Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie jak śpiewaczka Kora zbierała na swoje leczenie

Polecane posty

Gość gość
no i na pewno nie mam zamiaru tu opowiadać sagi rodzinnej kogoś kogo nie znałam Ale na kafe naturalnie każda teraz opiszę jej biografie bo to były kumpele od kręgli i kawy :-)

Gość gość
12.27 a się produkujesz babo.I to zamiast poswiecić czas rodzinie

Gość gość
gość dziś nie mam pojęcie czy moja matka była psychofanką Manam bo mama umarła przy porodzie , wychowywał mnie ojciec więc chyba nie był NN usmiech.gif A nawet jak był NN to kochałam go bardzo niestety Tęż nie żyje smutas.gif A co do tego czy jestem fanką czy nie Ja przynajmniej nie OPLUWAM ZMARŁYCH . xxx Pewnie, na Hitlera, Stalina też konsekwentnie ani złego słowa nie powiesz? :D Weź się nie ładuj w januszową pułapkę "o zmarłych albo dobrze, albo wcale" bo jest owa filozofia do rozmontowania w kilka sekund. Prawda jest taka, że była to ćpunka, rozwiązła seksualnie, promująca narkomanie i jak się okazuje jeszcze chytruska kładąca na szali własne zdrowie byleby wyżebrać kosztem biedniejszych od niej dofinansowanie do leków, mimo że miała na to środki. Ci, którzy wpłacili jej pieniądze - słusznie zresztą - mogą się czuć jako frajerzy :)

Gość gość
długo będziecie wieszać psy na nieboszczce ?

Gość gość
Miala forse,a zebrala od biedniejszych. Byl zorganizowany koncert,ale wypieli na nia doope i po kasie. Dali drudzy,a co tam niech pleps placi. Szanowna cpakolka tak sie bronila,aby nie wydac swoich.

Gość gość
gość dziś długo będziecie wieszać psy na nieboszczce ? xxx tyle ile czasu totalna opozycja na poległych w Smoleńsku, jesteś za?

Gość gość
12.31 Nie kazdy bedzie ja wychwalal. Ja jej nie lubilam,i mam prawo to napisac.

Gość gość
Kora miala podobny glos do Ireny Santor.

Gość gość
12 31 widzisz tylko , że my zwracamy uwagę na inne rzeczy bo Ja naprawę kolokwialnie mówiąc mam jej życiorys w D/U/P/I/E szczerze :-) Ja ją pamiętam za 'Serdecznie witam panie dziennikarzu" w Boskim Buenos :-) i za inne utwory . Rozumiem , że każdy ma swój gust i lubi co innego , szanuję to i rozumiem . Coś co ja uważam za fajne ,godne uwago dla Ciebie jest g/ó/w/n/e/m i ok Nie mam zamiaru wy;ewać tu teraz swoich wewnetrznych , prywatnych spostrzeżeń co do Jej życia , moralnośći bo nie muszę tego robić , nie mi ją osądzać Ale lubiłąm i lubię manam i ją jako osobę też spostrzegałam pozytywnie . Mam do tego prawo toteż zastanawia mnei po co wieszać psy na kimś kto nie żyje Każdy kiedyś umrze i niestety nad każdą trumną można powiedzieć co nie co , tylko PO CO ? to jest już nie istotne , było minieło .

Gość gość
gość dziś gość dziś długo będziecie wieszać psy na nieboszczce ? xxx tyle ile czasu totalna opozycja na poległych w Smoleńsku, jesteś za? a z głową OK wszystko czy ja napisałam coś o SMOLEŃSKU ?

Gość gość
Do tych cnotek niewydymek, żyjących moralnie i po bozemu, które tak jadą teraz po Korze- nie wstyd wam? Nie wiecie, ze o zmarłych mówi się albo dobrze albo wcale? Takie swiete jesteście? Wstyd i żenada!

Gość gość
Na kim ze Smoleńska ktos wiedza psy wariatko? To pisiory urządzili sobie cyrk ma grobach ofiar!!

Gość gość
@12:39 Jak to po co? A po co miała miejsce analiza życia Hitlera, Stalina? Też przecież jakaś gościówa z mentalnością hipisiary mogła machnąć ręką bagatelizując temat, że przecież oni już nie żyją. Chodzi o to aby młodzież nie szła w ślad zarówno za dyktatorami jak i za chytruską, narkomanką, rozwiązłą seksualnie dziffką torującą sobie karierę przy użyciu d**y jak to w bohemie artystycznej bywa. Niech będą ponad to.

Gość gość
Cos widze malo obronczyn cudownej pani cpunki. Mlodzi maja wiedziec ,jak zyla ,bo zrobiliscie z niej aniola,i wszechstronnie uzdolniona. Tak nie byla i taka ja zapamietam.

Gość gość
ping-pong,ping-pong to najwiekszy ostatni hit kory.

