Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham księdza

Polecane posty

Gość gość
11.50 daruj sobie prostaczko

Gość gość
I jeszcze postanowienie poprawy przede wszystkim

Gość gość
i juz sie żrą

Gość gość
Ja pierdo/le taki temat tyle obłudy i chamstwa płynie z każdego z was. Jesteście wszyscy warci siebie!

Gość gość
nie rozumiem o co one walczą prowokując i wyzywając ludzi i oraz rozpisując się o swoich igraszkach miłosnych, sama się wystawia na krytykę i wie, że falę otrzyma, a jednak walczy niewiadomo o co... ludzie i tak cie beda policzkowac dopiero PO III WOJNIE SWIATOWEJ MOZESZ SIE ODZYWAC,O ILE PRZEZYJESZ

Gość gość
11;50A kto mu kazal ogladac sie zamna i przychodzic do mojego domu, mógł nie iść na księdza.Kazdy ma rozum i wolna wole...

Gość gość
12.01 pozdrawiam cie ideale

Gość gość
12;06 Co mnie obchodza inni ludzie ,oni maja swoje grzechy i święci nie sa. Temat ma juz 17 stron i na kazdej stronie chamskie wyzwiska ,to daje swiadectwo ludzi...

Gość gość
dla ludzi jest to wciąż temat tabu, wciąż temat nie do przeskoczenia a ty dalej walcz z wiatrakami poczytaj sobie trochę książek religijnych, o powołaniu kapłańskim, oczyma wiary na to wszystko spójrz

Gość gość
12:08 To jest abstrakcją co się tu dzieje na tym forum. Niby normalny temat a tyle błota wylanego!

Gość gość
Jeden drugiego ocenia, a sam jest glowno warty.

Gość gość
I tak naprawdę żadne z was nie ma porządnych argumentów a krytyka płynie z każdej strony jak rzeka.

Gość gość
12.15 i ty tez

Gość gość
12;06 Ale jaka krytyka, opisuje tylko historie mojego zycia, a nie moja wina ze tym swiatem rzadzi szatan ,a 10 przykazan to juz nie istnieje, to juz zaniklo!

Gość gość
Ty się już nie tłumacz tymi wyzwiskami nie trzeba bylo wypisywać tych głupot i prześladowań księży dzieciaku

Gość gość
Ja tu tylko wklejam artykuły znalezione w necie i nikogo nie wyzywam ale mnie sie już oberwało z tym, ze ja nie zjadę do poziomu tych wyzywających.

Gość gość
12;19 A ja wcale nie gram swietej, idealnej ,bo znam swoje błędy grzechy i potrafię sie do tego przyznac. Wiecej nie pisze, szkoda mi tutaj czasu!

Gość gość
Prześladuje i nas ,teraz się tłumaczy w którejs tam osobie. Jaka biedna.

Gość gość
11;52 Kazdy cie juz tutaj zna z tych obrazliwych wyzwisk.Ja juz nie bede komentowac, kim ty tutaj jestes.Chyba chcesz sie dowartościować ,ale nie tedy droga.

Gość gość
12,29 to ty przesladujesz ja

Gość gość
Wy wszyscy obrażacie się wzajemnie ect..

Gość GoscM
Podziwiam was drogie panie. Ja nie mam pojęcia kto z kim pisze i komu odpowiada.

Gość gość
12.46 jako nikogo nie obrażałam za to, byłam tak potwornie obrażana, że cały czas te wyzwy mnie się trzymają. Już będę wiedziała o sobie, że jestem psychiczna, d****** suka i k******.Tylko najdziwniejsze, że nią nie jestem. pozdrawiam

Gość gość
Ja rozumiem że temat ksiądz kobieta budzi staszne kontrowersje ale to nie powód aby sobie wzajemnie ubliżać? (kto jest bez winy niechaj pierwszy rzuci kamień)

Gość gość
a szczególnie zapamiętałam frazę, że te świętojebliwe to najgorsze suki...Jejku ile się o sobie dowiedziałam. A najgorsze, ze to nie jest prawda i nie ma pokrycia w rzeczywistosci

Gość gość
tutaj jest krolestwo diabla a nie Boga nie mieszajcie Boga w to wszystko. ON JEST SWIETY

Gość gość
Avawy chcialybyscie zeby ksiadz byl wierny powolaniu i slubom czy nie? W ostatecznosci gdy jest dyskusja o zniesieniu celibatu, prawie wszyscy z nich sa przeciw.

Gość gość
Dla nich celibat jest czymś w postac***arasola ochronnego. Gdyby go znieśli to majątek kościoła by się znacznie pomniejszył.

Gość gość
Mnie zastanaeiaja baby ktore na to ida. Rozumiem ze umieja gadac, sluchac itd bo kazdy jeden jest niezlym psychologiem, zreszta spowiadajac musi miec podejscie do zdeptanego czlowieka. Ale jeden czy drugi nawet jesli zlamie celibat nie odejdzie z kaplanstwa bo dla nich jest to wygodne. Stala praca, uwielbienie tlumu, wygodne zycie bez odpowiedzialnosci za innych. A pakujac sie w zwiazek z kobieta pokazuje ze nawet za swoj wybor nie potrafi wziac odpowiedzialnosci

Gość gość
Byłam taką kobietą jak i również przeciwniczką takiej miłości, i jestem do dzis. I powiem szczerze nie wiem jak to się stało, ale pokochałam i długo potem kochałam jednego księdza, z daleka. I z perspektywy czasu widzę, że to nastąpiło wtedy, kiedy miałam problemy życiowe, czułam się samotna, słabiutka, chora. I ta miłość dała mi siłę. To wszystko. Tylko ja walczę ze sobą i walczę nadal... To wszystko.