Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż w domu z dziećmi, a ja do pracy. Normalne?

Polecane posty

Gość gość
a jak kobieta jest wymęczona 9 miesiącami ciąży, porodami kilku dzieci itd to wtedy facet ją zmieni i to on zacznie rodzić? ciekawe, według fanatyczek współczesności kobieta ma mieć siłę urodzić dzieci i jeszcze utrzymać dom pracować pracować pracować a biedny facet niech się położy i odpoczywa

Gość gość
Ciekawie czy ten facet już zaczął miesiaczkowac czy jeszcze nie.

Gość gość
mężczyzna powinien potrafić utrzymać rodzinę a kobieta może sobie dorabiać jak bardzo chce

Gość gość
gość dziś A co ma ciąża to tego, dziecko autorki czeka na przedszkole. To nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
gość dziś tak tak, samiec alfa to się zachwouje jak męzczyzna. fajnie, ze twoj tata wynajmuje mieszkania i ma z tego pieniadze, ale powinien miec jeszcze jakas emeryture i staz pracy. A ze 50latek gral caly dzien na kompie to juz jakas totalna porazka xx A moze juz przepracował swoje ? Moze jest juz na emeryturze ? Niektóre resorty po 25 latach ja maja..A co powinien miec męzczyzna, to sprawa dyskusyjna ;) Za to ty zdecydowanie powinnas miec szersze horyzonty.. Popracuj nad tym.

Gość gość
Co za żałoby troll tu jest. 5 postów na raz, przejrzyczec, powyzywac, poprzekrecac wypowiedźi innych , wy śmiać. W*********J do swojego zywiciela, idź obiad podać a od autorki i innych normalnych kobiet się odpieprzcie raz na zawsze. Idź zadowolic swego prawdziwego pracującego faceta,oze jak dobrze pojdzie to zrobi ci zaszczyt i da sobie loda zrobić i rzuci ci 50 zł na bluzkę.

Gość gość
Normalne :) Mąż raczej z pracy fizycznej nie wyciągnie więcej, dostaje również pieniądze za wynajem kawalerki studenckiej i mieszkania po dziadkach stąd on zajmuje się dzieckiem jeszcze przez minimum rok :)

Gość gość
ciąża ma to do tego że kobietom nikt się nie pyta czy dadzą radę tylko ma zachodzić w ciążę, rodzić w bólach, przechodzić połóg, wykarmić piersią bo tak zostały stworzone podobno a mężczyźni zostali stworzeni do zapładniania i zdobywania pożywienia i środków dla przetrwania rodziny i teraz co, rozumiem że facet już nic nie musi, nie musi pracować, nie musi zarabic, może sobie biedaczysko siedzieć w domu a kobieta dzieci urodzi i jeszcze do pracy poleci zarobić na wszystko coś tu chyba nie gra jak kobieta przechodzi depresję poporodową to wydziwia, ale jak facet ma dość pracy i jest wielce wypalony to już jest ok i niech biedaczysko odpocznie najlepiej prosto z porodówki niech lecą do roboty

Gość gość
prawdziwy mężczyzna potrafi utrzymać rodzinę a prawdziwa kobieta lubi zajmować się domem

Gość gość
gość dziś jak faceci zaczną zachodzić w ciążę to wtedy pogadamy o równouprawnieniu xxx Co to za absurdalny argument? Uważasz się za lepszą bo masz dziurkę i cycuszki? Ja piertole. Ciekawe jak odbijesz argument mężczyzny "pogadamy jak będziesz miała prawdopodobieństwo raka prostaty". Równie beznadziejny.

Gość gość
KURWA. Rozmawiamy o ROKU przerwy na zajęcie się dzieckiem!!!! nie o bezrobotnych pijakach w domu!!!

Gość gość
Dziewczyna_z_szafy Prostak wszytko upraszcza. Nie widzisz różnicy powiedzy bezrobotnym całe życie a czlowiekiem który ma wypalenie zawodowe i ma okazję zostać rok na pseudo wychowawczym z dzieckiem?!

Gość gość
Autorko tobie to odpowiada, mężowi odpowiada więc w czym problem? W tym co ludzie powiedzą? Ludzie ci jedzenia nie kupują ani rachunków za ciebie nie płacą. Nie słuchaj głupich koleżanek ani debilek z kafę które cały czas podkreślają, że źle robisz, bo ONE by zrobiły inaczej, ONE by tak nie mogły i IM taki układ by nie odpowiadał. Tak jakby każdemu na tej planecie musiało odpowiadać to samo co im. Zobacz jakie to są ograniczone kretynki. To tak jakbym ja wszystkim teraz powiedziała, że źle robią jedząc truskawki, bo JA ich nie lubię - to jest identycznie absurdalna sytuacja.

Gość gość
gość dziś prawdziwy mężczyzna potrafi utrzymać rodzinę a prawdziwa kobieta lubi zajmować się domem A ten jedyny sluszny wzor prawdziwosci to skad wzielas? Ja nie lubie zajmowac sie domem, gdzie mam sie zglosic po penisa?

