Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać z dziewczyną, z którą jest się ponad 5 lat?

Polecane posty

Gość gość
Jezeli to jest prowo to mistrzostwo świata a jezeli nie to jest jak zawsze , niestety

Gość gość
Brawo dla tej nedznej k***y, ktora wyslala ten temat dziewczynie :-/ po chuj kopac lezacego? Szmata bez sumienia tylko to zrobila. Autor na pewno juz tu wejdzie

Gość gość
Jak można byc tak daremnym aby poświęcać czas na grzebanie w necie i poszukiwać ludzi których nie znasz a potem to puszczać w świat. To tylko pokazuje z jakim byleczym tu sie gada

Gość gość
To na pewno ona? Na profilu jest, że pracowała... autor wyzwał ją od nierobów

Gość gość
Nawet nie chcę myśleć co się u nich teraz dzieje, jeśli ta dziewczyna o tym wie... a na pewno wie, bo nagle by zdjęcia nie usunęła. Brawa dla idiotki która to wrzuciła!

Gość gość
te 170 km to chyba autor sam pisal.

Gość gość
Autor nie odzywa sie wiec prawda. Pozdro dla tej dziewczyny immienniczki meh corki. Teraz opublikuj jego dane, nie badz glupia.

Gość gość
Jesteście szmatami jebanymi !!! i nie mówicie mi że to moja wina że dane udostępniłem, bo takiego świństwa się nie robi !!! Nie mam słów na was! Zjebałaś życie dziewczynie a nie mi tępa szmato, która to udostępniła!! Co za zjebani ludzie pełni zazdrości!!!

Gość gość
Jakie nudy by grzebać w necie? wystarczy wpisac podstawowe dane i samo wyskakuje. Ba,nawet nic nie zginie,bo moderacja w ogóle nie reaguje nawet na posty z wyzwiskami.

Gość gość
Autor to jakiś kryminalista, jak można udostępnić dane jakiejś dziewczyny , pewnie ktoś ja teraz zacznie przesladowac

Gość gość
17:52 ooo, to druga strona medalu autora. Jeśli to ty,to przestan ubliżać,głupio się bronic,bo sam wszystko napisales,nikt o nic nie prosił. Cytowales jej eski,że bilet masz na mecz i,że ona jest w klubie,bo znany z imienia i nazwiska discopolowiec jest w jej miescie na koncercie . Wielkie halo wpisac jego imie i nazwisko,dzien koncertu i już byłoby wiadomo skąd jest owa "Julia". Nikt tego nie zrobił,jak widzisz. Dopiero dziś się rozpętało. Ty zalozyles temat,ty upominany,nie słuchałeś,by się powstrzymać ze szczegółami.

Gość gość
Nie wiem kto to zrobił ale bardzo dobrze , w końcu cię sprawiedliwość dopadła

Gość gość
Zazdrość niby o co ? że pomieszkales z panną rok i od roku już knułeś,bo cię drażnila,bo brudno w domu,bo u mamuśki twojej przesiadywała,bo sobie na zumbę jezdzila itd.

Gość gość
To wina autora ,nie tłumacz się dziewczyno ,po co on takie obrzydliwosci o niej pisał ?????

Gość gość
To nie provo?

Gość gość
Przykre, ze sa tacy ludzie. Chuj z tym kto wyszukal, prawdziwa k***a jest ten co tej dziewczynie wyslal. Do glowy by mi to nie przyszlo! Glupi, wredny, malutki czlowieczek mogl to zrobic

Gość gość
Niech ona teraz to wszystko przeczyta , jak o niej głupoty pisal, nie stworzone historie wymyslal : /

Gość gość
To jest prawdziwy przykład karmy która dopadła autora , sam sobie nagrabil a teraz obrzuca błotem dziewczynę która postanowiła otworzyć dziewczynie oczy

