musi byc to olfa? Czy jednak nie jestes w stanie tego przyswoic? :D

Gość gość
nie, nie potrafię. Prawdziwe fanki olfy nie siedzą na kafe.

Gość gość
Nie wiem co sie tu dzieje ze tyle tu obronczyn Olfy. Trzeba kolejny eatek zaloxyc na starum forum gdzie sa ludzie ktorzy Olfe znaja, a nie jsl tutaj pisza ze jej zazdroscimy pieniedzy, a ona investuje na gieldzie i w ale nie je frytek. Olfa jest wysmiewana nie z zadrosci tylko z poeodu seoich klamstw i udaeania kogos kim nie jesy. Ma kompleksy ktore leczy swoja rzekoma zamoznoscia, jest mitomanka. Dlatego tak pokazuje te rachunki i udaje ze ma faceta. A tego kazdy sie smieje a nie z zazdrosci. Jest tyle blogerek ktore maja wiecej i drozszych torebek niz Olfa, super wspolprace i fajnego faceta i czy ktos tu je krytykuje i wysmiewa? Dlaczego nie ma tu watkow o Maff lub Jess przeciez im najbardziej moznaby zazdroscic. Z Olfy nabijaja sie nawet inni youtuberzy. A najbardziej zazdrosna osoba jest wlasnie ona.

Gość gość
Mylicie sie pisząc, że nikt nie hejtuje Maffashion, a o Jessice i ogólnie polskich blogerkach też był oddzielny wątek poza tym to głównie blogerki niż Youtuberki (nagrywają rzadko) więc nie porównujcie z Olfą. Trzeba przyznać, że Maffashion i Mercedes są też o wiele rozsądniejsze od Olfy, bo nie wypowiadają sie na kontrowersyjne tematy co nie znaczy, że nie mają zdania i nigdy nie śmieją sie z kogoś czy czegoś, po prostu dbają o swój wizerunek. Olfa nie boi sie mówić co myśli. Jedni to uznają za wadę drudzy za zaletę aczkolwiek ja nigdy nie poczułam sie niczym urażona, bo znam swoją wartość i zgadzam sie jak ktoś wspomniał wyżej, że trzeba mieć wyjątkowo niską samoocene żeby przejmować sie zdaniem Youtuberki

Gość gość
Ale ludzie nie lubią czytać, meczy to ich, tak powstają vlogerki, audiobooki. Komu się chce czytać?! Ludzie są leniwi. Kiedyś zastępowałam koleżankę jako hostessa. i sprzedałam 50latkom sprzet którego nie potrzebowali! A i jeszcze nie chcieli sami zdecydowac co dokupić, jaki rodzaj, wkładu do sprzetu i powiedzieli, ze ja mam im wybrać! Część osób widac chodzi do polecanych przez Ol miejsc i dzięki temu Ol ma współprace z markami, firmami. A o giełdzie pisałam dlatego, ze taką działalność ma jej brat zarejestrowaną. Nie mów mi co mam pisac . jesteś narcyzem który przegląda się w innych jak w lustrze i tylko czeka by ktos o nim mówił to co on chce słyszeć, pisze mówi i czyta tylko dla siebie a jak coś nie wygląda jak on chce to udaje, że tego nie ma. Zero rozwoju i otwartosci. Jesli Ol ciułała dwa lata na coś za 16 tys to dlatego, że mogłaby mieć to szybciej, ale trzeba by było wpier..ać bułki z Biedry z pasztetem i nie kupowac sobie nic nowego z ubrań przez cały czas, bo wystarczy mieć 3 komplety na sezon a reszta to nadmiar. Mogła tez zamiast siłowni za forse i taksówek miec... dźwiganie 5l butelek z marketu i spacery po 10 km w adidasach. i miałaby to LV w miesiąc ;P Ale może żyje ponad stan.

Gość gość
Dorotko, zdecydowawszy zostać osoba publiczna to teraz licz się z tym ze inni będę cie mogli krytykować albo mieć odrębne zdanie na niektóre tematy. Może ci się to nie podoba ale w tym kraju mamy nadal wolność słowa. A klasę to ty pokazałaś wypowiadając się tak jak zrobiłaś o ludziach bezdomnych, myślisz ze oni nie maja swojej godności? Ze chcą być w takiej sytuacji życiowej? Jak masz tyle kasy to było tym panom dać 10zl na prysznic miejski, a nie traktować ich jak śmieci.

Gość gość
Ja się akurat z tym zgadzam. Poczta to nie jest dobre miejsce na nocleg bezdomnych.

