Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za żenująca istota, ta Mama Julci i Antosia?

Polecane posty

Gość gość

No tępak nie z tej ziemi. Lat 24, dwójka dzieci przy cycu, kolejne w drodze. Jedyne osiągnięcie w życiu to poród i kp. Nic innego się nie liczy, a jeśli masz inne ambicje, to już doopa, bo powinno się liczyć tylko macierzyństwo. Dawno tu nie było takiego trolla, nawet mama ameleczki nie miała tak zrytego łba.

Gość gość
To że ma troje dzieci jest ok. Z pozostałością się zgadzam.

Gość gość
Taaaaaaka doświadczona, a nie wiedziała, ze w ciaży nie je się za dwóch, a dla dwóch i bidulka z nadwagą, nie ma czasu sie odchudzić bo bez przerwy jest w ciążach:D

Gość mamuniaameleczki
Wypraszam sobie, ja tylko parodiuję fejsomatki! A ta wariatka jest serio walnięta!

Gość gość
Cała młodość w pieluchach, masakra:O zamiast się kształcić, bawić, wyszaleć przed założeniem rodziny, to rodzi tylko dzieci, które praktycznie sama wychowuje, bo ojciec dzieci zapieprza po 16 godzin dziennie aby wszystkich utrzymać. Co to za życie....nawet jakby mi dopłacili, to nie dałabym się wrobić w taki kierat.

Gość gość
O jakie święte się znalazły. Do obgadania pierwsze. Ciekawe, co wy ciekawego w życiu robicie, że macie czas śledzić jej wpisy tak dokładnie, i jeszcze obgadywac.jej życie jej sprawa. Niech każdy żyje jak chce, wam nic do tego. To jest forum, wypowiadać ie się wy, więc może i ona. A że nie zgadza cię się z jej zdaniami i opiniami, to ok. Macie prawo. Ale ona ma też prawo wyrazac swoje zdanie. A czy jest gorsza, czy lepsza od was, nie do was należy opinia. Jest inna niż wy, to wszystko. Nie ma ludzi jednakowych.

Gość gość
Na dodatek ma traume bo ojciec byl nauczycielem a nie Górnikiem a matka księgowa a nie kura domowa. I ojciec jej obiady gotowal, bo miał więcej wolnego czasu. No faktycznie traumatyczne

Gość gość
13:11 ok, tylko dlaczego nasze opinie na jakieś tematy są od razu przez nią negowane? Wszystko jest ok tylko wtedy, gdy jest robione wg jej uznania. Ktoś robi inaczej, to już zaczyna szczekać.

Gość gość
13:11 nie trzeba jej śledzić. Weszłam dziś w pracy na jeden wątek o opiece po porodzie i były tam jej wypowiedzi. Wystarczył mi jeden, wcale niedługi topik, aby wyrobić sobie o niej zdanie.

Gość gość
Ona na każdy wpis gdzie ktoś próbuje negowac jej "traume" i uświadomić że przesadza, pisze ze "ciebie mama kochała a mnie nie więc nie wiesz jak to jest"

Gość gość
gość dziś Na dodatek ma traume bo ojciec byl nauczycielem a nie Górnikiem a matka księgowa a nie kura domowa. I ojciec jej obiady gotowal, bo miał więcej wolnego czasu. No faktycznie traumatyczne VVVVVVVVv Serio?:D Ja prdl

Gość gość
Rany ale ty autorko masz zryty łeb dopiero ja tu jestem co dzień i zajrzę tu i tam , przeczytam to i tamto , ale nie wiedziałam , że ktoś o takim niku tu piszę i już jest VIP i , że aż tak VIP że tamat o tym zakładasz no chyba , że to Ty sama o sobie dym napędzasz :-)

Gość gość
Dym, to masz z dupska jak bąka puścisz.

Gość gość
Jak myślicie, kto zgłosił do usunięcia temat o grubasach? Obstawiam bohaterkę tematu.

Gość gość
Matka bluszcz

Gość gość
a to ta od ojca nauczyciela, już to pisałam, ona jest niepracująca i chcąc się usprawiedliwić, próbuje innym wmówić, że dzieci mają traumę jak matka pracuje. Ona nie zamierza nigdy pracować, bo ma traume z czasów szkolnych, czyli uważa, że matka całe życie ma siedzieć w domu.

Gość gość
Każdy ma prawo do własnych poglądów,ale ta pani próbuje wmawiać na siłę własne poglądy. Wg niej pracujace mamy źle wychowują swoje dzieci a osoby,które przejmują się swoją nadwaga są niedojrzałe itd.

Gość gość
Bo sama nie pracuje, nie będzie bo rzuciła studia i nic nie umie, do tego jest gruba, więc wiadomo że nie przyzna że to dlatego że żre jak świnia, tylko coś tam wymyśli swojego. Przecież ona jest idealna, a wszyscy dookoła źli, a najbardziej jej matka

Gość gość
Ona nie schudnie, bo przecież rola mamusi polega na leżeniu z dzidziusiem przy cycusiu. Jak ma zrzucić tłuszcz z tłustej doopy, skoro tylko leży z tymi głodomorami?

Gość gość
14:04 aby rzucić studia, najpierw trzeba je rozpocząć:D

Gość gość
13 18 no i tyle w temacie jeżeli chodzi o dyskusję z ludźmi twego pokroju :-)

Gość gość
I dzieci jej cycki zjadają

Gość gość
2 letnia córka tylko na mleku matki jedzie

Gość gość
13:18 zesrałaś się już z wrażenia?

Gość gość
Do tej pory to bylo śmieszne, ale z tą córka to już wcale nie jest. To krzywda dziecka

Kto powiedział, że nie daję stalych posilkow? Wy jesteście chore.. Okej, nic nie uwiem, rzucilam studia na polibudzie bo chcialam siedzieć w domu i jestem leniem. Samo sie sprzata, gotuje; dzieci same sie soba zajmuja.

Gość gość
No skoro klepiesz w każdym temacie, to serio same się wychowują. Nie poświęcasz im uwagi tylko gapisz się w kafe. No i chooy, mit o twojej zaje/bisto/ści upadł, " idealna" mamusiu.

Gość gość
niebieska posłuchaj tu już nie takie były przed tobą i kozaczyły na niebiesko , ale uwierz te suki cię zjedzą :-o Nie zostawią na tobie suchej nitki , niestety 89 % kafeteri to patusy i jeżeli nie dostosujesz sie to giniesz , albo jesteś nikim jak wszyscy , albo cię nie ma :-) Tak , że niebieski to nie był dobry pomysł :-)