Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż w domu z dziećmi, a ja do pracy. Normalne?

Polecane posty

Gość gość
To według ciebie ma za wszekla cenę pracować w firmie która jest c*****a i zdychac dla zasady?

Gość gość
Przecież pisała że po roku chce poszukać lepszej

Gość gość
Ty sama czytaj że zrozumieniem. Po roku chce wrócić do czegoś nowego. Nikt tego nie zrozumie kto ma niskie dochody i zadowala się byle czym w pracy. Po przekroczeniu pewnego pułapu bardziej od pieniędzy liczą się warunki w pracy. Zresztą autorka później pisała że facet pracował dużo i długo i dobrze zarabial, więc to jest po prostu inna kultura pracy. Kobita która złapała pracę w biurze za więcej niż minimalna pensje , mysli że złapała Pana Boga za nogi i tego nigdy nie zrozumie

Gość gość
Czy wg was ktoś kto zmienia pracę ze względu za złe warunki to malkontent ?

Gość gość
Ko i wlasnie te tlumaczenie frustracja i stres jest najgorsza. Tylko krok od stwierdzenia ze nie ma dla niego pracy w tym czy tamtym kraju bo kazda troche stresuje i triche frustruje.

Gość gość
To niech sobie teraz wróci do czegoś nowego. Nie wiem o kim piszesz, ze zarabia mało, bo znowu jakieś insynuacje, ja bynajmniej nie zarabiam najniższej, na pensje nie narzekam itd. Jakby mąż autorki zarabiał dobrze, to raczej nawet jak go praca frustruje, szukałby czegoś nowego. Osoba z dobrym CV i umiejętnościami znajdzie prace, zwłaszcza za granicą.

Gość gość
Żaden facet, który zarabia dobrze i jest na jakimś tam stanowisku, nawet przy frustrującej pracy, nie pozwoli sobie, żeby nagle nie mieć zarobków, zwłaszcza jak dobrze zarabiał.

Gość gość
Jezu co za zaborcze hipokrytki. Same rzucaja pracę po macierzyńskich bo niskie zarobki, a wychowawczy, planują po wychowawczym szukać nowej, a jak facet chce zrobić to samo to jazgot i kwik jakby świnie zarzynali. Jaka wygodna i egoistyczna postawa

Gość gość
A dlaczego ma teraz wracać skoro ktoś się musi dzieckiem zająć a matka chce do pracy wracać?

Gość gość
gość dziś Żaden facet, który zarabia dobrze i jest na jakimś tam stanowisku, nawet przy frustrującej pracy, nie pozwoli sobie, żeby nagle nie mieć zarobków, zwłaszcza jak dobrze zarabiał. X Tylko baba która patrzy tylko na kasę i nigdy nie zarabiala dobrze, nie wie z czym to się wiąże mogą to napisać. Zresztą skoro dobrze zarabial to zapewne ma oszczędności, więc z kasą problemu by nie miał. Skoro stać go to czemu nie. Kurwa, wy serio uważacie że facet żyje po to żeby pracować, a nie ze, pracuje po to zeby żyć? I pewnie jescze uważacie że was obowiązuje odwrotna zasada...

Gość gość
12:53 nie wiem o kim piszesz, chyba o przypadkach w swojej rodzinie.... a poza tym jak się chce zmieniać prace, to sie jej szuka w trakcie starej, a nie rzuca, jest sie bezrobotnym i szuka nowej

Gość gość
Debilko, po prostu facet który pozwala na to aby to kobieta zasuwała sama na cała rodzinę nie jest facetem. Jak się z tym dobrze czuje, że mu baba daje na skarpetki i pianki do golenia, to jego sprawa, ale dla mnie jest po prostu ciotą. Jak już ktoś musi zostać na wychowawczym, to uważam, ze powinna to być kobieta, zwłaszcza jak facet nie będzie miał przez ten czas złotówki dochodu.

Gość gość
gość dziś Dokładnie! Pracuje się po to żeby żyć, skoro ma za co, to może skorzystać z okazji. Materialistki tego nie zrozumieją nigdy ,bo one tylko pęd za pieniędzmi w życiu wyznaja, najlepiej za pieniędzmi zarobionymi przez kogoś innego a nie przez nie same.

Gość gość
bo one tylko pęd za pieniędzmi w życiu wyznaja, najlepiej za pieniędzmi zarobionymi przez kogoś innego a nie przez nie same. xxx kolejny raz mówie DEBILKO ze zarabiam i to na pewno wiecej niz ty

Gość gość
Debilko to ty, tylko wyzywać potrafisz bo ci argumentów brakuje. Piszesz k***a ciągle to samo w kółko i nic więcej

Gość gość
jak już jesteście takimi feministkami, ze baba praca a facet dom, to sie jeszcze zamiencie penisami i macicami. Wasz facet już pewnie od dawna miesiączkuje.

