Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Ty 40letni mężczyzno zareagujesz kiedy dowiesz się

Polecane posty

Gość gość
Siedzi calymi dniami na kafe i obraza ludzi :P ciekawe, czemu teraz siedzi cicho? Bo chyba nie pisze, co ? :P

Gość gość
Nie da się Ciebie zacytować. No to jak masz gdzieś Google, to miej gdzieś temat.

Gość gość
gość dziś Siedzi calymi dniami na kafe i obraza ludzi jezyk.gif ciekawe, czemu teraz siedzi cicho? Bo chyba nie pisze, co ? jezyk.gif x sam sie dziwie bo zwykle leci z niej jak z karabinu. potrafila sie osiem godzin wyklocac cala noc z ludzmi xd autentyk

Gość gość
"Poza tym, jak na razie prymitywizmem i ciasnym umysłem wykazałaś (eś?wątpię) się ty, zarzucając lasce, która poleci na 30-30 lat starszego partnera gerontofilię Koń by się uśmiał. " To akurat nie ja. Prymitywów szukaj u siebie w rodzinie. Widzę że komentarz o tym jak dostosowujesz statystyki do nastrojów na forum nieźle ci dopiekł bo już któryś raz odpowiadasz na to samo.

Gość gość
gość dziś "Poza tym, jak na razie prymitywizmem i ciasnym umysłem wykazałaś (eś?wątpię) się ty, zarzucając lasce, która poleci na 30-30 lat starszego partnera gerontofilię Koń by się uśmiał. " To akurat nie ja. Prymitywów szukaj u siebie w rodzinie. Widzę że komentarz o tym jak dostosowujesz statystyki do nastrojów na forum nieźle ci dopiekł bo już któryś raz odpowiadasz na to samo. xxxx no i juz sie zaczyna xdd dziewczyny wyzej tak. to ta osoba. nie odpisujcie jej bo nie ma sensu. ona bedzie na policji swoje teorie na mezczyzn i kobiety przedstawiac xdd

Gość gość
Tak? Jestes pewien? :D

Gość gość
01:48 tak. jej tez pisala o rodzinie chore rzeczy i wymyslala prostytucje tej dziewczynie. to psycholka jest. osobiscie nie umiem sie doczekac az poszkodowana udostepni jej dane xd

Gość gość
No to tylko czekac teraz na jakies nowe mysli :P

Gość gość
"Nie da się Ciebie zacytować. No to jak masz gdzieś Google, to miej gdzieś temat." A co ma wyszukiwarka do tematu? Jeśli wchodzę na temat to chcę poczytać konkretne odpowiedzi a nie komentarze "poszukaj sobie".

Gość gość
to fajk. sparwa nie została zgłoszona :O

Gość gość
Do osoby z 01:04. Ty jesteś aż tak zaburzona czy żarty sobie ze wszystkich robisz? Masz jakąś natręctwo szukania w innych anomalii. Widać, że masz sporo do popracowania nad sobą. Nie, nie dopiekło mi to, bo w przeciwieństwie do ciebie operuję na dowodach. Po prostu odesłałam cię znowu do wyszukiwarki. Gdy grabiłaś sobie na przestępstwo stalkingu i zniesławienia, to (nieudolnie wprawdzie) używałaś wyszukiwarki, a teraz ci się nie chce? Zresztą i tak pewnie nie pojmujesz pewnych pojęć. Nara. Poszukaj sobie albo tkwij w niewiedzy.

Gość gość
01:52 byla zgloszona na poczatku roku. wiem z 1 reki od dziewczyny z tamtego forum (ktora tu chyba pisze wyzej? albo i nie).

Gość gość
Chyba znow zaczela pisac? Niepotrzebnie sie dziewczyny wyzej produkowaly :O

Gość gość
gość dziś No to tylko czekac teraz na jakies nowe mysli jezyk.gif xx haha dokladnie. 01:44 bedzie sie teraz dwie strony wyklocac o wyszukiwarke zeby sie nie przyznac do niewiedzy :D co za zrzeda

Gość gość
gość dziś Chyba znow zaczela pisac? Niepotrzebnie sie dziewczyny wyzej produkowaly pechowiec.gif x tak. 01:44 i 01:51 to ona xdd ta stalkerka. juz zaczyna teksty o rodzinie. ma jakis kompleks swojej rodziny i dlatego u kazdego innego patoli szuka. to samo ze zdrowiem psychicznym i wmawianiem innym wlasnych chorob. masakra

Gość gość
co? :O ludzie co wy to gadacie.

