Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie jak śpiewaczka Kora zbierała na swoje leczenie

Polecane posty

Gość gość
To był pogrzeb rockowej artystki. Chyba logiczne, że nie powinien być zbyt szablonowy, więc chyba akurat niepotrzebnie się czepiacie

Gość gość
A ty, taka niesfrustrowana, z szerokim wachlarzem zainteresowań wlazłaś na ten topik. Niczym się nie różnisz, więc do garów bo dzieciak głodny. x to chodź, pogotujemy razem, bo tez tu wlazłeś, czy wlazałś , to i tylko do szorowania podłóg sie nadajesz.

Gość gość
wiesz co no mnie krocze nie bolało na chrzcie bo dzieciak miał już 6 miesięcy i piersią nie karmiłam :-) więc poszłam w sukience w kwiatki zwyczajniej mojej ulubionej czułam się świetnie szczerze wali mnie to co ktoś o mnie pomyślał bo na pewno nie wyglądałam ani jak k***a ani dziewica ot zwyczajnie Na weselach ostatnio byłam 3 i tylko w jednym wypadku kiedy byłam świadkiem ubrałam się w to co poprosiła Pani młoda na jej wyraźną PROŹBĘ a NA INNYCH BYŁAM UBRANA W MOIM STYLU mnie moi znajomi biorą taką jaką jestem , nie musze nikogo udawać i za nikogo się przebierać :-)

Gość gość
gość dziś A ty, taka niesfrustrowana, z szerokim wachlarzem zainteresowań wlazłaś na ten topik. Niczym się nie różnisz, więc do garów bo dzieciak głodny. x to chodź, pogotujemy razem, bo tez tu wlazłeś, czy wlazałś , to i tylko do szorowania podłóg sie nadajesz. xxxxxxxxxxxxxx Owszem, wlazłam, ale w przeciwieństwie do ciebie nie zarzucałam nikomu, ze tu jest, a ty tak, hipokrytko. Gówniak nakarmiony?

Gość gość
co do płaczu to ten kto uważa że ktoś powinien wskakiwać do grobu to po prostu rozbawia mnie do granic Ona była chora i liczyli się z tym , że jest to choroba śmiertelna :-( więc mentalnie byli przygotowani na smutek i żal , ale ile można ? Mój tato został napadnięty , po tym zdarzeniu miał operacje na głowę i długo leżał w śpiączce z której neurolog mi mówił nie dało się go wybudzić i zmarł . Po jego śmierci była jeszcze sekcja itd. itp. to trwało 11 dni zanim był pogrzeb . I pamiętam jak dziś kiedy wychodziłam z cmentarza też słyszałam pogłoski , że nie płakałam tyle ile powinnam :-) matko tyle lat już minęło od tego czasu a ja za mało płakałam ech pewnie w innej wersji za mało kochałam ojca w końcu wy lepiej wiecie :-)

Gość gość
Jak na proŹbę, to spoko. Czasami można tez ubrać się na proŚbę

Gość gość
Owszem, wlazłam, ale w przeciwieństwie do ciebie nie zarzucałam nikomu, ze tu jest, a ty tak, hipokrytko. Gówniak nakarmiony? x o, cześć chamka:D czyli wlazłaś bo chciało ci sie kogoś zwyzywać:) jedyna rozrywka kury domowej, wielce nieudanym zyciem? Czy choroba psychiczna?

Gość gość
13:23 no jednak ta u, której byłaś świadkową nie wzięła cię takiej jak jesteś. Jednak bycie świadkową sprawiło, ze przebrałaś się i udawałas kogoś, kim nie jesteś

Gość gość
gość dziś Owszem, wlazłam, ale w przeciwieństwie do ciebie nie zarzucałam nikomu, ze tu jest, a ty tak, hipokrytko. Gówniak nakarmiony? x o, cześć chamkasmiech.gif czyli wlazłaś bo chciało ci sie kogoś zwyzywaćusmiech.gif jedyna rozrywka kury domowej, wielce nieudanym zyciem? Czy choroba psychiczna? xxxxxxxxxxxxxx Mylisz się, nie wlazłam teraz, żeby tobie ubliżyć. Jestem tu od pierwszej strony i nikomu nie ubliżałam, ale jak widze takie kury gdaczące jak ty, które próbują poprzez swoje obraźliwe wpisy poczuc się lepsze od innych tutaj siedzących, to odzywam się do nich na ich poziomie.Jestes taka jak wszystkie tutaj, więc znaj swoje miejsce i pysk na sztorc.

Gość gość
Mylisz się, nie wlazłam teraz, żeby tobie ubliżyć. Jestem tu od pierwszej strony i nikomu nie ubliżałam, ale jak widze takie kury gdaczące jak ty, które próbują poprzez swoje obraźliwe wpisy poczuc się lepsze od innych tutaj siedzących, to odzywam się do nich na ich poziomie.Jestes taka jak wszystkie tutaj, więc znaj swoje miejsce i pysk na sztorc x czyli taka jak ty, czekałaś, czytałaś i nie wytrzymałaś, żeby pomyj nie ulać. I po co to udawanie, ze ty tylko przypadkiem i jestes niby lepsza, skoro jeszcze gorsze szambo ulewasz. Dostosuję się zatem-to teraz morda w kubeł.

