Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwica, utrata przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Od kilkunastu dni czuje się fatalnie nerwy, stres, ból brzucha, kompletny brak apetytu..itd A wszystko to "przez" moją koleżankę.. W ubiegłym roku na studiach poznałem przesympatyczną dziewczynę dobrze się nam rozmawiało mieliśmy dość dobry kontakt, byliśmy razem na weselu na które uczyła mnie tańczyć i nawet nieźle jej to poszło

Gość gość
i co niby dalej z ta przyjaciółką nie doszłeś do tego dlaczego masz przez nia ten stres!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie wiem jak się mam teraz zachowywać w stosunku do niej nie rozmawiamy jest dretwa cisza, wesel przybywa na u mnie brak godnej partnerki która mogła by ją zastąpić... Każdy i nią pyta a na nie wiem co mam mówić. Nie radzę siebie z tym że "nas" już niema, naprawdę wyjątkowa dziewczyna

Gość gość
Wgl sytuacja w której mi oznajmiła że nie możemy się spotykać mnie zaskoczyła. Jeździliśmy razem na zajęcia taneczne i w dniu kiedy były odwołane chciałem wyjść na piwo i zaprosić to powiedziała że nie możemy się więcej sami spotykać i z zajęć musimy zrezygnować bo się w kimś spotka

Gość gość
no to jak masz nerwice, to może idz do psychologa.

Gość gość
Przykre to ,mogla chociaz powiedzieć czemu nie chce sie z toba widziec.Znajdz sobie inną.

Gość gość
Przykre to ,mogla chociaz powiedzieć czemu nie chce sie z toba widziec.Znajdz sobie inną.

Gość gość
Ciężko tak znaleźć sobie inną jak jestem przywiązany do niej trochę mnie zaskoczyła bo zawsze była chętna na tańce a pierwsze zajęcia w moim wykonaniu nie były najlepsze a ona wierzyła we mnie bardziej niż ja sam ciągle chciała próbować namawiała że w koncu się uda i Wgl trochę się przy niej otworzyłem a teraz taka sytuacja... Według nas jak dziewczyna pisze że może być ciężko teraz z weselem to można jej zapytać 2 raz za jakiś czas czy to będzie przegięcie z mej strony i wyjdę na idiote...? Nie mam obecnie innej koleżanki z która mógł bym iść ...

Gość gość
Może warto pójść do lekarza psychiatry, który powie co jest nie tak i co robić dalej ze swoim życiem. Ja przez dłuższy czas chodziłam do doktor Łuckiej w MedArt i jestem bardzo zadowolona z efektów terapii. Tobie też polecam i trzymam za Ciebie kciuki :)