Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ta do tango

Stare panny są po prostu POJÈBANE, mają coś z psychiką

Polecane posty

Gość Maryyyś
18:48 O! Z tymi młodymi d****i to jesteś w zdecydowanej mniejszości. Masz plusa! ;)

Gość gość
gość dziś 19:14 fakty? tzn jakie fakty? a moze twoja opinia? .... >>>NIC im nie zakazuje, wyginą same, i bardzo dobrze, selekcja naturalna wszystko załatwi

Gość Maryyyś
18:48 O! Z tymi młodymi d****i to jesteś w zdecydowanej mniejszości. Masz plusa! ;)

Gość PJOTER Brajanusz
Tato co ty tu robisz?! Chodź bo matka jusz umyla żopu i czeka na niedzielny obowiązek mauzenski.

Gość gość
gość dziś chcesz powiedzieć że nie ma dla ciebie pożytku i się pienisz, bidulka, tylko że mam to w doopie, zdychaj sama z tymi kotami jak Villas w syfie i gòwnie kotów

Gość BRAJANUSZ WSZECHPOLSKI
Tatę choć jusz

Ja jestem starą panną i nic Ci do tego i jestem dumna,że jestem sobą!!! Mogę być sobą i nikt mnie nie ogranicza.

Gość gość
księżniczki nie srają dziś wy durne pipy, jesteście PRZEGRANE nic pozatym, niewypały genetyczne, na szczęście są takie które z chęcią gotują, piorą burdne gacie, rodzą dzieci i nadstawiają doopy i nie mają z tym problemu, ALE WY Z NIMI MACIE PROBLEM bo macie ból doopy przez to, i wiecie go, gòwno nas to obchodzi ano są takie, jak opisie - piorą, doopy dają itd., ale bywa że do czasu i wierzcie piorą, doopy dają ze strachu, a nie z miłości czy szacunku, robią to, bo boją się być same... a co do starych pannien - w najgorszej sytuacji są te, co niczego dobrego ze strony mężczyzn, czy ludzi nie zaznały, są i tacy starzy kawalerowie, których zła kobieta załatwiła na całe życie, bo te, czy ci co wybrzydzali to inna sprawa...

Gość igor kowalski
gość dziś ból du'py że nie możesz jelenia znaleźć? biedactwo

Gość gość
Kiss

Gość gość
Patelnię umylez?

Gość gość
zlecialy sie na babskie forum knury

Gość gość
Kawa i Mara 😘

Gość gość
gość dziś gość dziś 19:14 fakty? tzn jakie fakty? a moze twoja opinia? .... >>>NIC im nie zakazuje, wyginą same, i bardzo dobrze, selekcja naturalna wszystko załatwi x ale nie tak szybko jak wy, zalozne knury, do konca zycia bedziecie walic konia

Gość wsyskie som pinkne
zielona kawa 40 dziś czym więcej prymityw wypije tym większy % bab ładniejszych hahaha

Gość gość
gość dziś "...bo jestem pochlonieta soba sama..." > Dobre podsumowanie !!!! I dlatego zawsze będziesz sama, jesteś po prostu wygodną,leniwą egoistką, i nic w tym złego, to NIE MA BYĆ OBRAZA twojej osoby tylko fakty. Zgadzamy się?

Gość gość z 1848
Maryyyś dziś 18:48 O! Z tymi młodymi d****i to jesteś w zdecydowanej mniejszości. Masz plusa! oczko.gif > przepraszam najmocniej za nie bycie prymitywem ( którego oczekujecie )

Gość gość
Nie skąd. Nie jesteś prymitywem buahaha haha hahah hahaahajhaja hahaha. Zmarnowałes kilka godzin na uzeranie się z babami. Kongratulejszyn prawdziwy menszczyzno

Gość zielona kawa 40
Coś ciekawego będzie się dziać? Bo idę pod prysznic :D

Gość gość
Wypowiada się tu jeden facet i kilka idiotek. Córka feministka to najgorsze co się może człowiekowi przytrafić, i nie można takiej tragedii komuś życzyć. Opanujcie się. :(

Gość kochany ojczulek
PJOTER Brajanusz dziś Tato co ty tu robisz?! Chodź bo matka jusz umyla żopu i czeka na niedzielny obowiązek mauzenski. Zgłoś spać kur'wa albo dupe ci złoje popaprańcu, do nauki a nie o świnstwach myśleć gòwniarzu

Gość gość
Chuj.

Gość gość
up

Gość gość
uyuy

Gość poeta niedoszły
SocjoTechnika dziś dumna z gòwna, wielki wyczyn waćpanno, za zrobienie kupki też dawali ci cukiereczki jak byłaś mała i klaskali? a może miałaś nocnik który grał melodyjki gdy kupke zrobiłaś, przyznaj się

Gość gość
gość dziś nie jest istotne dlaczego to robią ale że robią a stare panny mają z tego powodu ból doopy, ciekawe z jakiego powodu, hmm

Gość gość
uuu

Gość Maryyyś
19:59 Nie wszyscy mężczyźni to prymitywny - ja to wiem. Podobnie z kobietami.

Gość gość
gość dziś zlecialy sie na babskie forum knury > prawda kole wasze parszywe ryje bo nikt was nawet patykiem ruszyć nie chce, bo macie hoojowy charakter

Gość gość
19:55 czy ja wiem. Sama siebie nie musze szufladkować choc ty mozesz oczywiscie. Tak po prostu pisalam ze mnie srednio obchodzi jak inni ludzie zyja, nie zagladam im do wagin, penisow, lozek, mozgow no bo co mnie to obchodzi, chore to jest. Ty tez autorze w zyciu nie przejrzysz nas wiec to troche bezsensowny wysilek tylko sobie humor psujesz i sie wsciekasz.