Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet był mną zauroczony ale teraz już mu przeszło

Polecane posty

Gość gość
No chyba są jakiś sposoby? Jak uwieść mężczyznę? Przecież pisałam kilka postów temu, że nie pracujemy w TEJ SAMEJ firmie! :o

Gość gość
A skąd może wiedzieć czy zagaduje go jestem zainteresowana czy może zagaduje ot tak, a może się nim bawię? Skoro na jego zagadywanie nie reagowałam?

Gość gość
Autorka chyba po browarach :D

Gość gość
Autorka wali głowa w mur i nic jej nie przetłumaczycie. Ja nie wiem czy ona jest az taka nawina, czy nigdy nie była nawet na randce, nie mówiąc o związku, ze ta broni swoich teorii? Facet sie w niej zakochał i koniec! Czy on Ciebie gdzies zapraszał? Czy pisał do ciebie SMS/dzwonił poza praca? Czy witał kwiatami? Widac było, ze promienieje na twoj widok, próbował przytulić, co jakis czas odnawiał zaproszenia?

Gość gość
wczoraj , o nie, nie o zakochaniu nic nie pisałam. O zauroczeniu pisałam. Witał kwiatami? :D ty tak serio? Facet miał przynieść kwiaty do pracy dziewczynie, która go olewała i nie reagowała na jego podryw? On idiotą nie jest :D Pisałam, że promieniał na mój widok, nie czytałaś dokładnie tematu a masz najwięcej do powiedzenia. Ale skoro tak bardzo mi nie wierzycie, to tak, próbował przytulać, ba! Nawet przytulał! Było też sporo innych rzeczy. Zresztą już sto razy pisałam, że nieważne to co było ale teraz co jest. Prosiłam o porady. Nic nie dostałam. Widzę, tylko hejt z waszej strony. I to jak bardzo chcecie mi pokazać, że to niemożliwe by facet się mną zauroczył. Dziękuję serdecznie za takie rady.

Gość gość
To nie żaden hejt tylko próba uświadomienia Ci jak to na prawdę wygląda, z boku! No właśnie, w pracy to chciał poflirtowac a nawet czasem Cie przytulic, czemu nie, jeśli jesteś ladna. A to dobre pyranie- czy POZA praca proponował spotkanie? Poświęcił Ci czas poza praca? On może mieć kogoś a w pracy chciał tylko poflirtowac (jak jego dziewczyna nie widzi) a nawet na boku Cie przelecieć, Nie rozumiesz ze faceci tak robią? Jakich jeszcze rad chcesz? To może zapros go gdzieś i powiedz mu ze jesteś zainteresowana, to w końcu się przekonasz jak jest bo skoro Twoje zagadywanie go nie pomaga to chyba tylko to zostało.

Gość gość
A skąd wy niby wiecie jaka jest prawda? :O To żaden facet nie chce się wiązać tylko chce zaliczać panienki? Kiedyś mnie zapytał co robimy wieczorem a ja wzięłam to za służbową sprawę, więc powiedziałam to i to, oczywiście rzeczy związane z pracą. Może i o pracę tylko chodziło. A to że dostałam od niego prezencik na ubiegłoroczne Boże Narodzenie to co? To też próba zaciągnięcia mnie do wyra? :O Prosiłam o rady. Jakie? A może właśnie takie jak go zagadywać? Bo może robię to źle. Może jak się ubierać, jak mówić, co mówić, czy więcej się usmiechać, może jakieś kobiece sztuczki? Gdybym wiedziała to bym się nie pytała!

Gość gość
Ooj jeszcze chyba nie wiesz, ile facet potrafi zrobić byleby zaciągnąć kobietę do łóżka! Słodkie slowka, prezenciki tez, ogólnie mówienie tego co kobieta chce usłyszeć. Niewykluczone ze on tez tego właśnie chciał...a bardzo możliwe, tym bardziej ze jesteś młodsza i może tez kogoś mieć ale Ty Nie dopuszczasz takiej możliwości! Myślisz zaraz ze on chcial związku... Gdyby chciał to ucieszylby się ze teraz do niego zagadujesz, pociagnalby temat i byscie się umówili. Wyczuł juz wczesniej ze jesteś wstydliwa, taka skromna a ze pewnie szukał łatwego kąska to uznał ze szybko Nie dasz się zbalamucic, ze nie nalezysz do łatwych panienek i opuścił totalnie... Tak to wygląda ale Ty wolisz się oszukiwać!

Gość gość
I tak, teraz wielu facetów nie chce się wiązać tylko zaliczać panienki, możemy podziękować tym wielu rozwiazlym idiotkom które szybko rozkładają nogi, bo facet ma ,,mleko bez kupowania krowy"...

