Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beta hcg 258465,0 a poronienie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem bardzo zdenerwowana i może być nieskładnie. Chodzi o moją siostrę która dziś zaczęłaby 9 tydzień ciąży, wczoraj na usg wyszło że serduszko maleństwa nie bije, jednak lekarz zlecił siostrze wykonanie bety która wynosi tyle co w temacie. Wiem że musi ponowić badanie po 48 godzinach nim pójdzie na zabieg jednak cały czas się łudzę że może doszło do pomyłki. Może ktoś to jakoś zinterpretować i mnie trochę oświecić???? W necie sprawdzałam i by było ok na dany tydzień ale w normie na badaniu pokazuje 63803 i już nie wiem. Pozdrawiam

Gość gość
Beta od momentu zaplodnienia do ok 11-12 tyg b.szybko rosnie. Ja jestem swiezo po poronieniu w 6/7 tc. Beta w dniu wiadomosci, ze serduszko bije 21 tys. Beta w dzien wiadomosci, ze serduszko przestalo bic bylo ok 46 tys. 2 dni pozniej 45 tys. A w dniu wypisu ze szpitala wynioslo.....48tys!! Prawie zawalu dostalam, ale beta to hormon - czasem głupieje, czasem jest pomylka w laboratorium itp itd... Organizm tez chwili potrzebuje, zeby ogarnac, ze niestety nie udalo sie...Najwazniejsze bedzie w tej sytuacji badanie usg... Zycze powodzenia, ale po sobie wiem, ze lekarz 3x zastanowi sie zanim powie, ze chyba pozamiatane...

Gość gość
Dziękuje za odpowiedź. Tak żal mi mojej siostry. Cieszyłyśmy się bardzo na to maleństwo. Dziś o 20tej ma wizytę u innego lekarza prywatnie, ale czuję że niestety nic z tego nie będzie....

Gość gość
Teraz to tylko usg ale z tej ciąży już nic nie będzie. Skoro biło serce i przestało...