Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze za darmo z kart. Zapraszam

Polecane posty

Gość gość
Bozena 23 pazdziernika 1980. Jak bedzie wygladalo moje zycie osobiste? Tylko konkretne pytania

Gość gość
Marcin 060782 czy kobieta ktora kocham mnie nie zdradzi nie znam jej daty znak zodiaku rak

Gość gość
Bozena 23101980 konkretne pytanie: Czy obecny zwiazek przetrwa?

Gość gość
Na resztę pytań odpowiem w wolnej chwili.

Gość Justyna 07 11 1991
Czy Alan 01.02.1988 coś do mnie czuje?

Gość gość
Anna.13.02.1974 Czy znajdę w koncu faceta ,ktory się we mnie zakocha? Dziękuje z gory za wrózbe.

Gość gość
Czy moge prosić o jeszcze jedna wrozbe? Mona 21 08 87 Czy jest szansa ze kontakt się odnowi? Co on dokładnie czuje? Mężczyzna który 3 lata temu był zauroczyny. ..

Gość gość
Nie będziecie uprawiać wróżbiarstwa. Nie będziecie uprawiać czarów. [Kpł 19:26] (…) kto się zwróci do wywołujących duchy albo do wróżbitów, aby uprawiać z nimi nierząd, zwrócę oblicze i wyłączę go spośród jego ludu. Uświęćcie się więc i bądźcie świętymi, bo Ja jestem święty. Ja, Pan, Bóg wasz! [Kpł 20,6-7] Gdy ty wejdziesz do kraju, który ci daje Pan, Bóg twój, nie ucz się popełniania tych samych obrzydliwości jak tamte narody. Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. Dochowasz pełnej wierności Panu, Bogu swemu. [Pwt 18,9-12]

Gość gość
Czy będę szczęśliwsza z Grzegorz - 9 czerwca 1976 czy jednak z Marcin 28 stycznia 1974.

Gość gość
Bozena 23101980 konkretne pytanie: Czy obecny zwiazek przetrwa? Sa dobre podstawy tego związku, łączy was wiele wspólnych spraw, może jakieś kwestie finansowe lub dzieci... Uczucia mogły się troszkę osłabić zwłaszcza ze strony Twojego partnera, wygląda on na osobę bierna, zamknięta uczuciowa. Ty jesteś przedstawiona jako osoba, która ma największy, pozytywny wpływ na ta relacje i Ty możesz ją zmienić na lepsze.

Gość gość
Anna.13.02.1974 Czy znajdę w koncu faceta ,ktory się we mnie zakocha? Dziękuje z gory za wrózbe. Tak Ania w ciągu dwóch miesięcy jest na to szansa, możliwe, że wahasz się w stosunku do jakiegoś mężczyzny, a jego uczucia do Ciebie są szczere, ale Ty nie ufasz... Król pucharów + 2 mieczy. Generalnie jestes w fazie zmian, zakończenia jakiejś relacji, jestes osoba po przejściach, z bagażem poważnych doświadczeń, ale widać u Ciebie ślub i to, że będziesz osoba szczesliwa w małżeństwie Śmierć + wieża + kapłan + Slonce + Królowa mieczy

Gość gość
Czy będę szczęśliwsza z Grzegorz - 9 czerwca 1976 czy jednak z Marcin 28 stycznia 1974. Podaj swoją datę urodzenia

Gość gość
Karolina 08.01.1986 czy sprawy sadowe przebiegna po mojej mysli?

Gość gość
Karolina Karty są generalnie dla Ciebie pozytywne, ale widać opóźnienie i zawieszenie w pewnych planach, osiągniesz swój sukces sama, ale po podjęciu odpowiedniego wysiłku i niestety nie odrazu...

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. A czy czeka mnie jeszcze milosc? Karolina 08.01.1986

Gość gość
Czy dojdzie do seksu z panem 79 r

Gość gość
Marcin 060782 dziewczyna rak czy mnie zdradzi czy jest wierna

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. A czy czeka mnie jeszcze milosc? Karolina 08.01.1986. Sa zmiany u Ciebie w uczuciach, ale na tą chwilę nie wyglądasz na osobę, która chciałaby być w związku na stałe, są jakieś emocjonalne blokady, wahanie, brak satysfakcji. Tak do 7 miesięcy czasu Twoja sytuacja uczuciowa zacznie się poprawiać, poczujesz się lepiej.

