Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie jak śpiewaczka Kora zbierała na swoje leczenie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nikt nie przyszedł na ten koncert zeby jej pomoc to jak to o niej świadczy Co to ma do tego że piszesz ty czy ktoś ze swoim egoizmem zasłużyła na chorobę.

Gość gość
Bo jakim trzeba byc beznadziejnym człowiekiem zeby w takiej sytuacji nikt nie chciał ci pomoc ?

Gość gość
Mysle ze gowniary z kafe , sa ostatnimi osobami, ktore moga oceniac Kore, bo gowniary z kafe nigdy nie zrozumieja czasow w ktorych Kora tworzyla, tego co znaczyla muzyka w czasach PRLu , co znaczyl Maanam, jak wtedy zylli ludzie , zarowno ci zwykli, jak i niezwykli I na koniec zapytam czy mam wam dac wszystkie linki do tematow z kafe , gdzie maz wychowuje dziecko kochana zony? ? No swiete krowy oburzone Lek macie refundowany, to tez zle. Ach bol d**y macie ze majatek synom zostawila, ale same krzyczycie ze rodzice maja z****** obiwiazek dac dziecku na start, dom , mieszkanie, dzialke, a ten co nie dostaly to az sie wija jak zmije ze zlosci, no to chyba Kora dobrze zrobila? Podwojna moralnosc? ? A czy ona kiedys pozowala na super matke? ? Super kobiete? Hehe to nie to pokolenie , gowniary kafeteryjne

Gość gość
Ta podwójna moralność nie tyczyła się Kory, tylko ludzi, którzy stawiają ją na piedestale etyki i moralności, a szarego obywatela za to samo zrównaliby z ziemią i nakazali mopsowi aby dzieci odebrał takiej matce.

Gość gość
Każdy ma prawo zbierać na leczenie, czy biedny czy bogaty, nic mi do tego, bo nie zazdroszczę tej kasy w obliczu choroby x nie do końca, jakby zbierac np. 1% przez fundację, to trzeba podpisac oswiadczenie, ze posiadane srodki finansowe nie wystarcza.. Z tym leczeniem to totalnie przegięła. A ze zaczeto finansowac jakis lek, to tez pogratulowac naszemu państwu, ze dopiero jak celebrytka zachorowała, to ktos sie zainteresował. Swoja droga z tego co czytałam, to dofinansowanie tego leku jest b mocno obwarowane róznymi czynnikami, i zapewne w realu to wygląda b kiepsko. Jak wszystko inne. były te protesty niedawno matek dzieci niepełn. , rzad obiecał dostep bez kolejek dla grupy o znacznej niepel. Moj syna taką ma, i jak poszłam do neurolog to ona powiedziała, ze zadnego dostepu bez kolejki u nie nie ma i nie będzie.

Gość gość
Mysle ze gowniary z kafe , sa ostatnimi osobami, ktore moga oceniac Kore, x Ja jestem gówniara co ma 41 lat... :p miała moze dobry głos, zyłam w czasach kiedys Maanam był b popularny... Ale nigdy nie lubiłam tego rodzaju muzyki, wole Bacha czy Mozarta. To jest popularna muzyka, moze przesadą byłoby pisac, ze głównie dla cpunów, ale nic wielkiego. miała po prostu szczescie, bo wiele osób ma dobry głos i nigdy nie zaistnieje, a piosenki to jej bodajze maz pisał...

Gość gość
Kora skończyła się artystycznie na początku lat 90tych, a jako jurorka dała się poznać jako chamka. Nie mogłam patrzeć na tę ponaciągana twarz i botoks w ustach. Stara ropucha, żebrała o pieniądze i zostawiła 6 mln spadku - dno moralne.

Gość gość
Współczuję obecnemu pokoleniu artystów :D raczej nie będzie za kim płakać.