Gość gość
14:02 naucz się czytać i dopiero odpisuj, bo mam wrażenie, że kompletnie nic nie zrozumiałeś z mojego wpisu. Serio jakaś opóźniona jesteś

Gość gość
14:02 naucz się czytać i dopiero odpisuj, bo mam wrażenie, że kompletnie nic nie zrozumiałeś z mojego wpisu. Serio jakaś opóźniona jesteś x to ty sie naucz pisać, bo faktycznie z tego steku pretensji, frustracji i chamstwa nie każdy wyciągnie jakaś mysl,

Gość gość
Jednak nie myliłam się, opóźniona.

Gość gość
14.10 A ja mam pytanie, dlaczego sie nie spuszczasz aż tak emocjonalnie w stosunku do ludzi, którzy pisali o korze per k.., itp, a tu jakiś banalny wpis krytykujący obrażanie zmarłej wzbudza u ciebie dziwną agresję? Co jest dziewczyno?

Gość gość
A,wy co debilki,nie potraficie zachowac sie na stypie? Klocic sie przyszly....

Gość gość
Jednak nie myliłam się, opóźniona. x słabo, tylko na tyle ciebie stać, to co w takim razie o sobie musisz mysleć biedactwo:D

Gość gość
A,wy co debilki,nie potraficie zachowac sie na stypie? Klocic sie przyszly.... x a bo dziewczyna jakaś sfrustrowana i musiała ulać żółci. Nie mam pretensji, musi być nieszczęśliwa, albo chora. Pewnie inaczej nie umie. Zreszta poznaję ten styl, w wielu tematach robi taki gnój, byle tylko poobrażać.

Gość gość
gość dziś A,wy co debilki,nie potraficie zachowac sie na stypie? Klocic sie przyszly.... x a bo dziewczyna jakaś sfrustrowana i musiała ulać żółci. Nie mam pretensji, musi być nieszczęśliwa, albo chora. Pewnie inaczej nie umie. Zreszta poznaję ten styl, w wielu tematach robi taki gnój, byle tylko poobrażać. vvv zdaje sie ze ty pierwsza tu przyszlas i zaczelas wyzywac od sfrustrowanych przegrywów bez zainteresowan i wlasnego zycia. pierwsz zaczelas atakowac wiec obydwie jestescie stukniete

Gość gość
zdaje sie ze ty pierwsza tu przyszlas i zaczelas wyzywac od sfrustrowanych przegrywów bez zainteresowan i wlasnego zycia. pierwsz zaczelas atakowac wiec obydwie jestescie stukniet x zdaje sie, ze ona wcześniej napisała, ze siedzi w tym temacie od początku:D. Pozdrawiam kolejnych umiejących czytać :D

Gość gość
14:35 nie rob ze mnie glupka bo o tym ze sziedzi tu od pierwszej strony napisala po twoich bluzgach na forumowiczki

Gość gość
wyzywac od sfrustrowanych przegrywów bez zainteresowan i wlasnego zycia x czy uważasz, ze jak ktoś zakłada temat w którym wyzywa zmarłego od najgorszych to jest to normalne i zdrowe? I kulturalne? Tak samo jak wyzywanie uczestników pogrzebu, byle ich wyśmiać? Serio w takim przypadku najgorsze jest stwierdzenie, ze robią tak ludzie bez własnego zycia i zainteresowań. Czy ty masz rozum, czy ty w ogóle myslisz i wiesz co czytasz skoro wyzywanie kogoś od szmaty i k..., jak zwyzywano tutaj Korę jest ok, ale napisanie, ze ktoś kto to robi jest nienormalny, jest chamstwem. Puknij sie w pusty łeb i módl zeby echo ciebie nie zabiło.

Gość gość
A,ja wam powiem,ze pogrzeb Kory byl marny. Liczylam,ze jak na taka wielka gwiOzde,to bedzie wiecej ludzi. Te przemowienia byly jak kiedys za PRL-u. Powinien byc mistrz ceremonii,skoro nie bylo ksiedza. Napisali,ze byly tysiace,a jak sie obejrzalo,to nawet tysiaka nie bylo.

Gość gość
To byl raczej jakis pochod,a nie pogrzeb.

Gość gość
14:35 nie rob ze mnie glupka bo o tym ze sziedzi tu od pierwszej strony napisala po twoich bluzgach na forumowiczki x może ciebei tez zbluzgać, powtórzetylko te wpisy,którymi obrzucono zmarła, więc to nie będzie żadna obraza. To co wrzucić kilka cytatów?

Gość gość
14:42 ale się laska podjarałaś tematem buahahahaa....no fakt, ty to masz zainteresowania, temat o jakiejś artystce na kafe buahahahaaaa

Gość gość
14:42 ale się laska podjarałaś tematem buahahahaa....no fakt, ty to masz zainteresowania, temat o jakiejś artystce na kafe buahahahaaaa x [przypominam ze ty też tu jesteś jako zainteresowana:D

Gość gość
14:48 no pewnie, że jestem. A czy ja powiedziałam, ze nie?

Gość gość
14:48 no pewnie, że jestem. A czy ja powiedziałam, ze nie? x no to lala daj buziaka:D

Gość gość
14:47 a czy ktoś ciebie nazwał kvrwą? Skończ juz bo ujadasz jak wściekły pies

Gość gość
Daj buziaka? Lesba?? fujjjj