Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawa z lekarzem.

Polecane posty

Gość gość
18:23 Chcesz czytać wymyślone historie? Mogę ci napisać co tylko chcesz skoro tak bardzo spragniona jesteś bajek :) I wcale się nie czepiłam. Po prostu ktoś kto ma doświadczenie umie rozpoznać lekarza od podszywacza choćby bo takich niby niewinnych błędach.

Gość gość
18.33 cała przyjemnos po naszej stronie :)

Gość gość
18.40 dzięki za Twoją opinie, masz do niej prawo.

Gość gość
18:40 pisz. Co złego w czytaniu bajek, mimo, ze nie mam juz lat 5?:) chcesz byc strażniczka - idz np na temat "czy wybaczyć mężowi romans i ze bedzie miał dziecko?":D tam to dopiero TROLICA ten temat wymyśliła i ciągnęła, nic sie kupy nie trzymało, ale Fankom i tak nie przetłumaczysz.

Gość gość
Wierzcie, lub nie, po prostu chciałam się wygadać, bo pierwszy raz znalazłam się w takiej sytuacji i byłam w szoku. Dlatego założyłam ten topik. Ale mimo wszystko znalazło się sporo dobrych duszyczek, dzięki Wam za to!

Gość gość
18:45 Tamten temat to tylko dla ameb. Kochana, szanujmy się i nie zaglądajmy w pewne miejsca :) A ten temat jest mi bliski a i zabawny jednocześnie :D

Gość gość
18.45 POLAĆ JEJ, DOBRZE GADA! Juz Cie kocham :)

Gość gość
18.48 czemu bliski i zabawny jednoczesnie?

Gość gość
18:49 dziękuje za uznanie:) hehe, Ale juz ja zejdę na dalszy plan, a temat niech nam pisza nasza autorka i nasz lekarz:)

Gość gość
18:48 dla ameb, bardzo dobrze powiedziane:D

Gość gość
18.54 Nie wiem, czy jest dalej sens... Idę jutro na tą kawkę i to może wystarczy, żeby nie denerwować innych :) Autorka.

Gość gość
Autorko, ale ja jestem serio ciekawa co bedzie po tym spotkaniu i moze nie tylko ja, wiec moze daj znac :)

Gość gość
18.59 Autorko, chyba się nie przejmujesz tym co piszą niektórzy? Nie warto.

Gość gość
Autorko, dla mnie tez pisz swoją bajkę nadal:)

Gość gość
Chciałabym być w takiej bajce :( Niestety mój lekarz nie odważył się na nic/.

Gość gość
20.39 Niestety? Czyli Tobie wpadł w oko, tak?

Gość gość
Myślę, że dziewczyna słusznie zrobiła, że przyjęła zaproszenie na kawę. A czemu nie mialaby skorzystać? Skoro nie są w związkach, on sam wyszedł z inicjatywą, to nie ma nic do stracenia. Może coś z tego będzie, tak na poważnie. Ja w swoim życiu też podjęłam pewną ryzykowną decyzje, dużo ludzi mówiło, żebym odpuściła, że nie warto, że nic z tego. A ja i tak zrobiłam wbrew większości i bardzo dobrze na tym wyszłam! Może nie był lekarzem, ale również miał odpowiedzialną pracę "na poziomie" i zaintetesował się taką przeciętną kobietą jak ja. Także wszystko jest możliwe, czasami warto zaryzykować :)

Gość gość
21.59 tak. Wpadł mi w oko. Wydawało się, ze ja jemu tez ale widocznie jednak nie.

Gość gość
Znam tego lekarza, każdej proponuje kawę i każdej wali ten sam tekst, że długo się do tego zbierał, że to nieetyczne.

Gość gość
22.11 Czasami odczytujemy pewne sygnały tak jak chcemy. Ale może rzeczywiście Cię lubiał, tylko nie miał odwagi? Myślę, że to nie jest dla nich takie łatwe z racji ich zawodu.

Gość gość
23.12 chcialabys tak, no niee? ;)

Gość gość
22.12 wybacz, pomylilam literki ;)

Gość gość
22.13 jesteśmy zajęci wiec sytuacja trudna. Tylko po co dawał sygnały?

Gość gość
22.17 Jak w związkach to trochę nie w porządku. Jakie sygnały wysyłał?

Gość gość
Hmmm zawsze mi sie wydawało, że ginekolodzy są z***biści w łóżku :)))

Gość gość
Wooow, ale się ten temat rozrósł! Wczoraj, kiedy zajrzałam tu po raz pierwszy, były, bodajże, dwie strony, a tu już tyle komentarzy! Autorko, jestem z tych, które Ci wierzą oraz życzą jak najlepiej! Świetnie, że zdecydowałaś się spotkać z tym mężczyzną! Nic nie tracisz, a możesz wiele zyskać! Wiadomo - na początku będzie krępująco, jak to na każdej randce, ale sekunda po sekundzie - będzie coraz lepiej! Traktuj go, jak normalnego, zwyczajnego mężczyznę, który zaprosił Cię na kawę, by miło spędzić z Tobą czas; najgorzej, jak zaczniesz sobie brać do głowy, że to Twój lekarz, że Bóg wie, co sobie o Tobie potem pomyśli, kiedy coś Wam nie wyjdzie oraz nie spędzicie tego czasu tak, jak to mieliście w planach! Autorko, wrzuć na luz; podejdź do tego z uśmiechem oraz opcją zysku, a nie - straty! Życzę, by Wasze jutrzejsze spotkanie dało Wam sporo radości i by, być może, padały kolejne zaproszenia na kawę! Pozytywnie Ci zazdroszczę, ale i życzę bardzo dużo szczęścia oraz spędzenia świetnych chwil u boku tego mężczyzny!

Gość gość
Dużo by pisać. Miałam wrażenie ze się z lekka przystawia ale to pewnie moje wymysły

Gość gość
22.21 Bardzo dziękuję, aż się wzruszyłam czytając Twój komentarz :) oby więcej było tak życzliwych i serdecznych ludzi :)

Gość gość
22:25, dziękuję serdecznie za tak miłe słowa! : - ) : - *

Gość gość
22.21 może jednak Ci się nie wydawało? My kobiety mamy swoją intuicję ;)