Gość gość
"A ja nie lubię Chylinskiej. Nigdy nie zapomnę jak kiedyś w jakimś wywiadzie w radiu śmiała się z 22 letnich dziewic. Że dla niej 22 letnia dziewica to jakieś dno, bo ona sama uprawia sex od 15 roku życia i nie pojmuje tego jak 22 latka może być dziewicą i śmiała się z takich. Po tej wypowiedzi przestalam ją lubić. Dawno to było bo chyba z 15 lat temu. " Ja nie pamiętam tego, ale pamiętam inne smaczki jak młoda Chylińska w wywiadzie opowiadała jak to miała romans z kierowcą TIR-a i jak to kręciło ją, że był gotów zostawić żonę i dzieci dla niej. Teraz sama ma męża i troje dzieci. A Renata Dancewicz ? Jak w wywiadzie jakimś znanego szmatławca jechała po matkach jak po łysych kobyłach jakie to mają ujowe życie i sie same oszukują, prawiła te swoje zafajdane mądrości. Potem po latach sama została matką. Ja bym teraz podstawiła im te gazety pod pysk z tymi starymi wywiadami i niech skomentują same siebie sprzed lat.

Gość gość
"Ach bol d**y macie ze majatek synom zostawila, ale same krzyczycie ze rodzice maja z****** obiwiazek dac dziecku na start, dom , mieszkanie, dzialke, a ten co nie dostaly to az sie wija jak zmije ze zlosci, no to chyba Kora dobrze zrobila? " Chodzi o to, że oszukała ludzi. Wygadywała jak to musiała obniżyć standard życia, że musi teraz żyć w skromnym mieszkanku. Wyglądało to tak jakby kobieta nic już nie miała i ledwie jej na życie starczało. A tu takie grube miliony zamrożone.

Gość gość
"śmiała się z 22 letnich dziewic. Że dla niej 22 letnia dziewica to jakieś dno, bo ona sama uprawia sex od 15 roku życia i nie pojmuje tego jak 22 latka może być dziewicą i śmiała się z takich" To w takim razie powinno się śmiać z jej ówczesnych partnerów seksualnych, bo kto chciał rypać Chylińską? Chyba jakiś biedak, desperat mało wymagający. Pamiętamy przecież jak wyglądała kiedyś i jaka była świniowata na twarzy i ciele. To był przecież chodzący dramat.

Gość gość
Dzisiaj na WP czytalam ze poslanka Krysia Pawłowicz zbiera wsrod interneutów na operacje kregosłupa,potrzeba jej 25 tysiecy i podobno już ma tą kwotę uzbieraną i co wy na to?

Gość gość
Kase zbiera Anna Grodzka,a nie Pawlowicz. Nawet tluku nie potrafisz przeczytac ze zrozumieniem.

Gość gość
sory rzeczywiscie grocka:/ podobne wygladowo to i pomylilam się

Gość gość
08:52 jak one są podobne, to ja jestem Ryszard Kalisz:O

Gość gość
przecież są podobne -starsze -z nadwaga -identyczne zęby -okulary - tylko grzywka je rózni:o

Gość gość
Ja tam nie za bardzo rozumiem o co wam chodzi. Ten cały majątek to w nieruchomościach. Kogo stać, żeby płacić 25 tys za jedną dawkę leku przez x lat np.. Jasne, była w lepszej sytuacji niż ktoś, kto ma m3 i parę tysięcy na koncie i niby mogłaby wszystko wyprzedzać, pewnie ze stratą, ale niby jest powszechna służba zdrowia. Ciekawe czy byłybyscie takie chętne do sprzedaży własnego majątku..

Gość gość
nie są podobne a ty podobno masz mózg :-o

Gość gość
sa podobne!!

Gość gość
dajcie jej spokój ludzie przecież ona nie żyje Ma to teraz dla was jakiekolwiek znaczenie :-o Co Ona robiła x lat temu , jaka była i w ogóle .Mówicie tak o dzieciach , ludziach , rodzinie że ona ćpunka patola . A fakty są takie że nie umierała w samotności tylko była otoczona ludźmi którzy ją kochali a to jest najważniejsze . Jak można napisać , że ktoś sobie zasłużył na śmierć i w ogóle jak można NIE ZNAJĄC KOGOŚ TYLKO BAZUJĄC NA TABLOIDACH MIERNYCH PISAKÓW WYSNUĆ KTO JAKI BYŁ :-( ech bieda umysłowa rządzi tym krajem .

