Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Mazia1989
Nie mierzyłam temperatury ale sprawdzalam szyjke i jest nisko tak przynajmniej mi się wydaje...

Gość Mazia1989
Nie mierzyłam temperatury ale sprawdzalam szyjke i jest nisko tak przynajmniej mi się wydaje...

Gość Paulka89
Ale musi być albo twarda albo miękka :p bo nisko to bedzie i na @ i na ciaze

Gość Paulka89
Rybkaaga a ty jak się czujesz ? Nie dalas się chorobie ? :p

Gość Mazia1989
Wydaje mi się że jest miękka :/

Gość rybkaaga
Paulka walcze, nie dam się;-) opijam się herbatką z imbirem, pipijam też mleko z czosnkiem;-) może jeszcze zrobię syrop z cebuli ;-)

Gość Paulka89
Mazia to jak miekka to wychodzi na to ze zbliza się @ ale moze zle zobaczylas ;) Rybkaaga weź jeszcze na noc moze wysmaruj sie amolem albo mascia vick załóż grube skarpety wypocisz sie i przejdzie ;)

Gość Mazia1989
Napewno @ bo test negatywny ale niech już w końcu przyjdzie bo osiwieje ze stresu :(

Gość Paulka89
No właśnie juz by sie chcialo zacząć nowy cykl a tu jak na zlosc nie przychodzi :p u mnie dzisiaj dopiero 3dc :o , gdzie tam jeszcze .

Gość Mazia1989
Lepszy 3 dc niż nic :)zawsze to bliżej niz dalej :D

Gość Paulka89
Niby tak ale wolno to idzie ;p właśnie byłam w zoologu kupic synowi chomika ;) mysle ze sie ucieszy jak wróci ze szkoły ;) chciał kiedys i tak sie zdecydowaliśmy teraz :p

Gość Paulka89
A do tego maz wyjezdza służbowo na 4 dni juz w poniedziałek i akurat dobrze , bo wróci w te dni ;) ha ha ;P

Gość Mazia1989
Paulka A jakie podejście ma Twój mąż do tych starań? Bo mój to takie lajtowe że napewno się uda jak nie teraz to za miesiąc:D też bym chciała myśleć tak jak on a nie spinać się tak :/

Zgadzam się całkowicie z moim poprzednkiem. Nic dodać oraz nic ująć...

Gość rybkaaga
Mój też ma wyjechać na parę dni ale z moim szczęściem to pewnie przypadnie w owulację;-) idę zrobić kolejną herbatkę:-)

Gość agus267
A to chyba wszyscy faceci tak do tego podchodzą. Mój też na luzie i cały czas mówi, żebym się nie spinała, bo jak nie teraz to następnym razem a i tak kiedyś zaskoczy :-)

Gość Mazia1989
Jak ja bym chciała mieć takie podejście :D ja to odrazu mam czarne myśli że już napewno się nie uda że za stara jestem itp itd:D sama na siebie wściekła jestem

Gość Paulka89
Hehe no dokladnie aga chyba wiekszosc ma takie podejscie jak nie teraz to na nast miesiąc :p nie maja spiny ;p

Gość Paulka89
Rybkaaga I aga u was jeszcze tydzien i bedzie wiadomo co i jak :D

Gość Paulka89
A co Ty taka cisza nastała ?? Ja chodze i słucham jak nawiedzona piosenki Cleo łowcy gwiazd ❤jak ktoras nie słyszała jej polecam ;)

Gość Mazia1989
Słyszałam świetna jest :)

Gość Ania95
Andiostendion - 3,26 SHBG- 36,49 Testosteron- 1,59 S-DHEA 174,1 mam jeszcze wyniki z krzywej cukrowej i insulinowej ;)

Gość agus267
Eeee dziewczyny, ja w tym cyklu raczej nie bo i jakiś grzybek się pojawil teraz to zapalenie pęcherza tak więc same widzicie. Jeszcze spina z badaniami czy będą ok.......ech już czekam do @ żeby zacząć nowy cykl. Mazia1989 jeżeli twój Nick oznacza Twój rok urodzenia to co ja mam powiedzieć? Mój mąż ma w tym roku 47 lat. No niestety, jakoś tak wszystko u nas późno. Ale co tam, trzeba żyć pełną parą:-)

Gość Mazia1989
Agus tak mam 29 lat w tym roku. Mam dwóch synów 10 i 6 lat ...pierwszego syna urodziłam jak miałam 18 lat jest już taki duży ze czuje się przy nim staro :D

Gość Paulka89
Aga kupilas sobie ten płyn co mówiłam ?? Eee mazia ja myślałam ze ty starasz się o pierwsze dziecko a ty już masz dwóch chłopaków ;)

Gość Mazia1989
Szczerze to jakby ktoś mi powiedział jeszcze kilka miesięcy temu ze bede starac sie o trzecie dziecko to bym go wysmiala... kobieta zmienną jest :D

Gość Paulka89
Dokladnie mazia ja tak samo myślałam , ze to bedzie raz dwa i od razu w pierwszym cyklu, nie czaje jak ktos jest zdrowy to czemu sie nie udaje :/

Gość agus267
Paulka89 Tak, kupiłam go. Jak narazie się sprawdza. Zobaczymy jak przy dłuższym stosowaniu będzie. Ja 1 dziecko miałam w wieku 29 lat. Chciałam mieć od razu drugie ale jakoś tak nam zeszło:-)

Gość Paulka89
Miejmy nadzieje ze pomoze ;) U nas tez tak jakos zeszło hehe ;)