Gość gość
Ja z 1:53. Oczywiście chodziło mi o osobę z 1:44, nie 1:04, ale to każdy się chyba domyślił.

Gość gość
1.42 nie znam watku i chyba nie

Gość gość
gość dziś co? pechowiec.gif ludzie co wy to gadacie. x po prostu niektorzy wiedza, kto pisze te wypowiedzi z 00:39, 1:44 i inne. ta sama napastliwa stalkerka, ktora tu przyszla na kafe za pewna uzytkowniczka z innego forum. sprawa miedzy nimi zaszla tak daleko, ze dziewczyna poszla na policje. po stylu pisania latwo rozpoznac

Gość gość
chodzi oczywiscie o ta druga napastliwa wypowiedz z 1:44. to ta sama osoba co 00:39.

Gość gość
Kurcze, ciekawe, kto to jest :P zagadkowa sytuacja :P

Gość gość
ej no dajcie linka to tamtych watkow :( jednego chociaz

Gość gość
02:05 moze jutro wam powiem wiecej. dzisiaj juz za pozna pora a historia jest nie z tej ziemi. zapytam tej drugiej dziewczyny czy moge. bo z ofiara tego babska mam pewien kontakt :)

Gość gość
:D :D :D

Gość gość
"Nie, nie dopiekło mi to, bo w przeciwieństwie do ciebie operuję na dowodach." No właśnie nie chcesz ich przedstawić. "Po prostu odesłałam cię znowu do wyszukiwarki. Gdy grabiłaś sobie na przestępstwo stalkingu i zniesławienia, to (nieudolnie wprawdzie) używałaś wyszukiwarki, a teraz ci się nie chce? Zresztą i tak pewnie nie pojmujesz pewnych pojęć. Nara. Poszukaj sobie albo tkwij w niewiedzy." Dla mnie to z tobą jest coś nie tak. Ja nie mam pojęcia o jakim ty stalkingu piszesz. Tylko zwróciłam uwagę, że za każdym razem podajesz inne %. Coraz mniejsze jak zaczęła się krytyka. Powołujesz się na znane nazwisko i statystyki, których każesz szukać sobie samemu. I twierdzisz że opierasz się na dowodach. Dodatkowo posądzasz mnie o jakieś bzdury i cały czas obrażasz.

Gość gość
Ok, tylko jak my Cie rozpoznamy? Napisz jutro w ciagu dnia, najwyzej dopisz, ze pisales w tej sprawie :D jestem ciekawa rowniez tego tematu, w ktorym tyle sie dzialo :P

Gość gość
okej. tak zrobie ;)

Gość gość
gość dziś "Nie, nie dopiekło mi to, bo w przeciwieństwie do ciebie operuję na dowodach." No właśnie nie chcesz ich przedstawić. "Po prostu odesłałam cię znowu do wyszukiwarki. Gdy grabiłaś sobie na przestępstwo stalkingu i zniesławienia, to (nieudolnie wprawdzie) używałaś wyszukiwarki, a teraz ci się nie chce? Zresztą i tak pewnie nie pojmujesz pewnych pojęć. Nara. Poszukaj sobie albo tkwij w niewiedzy." Dla mnie to z tobą jest coś nie tak. Ja nie mam pojęcia o jakim ty stalkingu piszesz. Tylko zwróciłam uwagę, że za każdym razem podajesz inne %. Coraz mniejsze jak zaczęła się krytyka. Powołujesz się na znane nazwisko i statystyki, których każesz szukać sobie samemu. I twierdzisz że opierasz się na dowodach. Dodatkowo posądzasz mnie o jakieś bzdury i cały czas obrażasz. X no zalozmy, ze nie jestes ta osoba. 00:39 to na milion procent ona. a co to za problem sobie znaleźć? co innego jakby sie na nic nie powolala. dostales konkretne nazwisko. mi zajelo wyszukanie tego o czym dziewczyna pisala piec sekund

Gość gość
oczywiscei że mozesz udostepnić watek, dlaczego niby nie? :O

Gość gość
ta, ta. nie wierzcie w banialuki. podszywa się teraz. długo nad tym myślała. zmienia taktykę. przejedziesz się kiedyś na tym, że myślisz, że ludzie to idioci. podpisz się chociaż jedną literką. może w xdd