Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozterka34

Nie chce mieć więcej dzieci. Kobiecy masochizm a wolność.

Polecane posty

Gość gość
No to niech się czują urazone. Same sobie takich chłopów wybrały. Skoro się zgadzaja na taki smutny los to same sa sobie winne. Ja bym pogoniła męża nieroba i ruszyła tylek do pracy no ale skoro lepiej im w roli garnkotłuków to same się w ten sposób obrażają.

Gość gość
dziś [21:08 Tępa dzida jestes :P :D

Gość gość
Być może jestem tępą dzidą. Ale jeśli ja nią jestem to kim są nie niepracujące garnotłuki co to nawet nie potrafią wyegzekwować od męża żeby gary umył? Kim są te proste wyrobnice co piszą na forum " ja do pracy nie pójdę bvo tgo będą 2 etaty" skoro nie potrafią wymyślić rozwiązania w postaci POPROSIĆ MĘŻA O POMOC? Bo wolę już być tępą dzidą niż zahukaną kurą domową. NIKT mi nie wmówi że te kobiety są szczęśliwe. trzeba mieć BARDZO niskie IQ żeby takie smutne życie dawało radość.

Gość gość
idz spac dziecko

Gość gość
A pójdę. A wy dalej szorujcie podlogi marząc o życiu, w którym znaczycie więcej

Gość gość
21:27...Tak, tak pogadałas i dałas wszystkich do jednego worka. Brak szacunku dla ludzi mendo jedna. A teraz..... W/Y/P/I/E/R/D/A/L/A/J

Gość gość
21:27 coś ty taka złośliwa. Wiesz jak sie najczesciej sprawy maja? Jesli facet pracuje po 10 godzin, bo tak sie ułożyli z żona, ze ona zajmuje sie dziećmi (nawet tylko przez pierwsze lata), żyją sobie, mama z dziećmi w domu, to cieżko jeszcze od pracującego faceta, 6 dni w tygodniu po 10 h wymagać, zeby po powrocie sprzątał gruntownie dom. Co innego kiedy kobieta rowniez pracuje, a ma w domu dzieci plus jeszcze jedno dorosłe dziecko, bo facet wyszedł z domu bez nauki o porządkach i zajmowaniu sie dziećmi. Nie chce nic mowić, ale to my, matki synów, damy im świadectwo jak tych chłopców przygotowałyśmy. Dlatego bardzo mnie radośnie nastroiła wypowiedz Pauliny Smaszcz-Kurzajewskiej, ze uczy synów wszystkich prac domowych, nawet pieczenia ciast. Moze trudno ci uwierzyć, ale pare lat temu pracowałam z chłopakiem, ktory uważał, ze wszystko robi kobieta, pracuje zawodowo plus dom, a facet moze wynieść śmieci - Z takiego domu pochodził, widac mama nie wyprowadziła go z błędu.

Gość gość
21:35 i damy sobie przede wszystkim świadectwo.

Gość gość
gość dziś No to niech się czują urazone. Same sobie takich chłopów wybrały. Skoro się zgadzaja na taki smutny los to same sa sobie winne. Ja bym pogoniła męża nieroba i ruszyła tylek do pracy no ale skoro lepiej im w roli garnkotłuków to same się w ten sposób obrażają. xx Ale one nie maja swiadomości, ze według ciebie maja taki smutny los.. Zreszta według twojej opini, a powiedz , co je obchodzi twoja opinia ? Skoro one sa szczesliwe ? Zyja tak jak chca ? Dlaczego maja zyc jak ty ? Dlacego twoje zycie jest niby lepsze ? Bo tak powiedzialas ? Nikt ci nie zabrania pracowac i gonic chłopa do domowych obowiazków :) przeciez tak naprawde to nikogo nie obchodzi..

Gość gość
Tatuś b10 godzin w pracy? Biedny czlowiek. Zmeczony, zaharowany, nie zna wlasnych dzieci... Jakim potworem trzeba być żeby zmuszać męża do pracy ponad siły w imię siedzenia przez babę w domu. No tak, mąż szybko umrze bo nikt nie wytrzyma takiej orki i będzie renta. Nie wierzę, że kochająca matka pozbawia dzieci ojca. Nie wierzę, że kochająca żona zgodzi się na taki układ. Mi by sumienie nie pozwoliło. No ale skoro wam pozwala...

