Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Mazia1989
Też właśnie tego nie rozumiem że nie wychodzi...Chyba im bardziej się chce tym trudniej:(

Gość Paulka89
Oo kotwica ale Ci dobrze ze już ;) A dzisiaj mi przyszły te testy owulacyjne w końcu ;) juz nie moge się doczekac ich użyć :p

Gość Mazia1989
Dziewczyny ja oszaleje :( dzisiaj 35 dc A @ nadal nie ma ... Jeszcze nigdy tak nie miałam..

Gość gość
Nasze starania od pół roku nie przyniosły żadnych skutków. Mamy...macie jakieś rady?:(

Gość Paulka89
Cześć wam ;) Mazia no ja niewiem co jest grane czemu @ nie przylazi a robisz różne testy czy jednej firmy ?

Gość Mazia1989
Różne robiłam właśnie i każdy negatywny... Ja już nie wiem co jest grane:( 9.02 byłam u lekarza i wtedy już napewno byłam po owulacji..nie wiem do kiedy czekać na @ czy dzwonić do lekarza...ehhh

Gość Paulka89
Hm to myślę ze trzeba czekać bo jak różne to moze coś by pokazał a mówisz ze 9tego po owulacji było , chyba trzeba czekać jakby do nast piątku się nie pojawił@ to ewentualnie dzwonić do gina :p

Gość Mazia1989
Do piątku to już napewno zwariuje ;(

Gość rybkaaga
Hej kobitki:-) mam wyniki i nie mam już infekcji:-D jeszcze tylko to gardło;-) Mazia może z tego stresu ci się @ przesunęła.

Gość Mazia1989
Też pewnie przez stres ale żeby aż tyle...

Gość Paulka89
To fajnie rybkaaga ze już wszytsko w porządku ;) mazia moze i faktycznie ze stresu Ci się przesunela Claudii97 tez sie spoznila @ kilka dni z tego co pamiętam :p

Gość Paulka89
A jak cie nurtuj***ardzo to leć w poniedziałek na betę i bedziesz mieć 100% pewności co jest :p

Gość rybkaaga
Mazia może zrób jak Paulka radz z tą betą:-)

Gość Mazia1989
Chyba tak zrobię...poza tym nic mi nie pozostaje jak czekać do piątku bo dopiero wtedy mój lekarz będzie:(

Gość Paulka89
Czemu nurtuje i bardzo mi *** ? Przeciez to nie wulgaryzm ;p . no zobacz do wtorku bo to będzie tydzień jak spozni się @ i idz na bete ;p

Gość Mazia1989
Mi też ostatnio coś tak wykropkowalo nie wiem czemu. Wogole dziwnie się tutaj pisze jakoś :D

Gość Paulka89
Hehe no my bylismy dzisiaj na spacerze kaczki karmic :p i jakoś zmarzlam i teraz siedze i piję herbatę z miodem cytryna i sokiem malinowym. ;)

Gość Paulka89
Ja tak wymyśliłam dzisiaj ze jak nie uda się w tym cyklu i następnym to biore się ostro za bieganie ;) akurat sie widniej robi wieczorkiem to bede latać ;)

Gość Paulka89
Ejjjjjjj a gdzie reszta dziewczyn ???? Just a Ty jak byllas już u gina albo coś juz potwierdzona ciaza ?

Gość Natalia97
U mnie koniec @. Nowy cykl nowa szansa. Dwie koleżanki urodziły zdrowe córeczki dzisiaj. Może się uda w tym zobaczymy :) ta 2 tygodnie przeprowadzka to nie będę tak myślała o wszystkim niże akurat zaskoczy

Musi się nam w końcu udać :-) ja dzisiaj zaczynam 13dc, cykle mam 28-29 dniowe, więc już od dwóch dni działamy z mężem :-) dzisiaj zaobserwowałam spadek temp., wygląda na spadek temp przed owulacją, któraś z Was też obserwuje coś takiego prze owulacją?

Gość agus267
Hej dziewczyny. Co tam u was, jak samopoczucia? Mazia1989 Jak u Ciebie, @przyszła już? Rubkaaga Ty chyba za niedługo testujesz? Mój mały złapał jakaś infekcje bo co 5 min lata siku robić. W moczu ma wszystko ok. Kurczę już nie wiem co mam z nim robić by mu to przeszło :-(

Gość agus267
Kotwica 2018 tak, u mnie też tak jest. Spada przed owulacja. U mnie wczoraj był spadek temperatury na 36,84 A dzisiaj już 37,01. Brzuch pobolewa jak na @ a dzisiaj dopiero 22 dc.

Gość Paulka89
Cześć cześć ;) u mnie juz koncowka @ :p wreszcieee ;) No rybkaaga juz bedzie na dniach wiedzieć ale Aga Ty tez ;) a jak u ciebie aga był taki spadek temperatury to moze było zagniezdzenie ;)

Gość agus267
Paulka89 to możesz już działać z mężem :-). Ja to wątpię że w tym cyklu się udało bo pamiętam jak zaszłam w 1 ciążę to czułam że się udało a teraz nic a nic. Wszystkie objawy jak na zbliżającą się @.

Gość Paulka89
Agus w którym dniu po owulacji spadla Ci temperatura ;)? Wiesz ciaze się mogą roznic ;) Maz wyjezdza na 4 dni ;) tak ze jak wróci to wtedy ❤;)

Gość Mazia1989
Hej dziewczyny:) u mnie bez zmian...@ dalej nie ma :(

Gość agus267
Mazia1989 a ile masz po terminie? Masz w ogóle regularnie cykle?

Gość Paulka89
Aga nie mogę wejść na twój wykres pokazuje mi mój :/ wez wyślij przez fotosik.pl ok ?