Gość gość
Kto tak źle ocenia Korę, niech zrezygnuje z leku, który wywalczyła jak sam zachoruje! Zdrada Kory, ćpanie i inne winy są niczym w porównaniu do dzisiejszych standardów, gdzie wszystkie gowniary dają dopy przy pierwszym spotkaniu nawet w klubie w WC, cpaja na codzien, rozwodzą się i urządzają weseliska na 100 osób dla samych talerzyków, rozwiązłość to dopiero jest teraz, a Kora miała dwóch mężów i dwoje dzieci, DEBILKI oceniają, czyli świnie oceniają orła.

Gość gość
Gdyby wyprzedala wszystko na swoje leczenie i nic dzieciom nie zostawila, to ludzie by pisali ze byla j****a egoistka i myslec tylko o sobie i o swojej d***e, zostawila synow golych i wesolych. Ludziom nie dogodzisz, taka mentalnosc

Gość gość
Gdyby wyprzedala wszystko na swoje leczenie i nic dzieciom nie zostawila, to ludzie by pisali ze byla j****a egoistka i myslec tylko o sobie i o swojej d***e, x Otóż to. A życie jakie prowadziła? Barwne, może nie zawsze moralne i poukładane, ale każdy ma coś za uszami. Poza ideałami z kafe...

Gość gość
Gowniary naczytaly się bajek o rozwiązłości i ćpaniu za komuny:):):)Ugotujcie lepiej obiad dla konkubenta, bo jak wróci z pola, to da w ryj.

Gość gość
Narkomanka, lafirynda i kukułka podrzucająca swoje potomstwo innym, bo ona karierę w show biznesie robi, faktycznie pozazdrościć autorytetu. Jeszcze nie dziwie się młodym generacjom wiecznie na haju dopalaczy, ale jeżeli w obronę biorą ją pokolenia - rzekomo - dojrzałe to należy się zastanowić "co z tą Polską?". Jedyne argumenty w obronie - a bo i tak zarobiła tyle kasy a Ty dalej jesteś biedaczką! No i co z tego, skoro to ona musiała żebrać o pieniądze u obcych ludzi? I ta przereklamowana twórczość, w czasach gdy aby się wypromować należało po prostu nie przekraczać granicy dozwolonej przez komunistyczną cenzurę i sankcjonować ówczesny ucisk.

Gość gość
Prowadziła mało higieniczny tryb życia pod znakiem narkotyków, niewierności, skandali to i zachorowała, prosty temat.

Gość gość
hej panny, prowadzenie się Kory x lat temu was oburza, a nie oburza was poseł Terlecki z PIS, pseudonim "Pies", który teraz jest w partii zwalczajacej wszelka niemoralność, a w tym samym czasie co Kora ostro działal jako hipis w komunie, zreszta on ja nauczył palić trawkę i tez z nią sypiał. Podobno był jej wielka miłościa. Zreszta nie tylko z nia bo miał niezły przerób mimo trudnej urody. Nawet jakies jego nagie zdjecia sa w necie

Gość gość
"Gdyby wyprzedala wszystko na swoje leczenie i nic dzieciom nie zostawila, to ludzie by pisali ze byla j****a egoistka i myslec tylko o sobie i o swojej d***e, zostawila synow golych i wesolych. Ludziom nie dogodzisz, taka mentalnosc " Nie wymyślaj. Co innego sytuacja jak ktoś dzieciom nic nie zostawił bo wolał kase zarobioną przehulać, a co innego ciężka choroba która wymaga kosztownego leczenia. Po prostu chciała uratować majątek i tyle. Gdyby musiała płacić za te leczenie to by sie on stracił. No ale nie powiedziała, że potrzebuje kasy, żeby majątek ratować, bo to by głupio zabrzmiało. Lepiej jej było gadać, że nic nie ma i musi żyć w skromnie. No cóż.

Gość gość
10.18 i 10.24 a wy sie nie martwicie, ze zachorujecie bo macie za duzo podłości i jadu w sobie?

Gość gość
10:27 To, że jak ktoś był młody to żył po wariacku to nic dziwnego. Dziwne jak ktoś jest stary i nadal się nic nie zmieniło.