Gość gość
No pomijajac, ze koles sam jest sobie winien to k***a naprawde trzeba bylo jej to wysylac i ja dodatkowo gnoic tymi jego wpisami? JEGO, bo akurat zdanie obcych to ma w d***e i nic pewnie jej tak nie uderzylo jak slowa autora, ze od dawna jej nie kochal, ze jest nierobem. Kurwa po co to? Oni I tak razem nie sa, a dziewczyna cierpi x2

Gość gość
To ty sam jej to zrobiłeś pisząc tu. To popularne fora i czytają oraz piszą różni ludzie.Zobacz po ile tysięcy wpisów.Musiales liczyc się z tym,że ktoś z jej znajomych lub ona sama też podczytuje różne tematy a może i nawet pisze tylko ty o tym nie wiesz. Co się teraz rzucasz ? narobiłeś bigosu.Już po tym koncercie disco polo proszono cię być był ostrożny.Bidula jeszcze cie pytała czy może wyjść tam z koleżanką. Najpierw na nią wszystko zgoniłes a teraz na ludzi z kafe.A ty gdzie w tym wszystkim? Mysmy wpadli na pomysl jak zerwac z dziewczyną po 5-u latach,czy tobie się znudziło?

Gość gość
Autor kasę ma i znajomości, powinien odszukać tą osobę która podała dane i najnormalniej w świecie tak dać po ryju by miesiąc w szpitalu spędziła niezależnie czy to kobieta czy facet. Połamać szczene.

Gość gość
Wlasnie on ma wyj****e na to co ona czuje, on sie boi ze to sie rozejdzie po rodzinie, znajomych a ona cierpi. I po co to bylo? :-/

Gość gość
Dobra kochane Panie i Szanowni Panowie - koniec przedstawienia! ;) Mam nadzieję, że się podobało i nikt nie poczuje się urażony tą prowokacją, Ciągnąłbym to dalej, ale kończy mi się urlop i w poniedziałek do pracy, a już mi się nie chce wymyślać tych historii. Jest weekend i trzeba gdzieś wyskoczyć ;) Uznacie, że to kretynskie, ale ja się uśmiałem strasznie, szczególnie tymi kłotniami między Wami ;) Chyba nikomu nie udało się tutaj urządzić takiej prowokacji :D Profil jest fikcyjny przeznaczony do usunięcia, a na zdjęciu było modelka z ameryki ;) Możecie mnie śmiało zjeść teraz ;) Urażonych PRZEPRASZAM a podziwiającym polecam się na przyszłość. Całuję, Autor ;) - Mam nadzieję, że wierzycie, że to faktycznie ja ;)

Gość gość
18:08 a ja myślę że bardzo dobrze , może jak zobaczy jaki on był naprawdę to już nigdy mi będzie chciała na niego spojrzeć

Gość gość
18:12 to są groźby karalne i żeby ciebie zaraz ktoś nie podał na policję gwoli ścisłości

Gość gość
18'13 musisz cos napisać,jasne.

Gość gość
18:12 to jest podżeganie do pobicia więc się licz że slowami

Gość gość
Demonizujecie, facet ładnie o niej sie wypowiadał , pisał, ze ja szanuje i nie chce robić krzywdy. Chciał jej pomoc na starcie po zerwaniu , wysłać kwiaty i w sumie nic złego pisał o niej. A na pewno to co nam to i jej powiedział przy ostatniej rozmowie. Faktem jest, ze jakaś psycholka stąd , nie posiadająca swojego życia i przyjaciół robiła za „ życzliwa „ jest tylko dowodem na to, ze prymityw ogarnia nas dosłownie wszędzie.

Gość gość
Szkoda, że nie mogę w żaden sposób tego udowodnić, a byłoby tak śmiesznie :D Przepraszam za te wyzwiska, ale teraz pomyślałem że nie chce mi się już w to bawić. ;)

Gość gość
18:18 obserwuję ten temat od dzisiaj i widzę że teraz się próbuje ktoś tu tłumaczyć bo widać że jednak ktoś autora na dziewczyna napuszczal a autor sam nie szczedzil pomyj na dziewczynę , teraz ktoś uczciwy pokazal to jej więc robakom się tyłki zapalily