Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż w domu z dziećmi, a ja do pracy. Normalne?

Polecane posty

Gość gość
oczywiście że podwójne standardy. kobieta to kobieta a mężczyzna to mężczyzna. Zawsze będą podwójne standardy.

Gość gość
Tu ktoś ma nieźle rozdwoje jazni, albo roztrojenie. ciągle pisze głupoty o męskości, a przecież to już nie te czasu, nikt tak już nie uważa :) a wy się łapiecie na tego trolla :)

Gość gość
Nie ma podwójnych standardów, ty je sobie wymyślasz.

Gość gość
Kobieto durna. Może w twoim domu da podwójne standardy. W normalnych domach nie ma, w społeczeństwie nie ma. Wg wiesz co to znaczy? To że ludzi obowiazuja inne normy, jednych lepsze innych gorsze. Dlaczego czujesz się lepsza od faceta?

Gość gość
No też uważam że wszytkie to posty pisze ta sama osoba, jedna już się zresztą zdradziła, ta od ojca z obiadem i trauma bo matka miała psa. Druga pewnie równie p******a.

Gość gość
A tamta z tą historia nie była trollem? Mówiła że wymyśliła. To czemu tu znowu to pisze. Już jej się całkiem w głowie poprzestawialo od tej ciąży

Gość gość
To ze inne standardy to nie znaczy że gorsze. Raczej nikt nie ocenia faceta że ma zgrabne nogi, a kobiety po tym że może dużo wypić. standardy są różne i nie zmienisz tego. Kobieta ma być dobra matka, atrakcyjna kobietą i dobra panią domu. Facet ma utrzymywać rodzinę, być dobrym ojcem i mężem. Albo jesteście bardzo młodzi albo jak ten facet który tu się wypowiada chcecie usprawiedliwić swoją choooojowatosc. Kobieta jest od dzieci. Facet od kasy. Nikt tu nie jest gorszy ale inny. Tak jak facet ma fiuta a babka c***. Chociaż u was to nie wiadomo.

Gość gość
Zostałaś w przeszłości mentalnie. Kiedy tak było że facet miał musieć być w stanie stanie utrzymać rodzinę bo taki był rynek pracy ze dla kobiet nie było pracy, nie bylo sprzętów domowych, więc dużo roboty w domu więc matka nie miała jak isc do pracy zarobkowej. Nie było zlobkow, przedszkoli. Stąd się wzięło że facet musi sam być w stanie utrzymać. Kto nie umie dostosować się do panujących czasów jest głupim człowiekiem. Obecnie rynek pracy jest taki ze jest praca dla wszystkich, facetów, kobiet. Wiec wymaganie żeby kobieta była dobra Panią domu a żeby facet miał dobra prace jest zacofaniem umysłowym

Gość gość
14:51 Ja cie rozumiem dobrze!i popieram!!! Facet ma pracować ponad siły, jest od utrzymywania rodziny! Mój mąż pracuje po 16 gpdzon czasem żeby mi niczego nie brakowało i żebym mogła wychowywać nasze dzieciątka kochane. Kobieta pracująca krzywdzi swoje dzieci! A ojciec to nie matka. Jak facet się chce zajmować dzieckiem, oglądać jego gole genitalia to niechybnie pedofil.

Gość gość
Tak jak facet ma fiuta a babka c***. Chociaż u was to nie wiadomo. X Wiesz co, nawet nie skomentuje tego. Kto cie tak skrzywdzil że tyle masz g****a w głowie

Gość gość
gość dziś ... RIP mózg

Gość gość
14:51 i 14:58 Mój tato nie był facetem, zarabiał grosze jako magister od wierszyków, wychowywał mnie i powiem wam, że macie racje. Brzydzilabym się taką mielka fają jak on. Starał sue, gotował, bawił sie ze mną ale we mnie budził tylko pogarde. To wszystko powinna robic mama. Niech faceci wychowuja wam dzieci, spoko. Robcie se karierę. Tylko pamiętajcie- ja bylam takim dzieckiem i teraz nie chce znac rodzicow. Możecie zaryzykowac.

Gość gość
No właśnie, wymagało się kiedys od faceta pracy i kasy bo kobieta nie miala pracy i kasy. Te co hejtuja model tematu wątku, ile zarabiacie? :) pewnie tyle że by nie starczyło na życie. Dlatego to a was takie ważne żeby facet pracował, bo to dla was potencjał na wyżywienie rodziny. Same byście nie umiały

Gość gość
To w końcu mamy to równouprawnienie czy nie? Będzie tylko rok w domu! Dajcie spokój. Potem oboje będą pracować.

Gość gość
gość dziś Zamknij ryja i idź dzieci bawić. A mąż w tym czasie zarobi te twoje śmieszne 3500 zł na 2 etatach łącznie na 5 osobowa rodzinę. To jest ten twój wspaniały model

Gość gość
gość dziś Ej a byłaś już na tej terapii która ci babeczki doradzaly w wątku o twojej traumie?

Gość gość
14:26 a skąd ty p**do wiesz ze ja w pracy stresu nie mam? moze mam nawet wiekszy niz szanowny malzonek autorki, DEBILKO! nie pracuje na targu, jako frzyjerka ani tey w sklepie DEBILKO. Najlepiej yrobic sobie roczna przerwe...

Gość gość
debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko

Gość gość
Nie bylam. I dopóki takie oszołomy o poglądach rodem ze sredniowiecza będą pisać takie glupoty jak np 14:51 dopoty ja będę trollować i ukazywać ich debilne myslenie w krzywym zwierciadle. Taką mam misję, cóż poradzić. Ahoj!

Gość gość
debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko

Gość gość
14:51 pisał Facet, ojciec, mąż niepracujacej żony, wlasciciel sredniej firmy. Hmmm.....Nie wiem.ile zarabialaby moja żona bo nigdy nie pracowała chociaż jest lepiej wykształconą.

Gość gość
debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko

Gość gość
jakie wy denne jestescie to az zal doslownie. 3500 to chyba u ciebie na wsi i to jeszcze na dwooch etatach. obyydwoje z mezem pracujemy w korpo a tyle to ja rok po studiach zarabialam i to na jednym etacie. Ja sobie nie wzobrazam zebz facet w domu siedzial. co to k***a za facet. bezjajowiec raczej.

Gość gość
debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko debilko

Gość gość
To nie było do ciebie prostaku nie wp*****laj się jak inni rozmawiają

Gość gość
Jakie wielce oświecone, średniowiecze itp Z Kazią Szczuką byście się nadały kretynki, a chyba jedna, bo wydaje mi się że ciągle tu jedna ujada. Jak nie widzicie różnicy między kobietą a mezczyzną to sobie jeszcze członki podorabiajcie tu i ówdzie, a dzieci wychowujcie na bezpłciowców, jak dorosną to sobie sama wybiorą kim chcą być, po co je zmuszać?

Gość gość
Mam nadzieję że wasi MĘSCY mężowie są równie MĘSCY w domu i za kłaki sprowadzają was do parteru gdzie wasze miejsce, bo tak robią prawdziwi mężczyźni a nie p***y i nieroby

Gość gość
Ja jestem facetem nigdy nie zarobiłem 3500 netto, przegrałem życie :(

Gość gość
Co za debil cały czas ta wszytko upraszcza i sprowadza do pedalstwa feminizmu. CO TO KURWA MA DO PRACY ZAWODOWEJ KRETYNKO

Gość gość
3500 na 5 osób we Wrocławiu. To byś był bezdomnym chyba biedak