Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Walka z tr膮dzikiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej dziewczyny. Od nie dawna lecz臋 sie z tr膮dziku. Nie jest on nie wiadomo jaki ot kilka krostek na czole i policzkach oraz masa podsk贸rnych gr贸dek. Zmieni艂am ca艂kowicie swoj膮 piel臋gnacje i zakupi艂am 艣rodki od dermatologa. Wypisa艂 mi duac i jaki艣 p艂yn na spirytusie robiony w aptece. Tylko nie wiem czy to cokolwiek daje. Popraw臋 sk贸ry zauwa偶y艂am jeszcze przed zastosowaniem antybiotyk贸w. Krosty po znika艂y ca艂kowicie po 偶elu garnier czysta sk贸ra kontra tr膮dzik, myde艂ku bia艂y jele艅 z w臋glem aktywnym, robi艂am 3 razy w tygodniu maseczke z w臋glem aktywnym i trzyma艂am godzin臋 czasu, do tego codzienne pellingi , usuwanie resztek zanieczyszcze艅 偶elem do demakija偶u r贸wnie偶 z w臋glem aktywnym i toniku. Co艣 tam czasami wyskakuje ale nie jest to tak jak dawniej. Mam wra偶enie, 偶e te antybiotyki nic nie robi膮 a jedynie przesuszaj膮 sk贸re. Jak myslicie odstawi膰 te antybiotyki czy u偶ywa膰 dalej bo mo偶e jednak co艣 daj膮? Bez hejtu prosz臋 mam 17 lat i nie znam si臋 na tym. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ch艂opakom pomaga sex. Poczytaj czy z dziewczynami jest tak samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oczywi艣cie, 偶e w艂a艣ciwa piel臋gnacja mo偶e by膰 wystarczaj膮ca. Ale zanim cokolwiek zrobisz, poczytaj blog Mademoiselle Eve gdzie masz ogrom informacji o prawid艂owej piel臋gnacji cery tr膮dzikowej (oczyszczaniu, nawil偶aniu, kwasach, olejach etc.).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Antybiotyki na tr膮dzik to nie jest dobry pomys艂, zawsze po odstawieniu antybiotyk贸w tr膮dzik wraca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam tak 偶e moja sk贸ra jest bardzo wra偶liwa, tr膮dziku mam do艣膰 sporo, dlatego musz臋 u偶ywa膰 bardzo delikatnych kosmetyk贸w- bez myd艂a ani 偶adnych dra偶ni膮cych substancji. W sumie to z polecenia si臋gne艂am po emulsj臋 micelarn膮 Cetaphil EM Do mycia. Kupi艂am, od tamtej pory oczyszczam ni膮 twarz rano i wieczorem i efekt jest 艣wietny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam Klinik臋 Dermedicus i dr Bacz-Malinowsk膮, kt贸ra tam przyjmuje (http://www.dermedicus.eu/). Mnie pomog艂a wygrac walk臋 z tr膮dzikiem, kt贸r膮 toczy艂am wcze艣niej z mizernym skutkiem przez lata...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰morela24
Czasem tak jest, ze ma艣ci lub antybiotyki wysuszaja skore, ktora jednoczesnie zaczyna sie oczyszczac. Mysle, ze trzeba przeczekac te niedogodnosci i dac sobie czas na lepsze efekty. Albo jak chcesz zmienic plan leczenia to zapytaj na edoktor24.pl tam ci dermatolog moze powie, jaki lek bylby lepszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie zadzia艂a艂 Anti Acne Floslek, szybko dostrzeg艂am pozytywne zmiany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystko oczywi艣cie zale偶y od rozmiaru i si艂y zmian. U mnie akurat zadzia艂a艂y cudowne plasterki l'biotica, szybko zobaczy艂am lepsza sk贸r臋, spe艂nienie moich marze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O Co za banda 偶a艂osnych spamerskich ciyp! :O

Udost臋pnij ten post

Ja na w艂asnej sk贸rze mog臋 potwierdzi膰 magiczne dzia艂anie oleju z konopi w walce z tr膮dzikiem. Pr贸bowa艂am r贸偶nych drogich i tanich krem贸w (ba! nawet antybiotyk贸w zaleconych przez dermatologa) ale po namowie szwagierki postanowi艂am wyrzuci膰 wszystko i zast膮pi膰 moje kosmetyki olejami. Postawi艂am na olej z konopi, z pestek malin i jojoba ale tym najwa偶niejszym by艂 olejek z konopi z CBD u偶ywa艂am 5 %聽聽 Oczekiwanie na efekty zaj臋艂o sporo czasu ale dzi艣 po roku stosowania moja t艂usta cera z tysi膮cem niedoskona艂o艣ci sta艂a si臋 cer膮 normaln膮 bez 偶adnych (!) wyprysk贸w i przet艂uszczaj膮cych si臋 miejsc.
Dodatkowo jestem atopikiem i aktualnie zaczynam przygod臋 z ma艣ci膮 konopn膮 24% Retter (do tej pory u偶ywa艂am naturalnych balsam贸w ale w okresie nasilenia alergii nie daj膮 rady utrzyma膰 sk贸ry w dobrej kondycji)聽 Ma艣膰 zacz臋艂a dzia艂a膰 po 3 dniach stosowania zmiany zmniejszy艂y si臋 o 20聽 %聽聽 cena te偶 rozs膮dna bo 36,90z艂 dosta艂am ma艣膰 i olejek kupi艂am聽 w sklepie Konopna Farmacja Pozna艅 ale maj膮 te偶 t膮 ma艣膰 online聽 konopiafarmacja pl
P.S.
Co naj艣mieszniejsze dermatolodzy odradzaj膮 u偶ywania olej贸w bo "zapychaj膮" sk贸r臋 i pogarszaj膮 stan. Bzdura... dobrze dobrany olej mo偶e zdzia艂a膰 cuda :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