Gość gość
Czy dojdzie do seksu z panem 79 r Nie ma kart wskazujących na uczucia... Raczej nie.

Gość gość
Marcin 060782 dziewczyna rak czy mnie zdradzi czy jest wierna. Karty dla Ciebie mówiące głównie o pracy, masz dobrą sytuację zawodowa i finansowa, karty nie mówią o Twojej partnerce, może przez brak daty.

Gość gość
Czy podobamsie ginekologowi marta

Gość gość
Proszę o podawanie dat urodzenia i imion, nie odpowiadam na idiotyczne pytania

Gość gość
24.05 79 Sylwia co w uczuciach

Gość gość
Sylwia tylko konkretne pytania

Gość gość
czy osoba którą kocham odwzajemnia moje uczucia?,czy dojdzie do związku?Sylwia

Gość gość
szatan boi się tego znaku zbawienia, a dusza nabiera sił do zwyciężania go nawet przez samo spojrzenie pełne miłości na krzyż. Dlatego mówiłem ci już o tym, że chciałbym, by każda dusza miała przy sobie bodaj ma-leńki krzyż, a jeżeli go nie ma, niech przynajmniej pamięta o zrobieniu znaku krzyża z pobożnością. Przez krzyż pragnę wam podać tarczę obronną przeciwko zakusom szatana. W nauce o krzyżu pragnę wam podać prawdy, które wiodą na drogę zbawienia. Przez krzyż zbliża się ku ludzkości cała Trójca Przenajświętsza, przez krzyż, jako przez jedyną drogę wiodącą do nieba, musi wejść każda dusza, która jest zaliczona do liczby dzieci Bożych, bo drogą tą pierwszy szedł Jezus. Nikt nie trafi do żywota, kto nie idzie w kierunku, jaki mu wskazuje krzyż wzniesiony na Golgocie. Nawet dusze, które się potępiaj ą przez używanie rozkoszy, nie unikną krzyża. Katusze piekielne będą im krzyżem, z którego, niestety, już ich nikt nie zdejmie. Kto krzyż ukocha, tego Ja ukocham, kto krzyżem wzgardzi, tego i Ja odepchnę od siebie. Kto krzyż czcić będzie, tego uczci Ukrzyżowany. Kto przyjmie z miłością krzyż, jaki mu Bóg podaje, tego imię zapisze Jezus w Sercu swoim. Nie bójcie się krzyża, bo on jest straszny tylko dla szatanów i tych, którzy się potępiają. Dla was, ukochane moje dzieci, płynie z krzyża nektar słodyczy.

Gość gość
czy osoba którą kocham odwzajemnia moje uczucia?,czy dojdzie do związku?Sylwia Odwzajemnia uczucia, ale sporo was dzieli, nie wiem może wiek, czy bardziej przyziemne rzeczy jak np charakter itp.. Poza tym pokazuje się jakaś trzecia osoba, myślę, że będzie ktoś inny. Pozdrawiam.

Gość gość
i dla czego kazdy cierpi W niebie ciało będzie mieć udział w chwale i szczęściu duszy, ale by było zdolne zażywać takich rozkoszy, musi przejść przez próbę ogniową. Ja sam przeprowadzam przez nią. Taki cel mają choroby, którymi doświadczam ukochanych moichń do tego celu ma służyć praca lub umartwienie. Gdybyś była nie podjęła dla Mnie dobrowolnie umartwień fizycznych, byłbym cię doświadczał cierpieniem z chorób płynącym. Uprzedziłaś Mnie.Bo kogo miłuje Pan, tego karze, chłoszcze zaś każdego, którego za syna przyjmuje»(Hbr 12, 6)

Gość gość
okultysci prawdy nie mówią bo to oszuści kanciaze i tak naprawde zalezy im na kasie i ludzkim cierpieniu i opieraja sie na insktykcie ze kazdy chce miłosci i to wykozystuja a tylko Bóg moze wypełnic ta pustke

Gość gość
nie dzieli nas wiek,nie chcę nikogo innego.DziękujęSylwia