Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on chce ze mną zerwać? Co powinnam teraz zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet z którym jestem 3,5 roku napisał mi, ze ma pewne rozterki odnosnie naszych spotkan i że musimy o tym porozmawiac dla mojego dobra ( bo sa pewne przeszkody dlaczego nie mozemy byc razem na zawsze) i ze bysmy o tym pogadali. Ja do niego wtedy zadzwonilam i powiedzialam mu, ze jesli chce to mozemy sie rozstac, na co on powiedział, ze to nie to, ze chce, ale chce ze mna o tym porozmawiac. Pozniej nie odzywal sie az do dzisiaj i napisał co u mnie, że ma nadzieje, ze jak bede miala chwile czasu to umowimy sie na spotkanie. Na koniec dodał "caluje mocno :*" co dodalo mi troche nadziei. Ja napisalam ,ze ok ,ze mam czas w czwartek albo pt i co u niego i od 17 nie odpisal nawet :O choc mogla mu sie moze rozladowac komorka itd, ale watpie, a on zawsze odpisuje, wiec to dziwne :( Moze ma kogos i chce to zakonczyc? Co powinnam w takim razie zrobic, godzic sie na to spotkanie?

Gość gość
„bo sa pewne przeszkody dlaczego nie mozemy byc razem na zawsze” x W sumie to najistotniejszy fragment, jakie to „przeszkody”??

Gość gość
To skomplikowane, ale ważna. W kazdym razie nie moge tego napisac na forum. Nie, nie ma żony jesli o to chodzi, ale przeszkoda jest dosc znaczna, taka ze wszyscy by sie sprzeciwili naszemu zwiazkowi z rodziny czy znajomych.

Gość gość
Coś kręcisz, ale to Twoja sprawa. Tyle, że nie oczekuj rozsądnych propozycji, bo równie dobrze mogłaś napisać „czy on chce ze mną zerwać” i na tym zakończyć. A po tym co powiedział można wnioskować, że chce z Tobą porozmawiać, kropka.

Gość gość
Porozmawiać, ale napisał, ze ma rozterki odnosnie wlasnie nas, bo chcialby zebym ja byla szczesliwa i takie tam :O a teraz jeszcze rzadziej zaczal sie odzywac, wiec nie wiem :( ale mam jakies zle przeczucia

Gość gość
Do czwartku musisz zostać ze swoimi przeczuciami.

Gość gość
pewnie tak, ale teraz bede sie do tego czasu stresowac. A wam s=jak sie wydaje, dlaczego tak sie zachowuje?

Gość gość
gość dziś Haha dobre sobie. Chce Cie robic w konia, obstawiam, ze poznał inna, z toba chce zrobic "przerwę", zeby legalnie spróbować z tamta, a jak nie wyjdzie, to zostawia do ciebie otwarta furtkę. Sorry, co to za dziecinada, ze nie chce zerwać, ale sa przeszkody do bycia razem?pechowiec.gif

Gość gość
To Twój kuzyn?

Gość gość
22.52 tez tak myślę. Wielu facetów tak robi...cwanie. Jakby co to będzie usprawiedliwiony bo przecież mieliscie przerwę (zwykle Mówią ze ta przerwa jest po to żeby sobie przemyśleć to, poukladac w głowie a tak na prawdę jest po to żeby por...c inne laski, pobawić się a jak nie znajdzie lepszej opcji to wróci do Ciebie).