Gość gość
Idealna równowaga dla ciebie chyba. Ty się lenisz a on zarabia na żarcie dla na siebie i Ciebie. Pasożyt Już wiadomo dlaczego najglosniej drzesz się w tej dyskusji. Bo świnia najgłośniej kwiczy jak ja od koryta odciagaja

Gość gość
no patrz, nie trafiłaś. Zarabiamy z mężem prawie identycznie, nie mało! a w życiu bym nie pozwoliła na to żeby mój facet nie pracował. xx To znaczy ze zarabiasz grosze i sama bys nie była w stanie utrzymac rodziny :) Jak sie ma kase to sie ma luz finansowy i chwilowe niepracowanie ( z róznych wzgledów ) czonka rodziny nie jest zadna tragedia.

Gość gość
Nie sądziłam, że ludzie są jeszcze aż przywiązani do tzw. tradycyjnych ról. Autorko, olej, co ludzie myślą i rób, co chcesz. Masz jedno życie i szkoda je marnować na słuchanie innych ludzi. Notabene, moim zdaniem facet, który nie musi udowadniać swojej męskości jakimś pseudomaczyzmem i nie wstydzi się okazać emocji, jest empatyczny i lubi dzieci jest właśnie supermęski.

Gość gość
Ja nie lubie zajmować się domem, wolę iść do pracy nic myć podlogi. Myślałam że jestem kobietą bo mogę urodzić dzieci, bo mam narządy rodne, bo urodziłam się dziewczynka. Popatrzcie państwo, jednak jestem facetem. Całe życie w błędzie

Gość gość
Dziewczyna z szafy ale ty to ty a ona to ona i w ogóle co nas obchodzą twoje poglądy na mężczyzn i twój fetysz mopa i garów? pieprznęłaś elaborat o swoich upodobaniach i jak to się niby ma do autorki? Nie każdy jest cieciem bez szkoły, który ma tak nędzne perspektywy pracy, że tylko wyć. Niektórzy mają fajne zawody, prace o dobre zarobki ze nie muszą wyć jak ty.

Gość gość
15:44 mentalnie jesteś facetem dlatego szukasz menatalnej kobiety w ciele faceta. A gość który tak broni tego faceta który ma nie pracować to też facet. Facet typu Przemo

Gość gość
Dziewczyna_z_szafy Ja bym chyba szajby dostała nie pracując z takiego powodu że jestem kobietą. Dla mnie to lenistwo, marnowanie potencjału, bycie darmozjadem. To zależy jak to jest wychowany. Jak ktoś ma choć trochę pokory to(poza okresem ciąży, macierzynskiego i wychowawczego) nie będzie gnac chłopa żeby na nią pracował. Masz 2 ręce zdrowe? To do roboty babo, bo praca uszlachetnia, jakbyś pracowała to byś zupełnie inaczej wypowiadała na te tematy. G****o wiesz o pracowaniu zawodowym a się wypowiadasz. Śmieszna jestes

Gość gość
gość dziś Hahhahhahha :D:D:D co za teorie Poprawilas mi humor,dzięki!! :D

Gość gość
gość dziś Dziewczyna_z_szafy Prostak wszytko upraszcza. Nie widzisz różnicy powiedzy bezrobotnym całe życie a czlowiekiem który ma wypalenie zawodowe i ma okazję zostać rok na pseudo wychowawczym z dzieckiem?! xx A co ona moze wiedziec ? Gówniara, bez dzieci , a wypowiada sie w temacie, który jej nie dotyczy :) Na razie to sobie gdyba, utrzymanka..bez ambicji i pasji, pasozyt zerujacy na głupim facecie. Całe dnie umie tylko płaszczyc du.pe na kanapie , bez chłopa nic nie znaczy i nie da sobie rady , to cóz.. wychwalac taki model musi...

Gość gość
Trolowanie dobrze ci idzie. Prawie uwierzyłam że naprawdę są jescze tacy p******i ludzie0, ale po wpisie o prawdziwych kobietach i prawdziwych mężczyznach już mam pewność że na szczęście nie, a ty jesteś trollem . Rozwalilas mnie. :D

Gość gość
15:32 prostaczko, idąc twoim tokiem rozumowania to jestes sponsorka dla meza, jak sie zlitujesz to mu dasz nierobowi na. piwo a wieczorem ci jeszcze minete musi zrobić

Gość gość
O, prawdę uslyszalas d***** że cię to dotknęło.jestes d****** Kasa i utrzymanie za d**e.

Gość gość
nauczyla sie slowa troll i teraz go namietnie uzywa. jak nienormalna. rzuć lepiej mezowi. piatakiem na piwo :-)

Gość gość
Dziewczyno k***a z szafy 5 raz piszesz to samo, czy ty używasz czasem rozumku??? Już widzimy co sądzisz, jakie masz układy z facetem i w ogole. Zamknij się już bo to nudne

Gość gość
16:01 to samo można powiedzieć o niepracujacym mezu, ze siedzi w domu i ma utrzymanie za dope. tak ze ten tego...... a ja juz ci tlumaczylam ze. pracuje odkad studia skonczylam PRoSTACZKO

Gość gość
Idź cipke umyć, czas zapłaty mężówi za jedzenie