Gość gość
21:43 ... przesadziłas :P

Gość gość
21:42 Jesteś taka pewna, że są szczesliwe? Szczęście to pomiatanie, bicie i traktowanie jak śmiecia? Zero wiedzy ogólnej? Zero ludzi do rozmów?( bo o czym z takim byle kim rozmawiać jak to to tępe, niewykształcone, bez pracy...)

Gość gość
21:45 Ja? To znaczy, że ojciec dzieciom niepotrzebny?

Gość gość
21:45 czy ty serio myslisz ze to wies taka jak przed wojna? :D ze kazdy facet bije swoja zone? :D

Gość gość
gość dziś Juz tam ty wielce wykształcona :D o czym rozmawiasz o szczegołach fizyki kwantowej? Albo jestes gowniara albo strasznie wredna osoba...

Gość gość
21:43 wiesz co? Wyobraź sobie, ze faceci sami sie pozbawiają i to chętnie. Jaki raban wznoszą, jak żona przemęczona bez uprzedzenia wychodzi z domu, zeby odpocząć i pokazać facetowi ile ma pracy na co dzien? Ile to słyszałam jak facet wolic byc w pracy, bo tam mu dzieci nie jęczą nad uchem:O A jak facet sobie pracuje, a żona chce sie zajmować dziećmi i domem - to ktos tu jest poszkodowany? Łatwo jest, kiedy sie ma pomoc w postaci babć albo takie pieniadze, zeby niani płacić godziwa pensje, ale jak nie ma takich luksusów, to jaki sens pracowac na zmiany za jałmużnę, wykańczać sie i w sumie dzieci tez troche samopas wtedy. Mam kolezanke, ma macierzyński co prawda, ale jej maz - prowadzi firme i wiekszosc jest na jej głowie - sama powiedziała, ze ktos musi na to zarabiać, wiec radzi sobie i nie narzeka. Akurat jesli ktos naprawdę niezłe zarabia, to musi pracowac duzo, a własna firma to praca kilkanaście godzin na dobe.

Gość gość
21:45 ale chrzanienie:O jestes niepoważna czy co? Jakies ograniczone twoje myślenie, skoro kobieta prowadząca dom i poświęcająca czas dzieciom to na pewno niziny umysłowe:O

Gość gość
21:45 jestes paskudna:O tępe, niewykształcone - a ty kim jestes, zeby tak obrażać kogos? Wiesz ilu facetow na poważnych stanowiskach robi piekło w domu? Ilu z nich jest alkoholikami? Żenada ten twoj tok myslenia. Ty chyba mylisz małżeństwo, które zyje w tradycyjny sposób, z jakas bezmyślnie rozmnażająca sie patologia:O

Gość gość
Te debilka mysli te kazdy ze wsi to patologia ...

Gość gość
gość dziś 21:42 Jesteś taka pewna, że są szczesliwe? Szczęście to pomiatanie, bicie i traktowanie jak śmiecia? Zero wiedzy ogólnej? Zero ludzi do rozmów?( bo o czym z takim byle kim rozmawiać jak to to tępe, niewykształcone, bez pracy...) x Jesteś paskudną, wredną osobą. Już wole rozmawiać z miła pania z patologii niz z kims takim jak TY....

Gość gość
gość dziś gość dziś Daj jej spokój, pewnie jest ze wsi lub z małego miasta. Tam kobiety kończą edukację na marnym ogólniaku i są darmowymi robotami do seksu, rodzenia dzieci, sprzątania, etc. To (...) x Sorry, ale jesteś tępa dzida jak ktoś już wcześniej zauważył. Skoro dla ciebie miejsce zamieszkania jest wyznacznikiem jakie kto ma wykształcenie, jakiego ma męża, to pozostaje tobie tylko współczuć. xx gość dziś No to niech się czują urazone. Same sobie takich chłopów wybrały x Tutaj tez udowadniasz jaki masz mały rozumek. Napisano ci powyżej, że niektóre mogą się poczuć urażone. Urażone, bo one nie mają takich mężów jak im wciskasz. Ale ty święcie przekonana, że masz rację, dalej tworzysz swoj***ajeczki. Opisane przez ciebie kobiety mieszkają wszędzie, tak jak wszędzie mieszkają wykształcone mające dobrych, a także debilnych mężów. No i jakby nie było, te biedne wiejskie dzieci musi ktoś uczyć. Takie dupne panie z wielkich miast raczej nie będą tam dojeżdżać :P Przypominam, nauczycielki to kobiety wykształcone.