Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylam dla niego za biedna,teraz to wiem

Polecane posty

Gość gość

Zostawil mnie gdy zaczelam bardzo chorowac,nie moglam pracowac,lrosilam ho o pomoc finansowa. Nie raz czulam sie podle jak wypominal mi ziemniami ktore kupil. Bylismy kilka lat ze soba. Poczas choroby wypadly mi wlosu,schudlam,bylam blada.. czesto nie mialam sily. On sie oddalal,czesciej pil ,wychodzil,nie mial czasu,nie chcial rozmawiac. Poznal ja ,mlodsza od niego o 8 lat,wymalowana,zadbana,malolate co rodzice jej siedza za granica I oplacaja jej tu mieszkanie,daja pieniadze,ona nie pracuje zyje I sie bawi. Zostawil mnie nie mowiac slowa,po prostu sie nie odezwal , od ludzi dowiedzialam sie ze jest z nia. Raz widzialam go z nia na ulicy,widzialam jego przerazony wzrok ze ja wiem. Nie odezwalam sie,przeszlam obok jakbysmy sie nie znali. Teraz mam prace,koncze leczenie. Ale jest mi ciezko,bardzo ciezko.

Gość gość
Przepraszam za literowki ale szybko to pisalam.

Gość gość
Ja p*****le

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem jak ktos moze zostawic druga osobe z która jest blisko tak bez slowa wyjasnienia... porzucic jak szmate, zwinac ogon i jak pospolity kundel schowac sie do budy. Dobrze, ze z nim nie jestes, pomysl co moglby Ci zafundowac jakbys zachorowala kiedys w przyszlosci gdy bylyby juz dzieci, co za sqrvvysynstwo szok. Uczucie to jedno ale facet który wypomina chorej swojej kobiecie zarcie nie pownien z NIa byc. Klekaj i dziekuj Bogu, ze sie pozbylas dziada ze swojego zycia. Trzymaj sie i zdrówka zycze :)

Gość gość
11:01 fakt.

Gość gość
Autorko,będzie lepiej.Czas goi rany.Życzę wszystkiego dobrego,będzie lepiej ,on nie zasługuje na ciebie!

Gość gość
Co w tym dziwnego. W odwrotnej sytuacji 99% kobiet by tak zrobiło. Jak facet niedomaga, to się go zostawia i idzie do innego.

Gość gość
No i on poszedl do innej masz jakis problem? :) Biedna tamta bardziej niz autorka.

Gość gość
Kobieta musi być przydatna. Inaczej jest bezwartościowa i stanowi tylko ciężar.

Gość gość
ahaaa :)

Gość gość
Autorko, życzę Ci dużo sił, spokoju oraz prawdziwej, szczerej i głębokiej miłości. Mężczyzna, z którym byłaś, a który Cię zostawił, okazał się zwykłym egoistą, bez krzty serca. Ale ktoś tu dobrze napisał: jego teraźniejsza partnerka ma z nim nie lada kłopot, bo weszła w związek z bezuczuciowym draniem. Nie, żebym jej tego życzyła, ale jestem ciekawa, jaki będzie w stosunku do niej za jakiś czas. Ty, Autorko, nie masz za kim płakać. Dobrze, że wyszło szydło z worka, jakim człowiekiem jest ten typ. Szybko przewartościował swoją miłość do Ciebie. Teraz postaw na siebie. Bądź zdrową egoistką. Masz prawo do szczęścia oraz ułożenia sobie życia tak, by było Ci dobrze. Byś znalazła mężczyznę, który będzie przy Tobie trwał, mimo wszystko. Istnieją tacy. Ja w to wierzę. Musisz wykazać się tylko cierpliwością i cieszyć się z poznawania nowych ludzi. Kto wie, może wśród nich znajdziesz właśnie tę miłość, która da Ci szczęście. Tego Tobie życzę, Autorko. O tamtym - zapomnij. Nie jest wart Twoich łez i wspomnień, naprawdę.

Gość gość
Wybrał zdrową partnerkę bo daje to duże szanse na zdrowe potomstwo.