Gość gość
gość dziś Chyba nigdy na kontraktach nie pracowalas że takie bzdury piszesz. Może u ciebie w urzędzie tak się tylko robi

Gość gość
Debilko to ty, tylko wyzywać potrafisz bo ci argumentów brakuje. Piszesz k***a ciągle to samo w kółko i nic więcej xxx ty tak samo debilko ciagle tylko jedno, ze baba jest materialistka , sama nie zarabia tylko wyciaga reke do meza o pieniadze. HIPOKRYTKA

Gość gość
gość dziś DEBILKO może nie pisze do ciebie DEBILKO tylko ogólnie do większości DEBILKO kur domowych DEBILKO które tu najwięcej krzyczą DEBILKO DEBILKO DEBILKO

Gość gość
gość dziś Kurwa cipo j****a ja nic nie pisze o pieniądzach męża, nie jestem kura domowa i nie uważam że facet jest od zarabiania tylko od życia

Gość gość
Nauczyłas się widzę nowego słowa, opicz debilek, cip, nierobow i letni znasz jescze hipokrytka. Czuli już rozumiesz czym jesteś. Brawo szmato

Gość gość
Nauczyłas się widzę nowego słowa, opicz debilek, cip, nierobow i letni znasz jescze hipokrytka. Czuli już rozumiesz czym jesteś. Brawo szmato xxx o , masakra, jaki rynsztok! szmato? twoj szanowny mężus sie tak do ciebie zwraca? nie dość ze na niego musisz pracować, to pewnie wieczorem jeszcze mu musisz obowiązkowo loda zrobić.

Gość gość
Z wpisów tutaj kobiety uważają, że facet zakłada rodzinę, robi dzieci a na koniec to kobieta jeszcze ma obowiązek na wszystko zasuwać bo faceta praca frustruje haha. Pozakłądajcie im jeszcze spódniczki, szpilki i niech idą na zakupy z waszą kartą. Durne babska.

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem jak można miec czelność kazać drugiej dorosłej osobie coś robić. Układać jego życie na niego. Mnie się to w głowie nie mieści jak ona być tak bezczelna osoba

Gość gość
gość dziś Ty jestes tak głupia że aż szkoda gadać.

Gość gość
gość dziś Zamknij już jadaczke, co cię k***a obchodzi cudzy model. Mój mąż pracuje normalnie, ja też, nie odstawiamy sobie szopek pt. Ty masz to więc gotuj, ja mam to więc idę do roboty. neandertalczycy chyba tak tylko robią

Gość gość
P**********a zdrowo baba z ciebie. Drzesz ryja o to ze ktoś może mieć inny model niż ty, że ktoś w swoim małżeństwie się o siebie troszczy bez względu na plec. Jak masz tepy, nie nadający się do pracy rozumek to sobie zwalaj wszytko na męża, ale ktoś inny nie musi bo sam może w razie czego sobie poradzić. Co cię to obchodzi wariatko.

Gość gość
Żaden normalny szanujący kobiety facet nie pozwoli żeby żona (płeć słabsza) na niego robiła. Mnie osobiście przestałby podniecać taki facet, nie wyobrażam sobie iść do łóżka z facetem co się bawi w kurę domową i liczy na pensje żony, oj nie nie :) Przecież większość ludzi nie może sobie pozwolić na takie przerwy w pracy i jakoś żyją, w normalnej pracy robić się kilka godzin i reszta dnia jest wolna, wolne dni, weekendy, urlopy, już nie róbmy z pracujących takich uciśnionych. Mój mąż wraca z pracy, ma obiad podany i potem spędza czase ze mną i dzieckiem też jest dobrym ojcem, ojcem który zapewnia byt i o nas dba :) W weekendy często jeździmy na wycieczki. Czuję się przy mężu bezpiecznie mentalnie jak i materialnie a on nie robi z siebie ofiary, przeciwnie jest spełnionym mężczyzną który dba o rodzinę. Ja sobie nie wyobrażam inaczej, lubię nasze życie :)

Gość gość
13:36 Słusznie. Mnie wychowywał tato bo krocej pracowal a mama w biurze. Nie odbieram go jako faceta tylko jako p**de. Nie szanuję. Nie utrzymuje relacji. Nie był niestety prawdziwym facetem, nie chciał ciężko pracować. Wolal bimbac i uczyc w szkole a rodzine utrzymywała mama...

Gość gość
13:36 mój jest dla mnie męski siedzi z 10 miesięcznym dzieckiem w domu a ja poszłam do pracy bo nie znoszę siedzieć w domu.... Ciebie Osobiście by przestał podniecać taki facet a powiedz mi te Baby co siedzą z dziećmi po pięć sześć lat w domu myślisz że podniecają swoich mężów..Jeśli myślisz że tak to okłamujesz się