Gość gość
Pewnie, na Hitlera, Stalina też konsekwentnie ani złego słowa nie powiesz? porównywać Hitlera i Stalina z Kora Jackowska, panią która miała wiecej kochanków niz jej hejterka i dlatego ta od kilku dni ulewa z zazdrości jad, to już trochę przegięcie. Borynę z Kiepurą też porównujesz?

Gość gość
12 45 i myślisz , że ja słuchając piosenek Kory jestem narkomanką m korwą i co tam jeszcze o niej sądzisz tylko dlatego , że brałam jej twórczość bez życiorysu ? To Ja ustępuję w takim razie tej dyskusji i powie ok wygrałaś dla mnie to już za wysoki poziom . Szczerze to słucham też Nirwany , aż dziwne że mam już koło 40 i w życiu nie próbowałam żadnych narkotyków , a przygodę z papierosami zakończyłam pięć lat temu , do tego w ogóle nie piję alkoholu , dzieci mam z jednym mężczyzną moim mężem którego przez 20 lat nigdy nie zdradziłam :-) Tak , że nie zaraziłam się od Kory niczym złym a jej piosenki właśnie kojarzą mi się z czymś miłym , przyjemnym :-) No cóż ja jestem głupia może po prostu czegoś nie rozumiem , mama mnie nie nauczyła bo jej nie miałam więc co taka przybłęda jak ja może wiedzieć .

Gość gość
12.51 a może zwyczajnie ludziom się nie chce dyskutować z idiotami, pomyśl o tym święta dziewico

Gość gość
jak i za chytruską, narkomanką, rozwiązłą seksualnie dziffką torującą sobie karierę przy użyciu d**y jak to w bohemie artystycznej bywa. Niech będą ponad to. x o jezu, ale ty masz ujowe zycie, skoro z powodu jakiegos trupa tak ci żal d.. ściska. Może coś na bezbolezne wypróznienia, bo naprawdę cierpisz

Gość gość
Młodzi są współcześnie bardziej podatni na złe wpływy, więc trzeba demaskować takie osoby publiczne jak Kora.

Gość gość
Młodzi są współcześnie bardziej podatni na złe wpływy, więc trzeba demaskować takie osoby publiczne jak Kora x biedactwo, mało wiemy o świecie i społeczeństwie, co?

Gość gość
13 02 polecam poradę psychologiczną :-)

Gość gość
Młodzi są współcześnie bardziej podatni na złe wpływy, więc trzeba demaskować takie osoby publiczne jak Kora. x a może trzeba było demaskować za zycia, co, czy wtedy sienie zorientowałaś, ze jest ktos taki ?

Gość gość
Hitler,Stalin poruszeni w temacie zebrania dla Kory. Ja wysiadam,bo sie posikalam.......

Gość gość
13.06 Za zycia Kora nie byla taka chwalona,jak po smierci. Raczej pamietam fale hejtu,ze zbierala pieniadze na lek,ktory mial ja ratowac od smieci.

Gość gość
do 13:06 Ja jej jechałam także za jej życia, podobnie jak innym celebrytom. Jestem pod tym kątem szalenie konsekwentna.

Gość gość
a ja mam nadzieję że po tym jak zgłosiłam temat to jednak skończy się ta anonimowa podłota Boże jak można wieszać psy po kimś mam nadzieję , że jej rodzina tego tak nie zostawi :-(

Gość gość
12.27 Na umyśle to trochę słabowita jesteś.. Ja przykład podaję, żeby pokazać Ci twoje miejsce w szeregu, nie jestem lekarką, nie wybieram się do Afryki, a Ty od razu cały portret psychologiczny rąbnęłaś:D Śmieszy mnie poczucie wyższości takich osób, których jedynym życiowym pożytkiem jest to, że.. żyją i replikują te swoje średnie geny, czyli tyle samo dają światu od siebie co choćby szczury. Doprawdy nie wiem skąd to samozadowolenie, która pozwala beztrosko jechać po kimś, kto zapisał się w historii muzyki i uważać się za kogoś lepszego, gdy samemu reprezentuje się sobą tak niewiele.. BTW kiedyś widziałam reportaż o Szwedzie, który siedział z żoną w Afryce i prowadził klinikę. Leczył i operował ratując życie i zdrowie ludzi. To był niesamowity człowiek godny podziwu, a nie żaden pajac, który bawi się w wolontariat. Ze swoimi garami i niesamowitym wyczynem powołania do życia jednego czy dwóch dzieciaków mogłabyś mu co najwyżej buty czyścić.. A dzieci też chyba zresztą miał już dorosłe.

Gość gość
13 32 nie tłumacz tego debilowi bo sprowadzi Cię do swojego poziomu :-) Takie rzeczy należy zgłaszać bo tak jak rozumiem hejt na żyjącego , bo fakt faktem może się obronić , ale jechać po nieboszczyku BOŻE BOŻE BOŻE

Gość gość
Ludzie potrafia zrezygnowac z bogactwa,i poswiecic sie innym,bardziej potrzebujacym. Ja bym tak nie potrafila,moze dlatego,ze juz sama choruje. Do takiej pasji,poswiecenia,potrzeba jeszcze zdrowia.