Gość gość
gość dziś I tak, teraz wielu facetów nie chce się wiązać tylko zaliczać panienki, możemy podziękować tym wielu rozwiazlym idiotkom które szybko rozkładają nogi, bo facet ma ,,mleko bez kupowania krowy"... xxx podziękuj kolegom k*****arzom którzy wykorzystują naiwne kobiety :) a krowa to jest twoja matka

Gość gość
21.25 no tak koorfiarzy jest sporo, faceci są beznadziejni w tych czasach ale gdyby kobiety nie były takie naiwne i puszczalskie, miały swój rozum i zasady to nie byłoby kogo wykorzystywać...no chyba ze prostytutki. A skąd ten jad? Przecież tak się mowi. Weź się i uspokój, stwierdzam tylko fakty :D

Gość gość
Trochę się zmieniło przez ten czas, jest lepiej :) A jak wczoraj przestawił moją torbę by usiąść przy mnie ale tak blisko, jego udo z moim udem i jego ramię z moim tak bardzo się dotykały...ależ gorąco :D

Gość gość
14.34 alee się zmieniło hehe... Może jakieś konkrety? Zaprosił Cie w końcu gdzieś? Bo jak na razie on tylko flirtuje a Ty sobie wyobrazasz nie wiadomo co

Gość gość
14:34 Dla mnie to stale za mało.

Gość gość
Chce wszystko i konkretnie, albo odchodzę.

Gość gość
Ale tu prymitywy piszą, dla nich facet zawsze chce źle, wykorzystać, działa podstępem itd. W jakim wy świecie żyjecie, z jakąś patologią? A co do autorki - zagadywał, ty nie reagowałaś, to odpuścił. Teraz tobie się wydaje, że zagadujesz, ale jak znam kobiety w Polsce, to jest to tylko i wyłącznie według ciebie zagadywanie. To że się do chłopaka odezwiesz czasem, to nie jest jeszcze zagadywanie. Zagraj odważniej jak ci zależy, bo będzie potem przez lata żałować, że byłaś taka niedoj****a.

Gość gość
19.45 w tych czasach wiekszosc facetów to doopki, trudno spotkać kogoś fajnego i normalnego, wiec trudno Nie generalizowac...

Gość gość
Okej, to generalizujmy: większość Polek to idiotki.

Gość gość
taaa polki to k***y a polacy k****arze, dziekuje pozdrawiam

Gość gość
gość dziś , dzięki za tę wypowiedź :) Tylko jak być śmielszą gdy mnie on onieśmiela? Nie, nigdzie mnie nie zaprosił ale ja widzę postęp :D Nie odpowiadał na 'cześć' co sobie w sumie wyjaśniliśmy a teraz takie coś. Ciekawe czy będzie coś dalej :)

Gość gość
Możesz wyjaśnić co to znaczy abym zagrała odważniej? Bo jutro będzie kolejna okazja i chce się przygotować :)

Gość gość
up! :(

Gość gość
Do hejtu były tłumy, do pomocy nie ma nikogo :(

Gość gość
Przejmij inicjatywę

Gość gość
Aj co niektórzy wolą pomarzyć o byłych i to im wystarczy .

Gość gość
Czyli co to znaczy? Co zrobić? Zaprosić go to nie zaproszę. Widzę się z nim jednak jutro.

Gość gość
Chyba macie rację, nic z tego nie będzie :(

Gość gość
Ja ci wcześniej doradzałam i nie był to hejt. Albo jakaś dziwna jesteś albo nie umiesz czytać albo nie szanujesz ludzi, bo moje sugestie napisane w miły sposób zignorowałaś. Jakieś rady ci dałam, mogłabym dać wiele więcej ale nie komuś kto tego nie docenia. SERIO WSZYSTKIE odpowiedzi to był hejt???? Jak tak to ja Ci już nie pomogę. Dałam ci np radę -nie wysyłaj buziek. I to nie był hejt tylko cenna porada. I tak, są sposoby aby uwieść faceta ale ja Ci ich już nie podam.

Gość gość
Co, przestał koło ciebie siadać? Czy znów nie mówi czesć?

Gość gość
dziś , tylko ta rada z uśmieszkami? Nie wysyłałam nic później bo nie miałam sposobności. Co jeszcze pisałaś? dziś , mówi cześć i nawet częściej się uśmiecha. Siadać nie siada bo nie ma sposobności na to. A tak naprawdę to doszłam do wniosku że mnie nie chce, szkoda czasu na te podchody, muszę iść do przodu.