Gość gość
Ale poniżać tych ludzi chyba nie trzeba??

Gość gość
Wiesz co Dorotko, po angielsku, w którym oczywiście mówisz płynnie jest take przysłowie; "You can take the b**** outta the ghetto, but you just can't take the ghetto outta the b****!" W twoim przypadku to jest; "Możesz wyciągnąć wieśniarę z wiochy, ale nie wyciągniesz wiochy z wieśniary"

Gość gość
zgadzam się. W tym wątku chodzi tylko o to, że Olfaktoria jest mitomanką. Wymyśliła sobie "Janusza" i tak określa swojego brata. Wymyśliła sobie luksus i tak nazywa kupowanie w LV. Wymyśliła swobie swój wizerunek pewnej siebie kobiety, a tak naprawdę jest bardzo znerwicowana (co widać na filmikach np. Andziaks). I wiele innych. Po co ciągle żyć w takim wyimaginowanym świecie?!

Gość gość
Znam trochę Dorotę, bardziej z widzenia, ale zawsze mnie zadziwiał ta ich relacja z Darkiem. To znaczy fajnie że się wspierają, mieszkają razem, pracują. Ale przecież są już dorośli, oboje po 30, któreś z nich zaraz znajdzie sobie kogoś i wtedy symbioza się rozpadnie.

Gość gość
16:44 No wlasnie, jest wolnosc slowa wiec i olfa moze mowic sobie co chce jesli nikogo nie znieslawia. Co do 10zl dla bezdomnego, w wiekszosci przypadkow poszloby to na wodeczke na rozgrzanie :/ noclegownie przyjmuja bezdomnych pod warunkiem absolutnej trzezwosci... odpowiedz na pytanie czemu nie korzystaja z tej pomocy nie jest trudna. Oczywiscie nie wszyscy, ale spora czesc

Gość gość
16:50 Oczywiscie ze nie trzeba ponizac tych ludzi, oni robia to sami chodzac w zaszczanych ciuchach z odpadajacym wrecz brudem. Trzeba im przyklasnac i poglaskac po (pewnie zawszonej) glowie

Gość gość
16:50 nie słyszałam, żeby Olfa poniżała bezdomnych? Stwierdziła, że śmierdzą. Sama przyznasz, że to prawda? Jakim prawem taki śmierdziel jedzie jak panisko w busie, często zajmując tzw: czwórkę, podczas, gdy pozostali, uczciwie płacący za bilet muszą stać ściśnięci na przodzie pojazdu??

Gość gość
Przestańcie się poniżać, widać ze wasza empatia wobec inny ludzi po prostu nie zna granic. A mi przeszkadza jak jakaś laska się spryska ch*****ym perfumem i w autobusie pachnie tania dz**** ! I co za bilet przecież tez niby zapłaciła

Gość gość
Ale znajomych ma. I 100 tys subskrybentów. i widzowie ją dostrzegają na mieście i chcą się z nią pokazać we vlogu. I ktoś tam z jej poleceń korzysta i chodzi a to do fryzjera a to do innych miejsc. Gdyby była taka złą toby nie miała w ogóle znajomych, nikt by się nie chciał z nią pokazywać. A jednak ktoś tam jej słod*******mentarzach i na filmikach z miasta. Lubi róż i blond, ale nie jest taka słodka do porz.ygu jak inne. Charakterek ma. Nerw pazur jest. To chyba dobrze...?! Wie czego chce. a równie ważne jest wiedziec czego się nie chce [bieda, rud, brzydota] u walczyc o to, by tego nie było. Piąć się, poprawiać, być lepsza, bliższą ideału a nie zostać w błotku które nam dano.

Gość gość
17:33 ja jestem bardzo empatyczna, wierz mi. Ale poczta to nie noclegownia ani ogrzewalnia. Bezdomny na pewno znalazłby tam pomoc, jakiś ciepły posiłek.

Gość gość
A gdzie empatia wobec innych pasazerow ktorzy musza wachac smrody bezdomnego?? Nie porownuj nadmiaru tanich perfum (to tez uciazliwe, ale bez przesady) do smrodu zasikanego i niemytego od roku ciala w rownie brudnych ciuchach. A tekst o taniej dz....ce-musisz byc bardzo empatyczna i dobra osoba hahhaha... skoro juz sie kreujesz na taka dobra to chociaz badz konsekwentna :D

Gość gość
Olfa weź idź zjedz makaron z łososiem i popij Choya bo ostatnio zaczęłaś gwiazdorzyć na forum.